Misstänkte terroristen utan rullstol på semester


ISLAM. 32-årige Hassan Al-Mandlawi från Irak, som misstänks för terroristbrott i Syrien är enligt advokaten mycket svårt funktionshindrad. Enligt advokaten sitter Al-Mandlawi i rullstol efter en skottskada i huvudet och har talsvårigheter.  men lyckades trots det ta sig ”hem” till Sverige, undrar var det var för fel på Allahs erbjudande. 

Åklagaren vid Göteborgs tingsrätt säger att hon ”vill ge en mer nyanserad bild av hans hälsotillstånd.” Det var i måndags, under terrorrättegångens sista dag, som åklagaren visade bilder från den misstänkte 32-åringens semester i Malaysia strax innan han greps i somras.

Det var GT som först publicerade bilderna, som tidigare inte varit offentliga.

Åklagaren Agnetha Hilding Qvarnström visade bilderna under slutpläderingen för att försöka övertyga rätten om att göteborgaren inte alls är så sjuk som advokaten hävdar.

-Pettersson säger att om Hassan Al-Mandlawi skottskadades i Syrien var än i varje fall inte i sämre tillstånd än han kunde ta sig till Sverige. Det vore bättre om han rest till Allah för vård…

Tre vinstmaskiner häktade för terrorbrott

Åtalas för terrorbrott i Syrien

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


20 responses to “Misstänkte terroristen utan rullstol på semester

 • salrol

  Kan det vara ett nytt assistans-bedrägeri på gång?

  Gilla

 • spinnaker

  Sverige det galna landet där kriminella kan lura alla skattebetalarna med hjälp av vidriga byråkrater också de finansierade av skattebetalarna, ha skräpet och njut av att vara slavar till äckel !

  Gilla

 • Den som lever får se

  Tjuvar inget annat kvinnor som barn bara väck

  Gilla

 • Vidar

  Jag köper att mannen är hjärnskadad. Det råder inga tvivel om den saken. Däremot är den hjärnskadan absolut inte ett resultat av att han åkte till Syrien. Tvärtom så är att han åkte till Syrlen ett resultat av den hjärnskada han hade, förmodligen långt innan…

  Gilla

 • Tony

  Dom är inget annat än tjuvar och bedragare hela högen, och
  i det naivaste landet på jorden går ju allt hem. Ta rullstolen från fanskapet, så kan han nog gå!

  Gilla

 • Dr. Thomas Jackson

  https://simuleringsdiagnostikk.wordpress.com/

  Köp gärna mina böcker ”Veritofobi” och ”Copycatbarnen” om ni vill lära er om simuleringsdiagnostik. Finns på nätbokhandel.
  Med vänlig hälsning
  Dr, Thomas Jackson

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   NONSENS!!

   Gilla

   • thomasajackson

    Hej kära fd sosse! Vad är nonsens? Känner du obehag inför sanningen. Är Du Gellert Tamas? Den journalistiske lögnaren som gömmer sig bakom diverse pseudonymer? Jag förstår att Du gör det efter att ha ljugit om barnövergrepp där du skyddar de kriminella!
    Med vänlig hälsning
    tj

    Gilla

 • Pensionären

  Har han köpt rullstolen på eget bevåg? Inga läkarintyg etc? hur går det till?

  Gilla

 • BH

  Kompisarna på Kumla kan köra sk. Jeanne d’Arch testet. Lite brinnande tidningar under och kring rullstolen, sen får vi se. Skaffa homedefender!

  Gilla

 • F.d socialen-demokraten

  Jag bli förbannad bara jag ser en bild på IDIOTEN STATSSVETSAREN som skrek till JImmy Åkesson att ”DE FLYR FÖR SINA LIV….!”. Det är jävligt ansvarslöst att släppa in terrorister, ”flyktingar” utan pass och ID, det kommer att skada Sverige och Sveriges befolkning svårt!
  NEJ FAR DU ÅT HELVETE STATSSVETSAREN OCH TA DINA MÖRDARE/PARASITER MED DIG!
  MUSLIMER ÄR BIDRAGSPARASITER OCH MÖRDARE!!! DE SKA INTE VÄLKOMNAS I MITT FOSTERLAND SVERIGE!!
  Jag har själv varit en idiot som röstat på SOCIALDEMOKRATERNA, – som arbetare eller tjänsteman känner man grupptrycket och vill INTE svika ”arbetarklassen” – MEN DET GÖR VI ALLA OM VI KONSEKVENT LIKT STRUTSEN VÄGRAR SE VAD SOM HÄNDER MED SVERIGE!!!! VI MÅSTE ALLA VAKNA OCH TA ETT ANSVAR!!
  Ett folk får INTE vara hur snälla, naiva och dumma i huvudet som helst, det är en SKAM att Socialdemokraterna fortfarande ligger på över 25% av väljarsympatierna – ÖPPNA ÖGONEN….
  Avskummet i artikeln pratar Stefan Löven om som att dessa mördare och dräggel är ”pensionsräddare” och arbetskraft som behövs eftersom Sverige har en åldrande befolkning, – vilket skitsnack.
  Det är den här typen av värdelöst, muslimskt/arabiskt avskräde som gör att Malmö går 5 miljarder back per år och Södertälje 2 miljarder. Tän när hela Sverige ser ut så….
  SKÄRP ER NU, UT MED SOSSARNA….Titta in på Tinos blogg för ekonomiska fakta….http://www.tino.us/

  Gilla

  • F.d socialen-demokraten

   Det ska vara…”tänk när hela Sverige ser ut som Malmö och Södertälje…”
   Sossarna har jävligt naiva korkade företrädare och det kommer fram när det börjar blåsa litet, – exempel Stefan och MARGOT WALLSTRÖM= SUPERNOLLA!!! Fullständigt imbecill och okunnig utrikesminister.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Tack för alla röster….!! Den här simulanten har naturligtvis sjukbidrag från FÖRSÄKRINGSKASSAN…-det gör mig sjuk av ilska….!!! Det är för jävligt!
   Någon gång måste en förändring komma annars går Sveriges befolkning och vårt fosterland Sverige under!!

   Gilla

 • Naivtive

  Ja vi vet hur in i helskotta dumt vi hanterar påstådda invandrade invalider. Vi vet och vi skäms.

  Gilla

 • BJ

  Kära vänner. Det är klart att det är mer fördelaktigt att sitta i rullstol. Du tror att du slipper undan straff, du för högre bidrag plus några släktingar som anställs som personliga assistenter, några betalda utlandsresor på skattebetalarnas bekostnad, ny handikappad bostad, handikappad bil m.m
  Mitt förslag, bidrag till en enkel resa till Allah och några jungfrur om det nu finns kvar några

  Gilla

 • Thor

  Den påstått rullstolsbundne lär nu ha hela klanen som personliga assistenter, försäkringskassan betalar glatt. Så dyrt blir det, oavsett om det blir fängelse eller ej. Man får dock se lika positivt på saken som de s.k. privatekonomerna på storbankerna gör, BNP ökar med lagvrängare och personliga assistenter i arbete.

  Kafka hade aldrig klarat att få till en lika absurd berättelse.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Vem orkar tänka på vad sådana typer kostar det svenska samhället, inklusive advokatkostnader?

  Gilla

 • ossie

  En ny kaninman ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: