Svenskar rädda för terror

Oron för terrorattacker har ökat, visar en undersökning som SVT Nyheter låtit undersökningsföretaget Novus göra i slutet av november.

Efter Paris-attackerna uppger 45 procent av befolkningen att de är ganska eller mycket oroliga, rapporterar SVT Nyheter.

Uppdelat på partisympatier är Sverigedemokrater mest oroliga, och geografiskt så är oron störst på landsbygden.

När samma fråga ställdes i januari var 34 procent oroliga för terrorattacker.

Detta enligt SVT Nyheters och Novus undersökning efter Parisattackerna.

Olli menar att 87:an ännu inte inser faran av muslimska terrorhandlingar mot mjuka mål, bestående av oskyldiga civila människor, medan SD har varnat för den här utvecklingen vi nu ser sedan flera decennier tillbaka.

Olli undrar dessutom om alla politiskt korrekta varken hört eller sett det som har hänt i Frankrike, Libanon och längre bort för endast någon vecka sen i november.

Att landsbygdens folk är mer förankrade i verkligheten och mer konservativa än nyliberalerna i våra städer är, gör att de har lättare att förstå och ta till sig den här sortens nyhetsinformation..

Olli tror också att de 55 procenten nog är mer skärrade än de vill erkänna. De är nog lika rädda för terrorism som någon annan, men de vill bara inte bli kallade för rasister. Så de behåller sin rädsla för sig själva.

Rädslan för att bli kallad rasist, är alltså för PK värre än den terrorism vi andra har att förhålla oss till. Snacka om att vara hjärntvättade av Svenska Ljugmedia.

15 thoughts on “Svenskar rädda för terror

  1. Och nu trycker åt USA åtföljd av sina lydiga boyscouts från NATO ännu hårdare mot Ryssland för att provocera fram en reaktion från Putin. Den egentliga roten till all ondskan på jorden är: Det Svarta huset, Pentagon och NATO ( Nord Atlantens terrorist organisation)

  2. Vad folk behöver inse är att muslimer är religösa fanatiker av värsta sort. Och IS har allt med islam att göra!

  3. Alla kan inte få högsta betyg i skolan. 13% fattade vid valet 2014. Nu fler. Information om islam, demografi betydelser mycket viktiga.

  4. Vi är rädda för allt, till och med vår egen skuggbild.
    Västvärldens harar, kallas vi och det har vi gjort oss förtjänta av. Kryperierna vid VK 1 och VK 2 har inte precis gett omvärlden en bild av oss som rakryggat krigarfolk.
    Andra praktfadäser som vi skäms över är att vi lät U-137/S-363 lämna vattnen utan att ha blivit stormad och beslagtagen, eldförbuden vid ubåtsjakterna samt vår fasa för att vilja berätta sanningen om Palmemordet.
    Värst av allt är den oerhörda skräcken för skogshundar(varg). Ujujuj, fruktansvärt som jägaren sa.
    Nej, vi får gräva en grop och krypa ner i och gömma oss. Spade, nån?

  5. Muslimerna kommer att skydda oss. De är ju fredliga och vi behöver berikare som kan lyfta ekonomin. Muslimerna är smartare än oss för de har utvecklat de mest imponerande maskiner och annat som alla vill ha. Det är därför de kommer hit, de högst utbildade och civiliserade vill dela med sig av sitt kunnande.

  6. Jag är så jävla trött på Svenska PK DIKTATUREN !!!!!!
    Bara för att jag ha blå grå ögon och ljust hår (det som är kvar)
    och inte är särskild förtjust i Muslimer betyder inte att jag är rasist
    eller nazist. Alla ha vi människor vi måste umgås med fast vi inte gillar dom, gör det oss par automatik till Rasister eller Nazister? De riktiga rasister är PK som är intolerant och demagogisk i sin hets mot oss som ha andra åsikter.
    Desto mera de tappar grund i och med att Svenska folket vaknar blir deras hets mot oliktänkande mera hatisk och påträngande.

  7. Nej vi är ju tryggare än någonsin säger ju snicke snacki. som naturligtvis presenteras som dagen sanning i ljug media.

  8. Och samtidigt mot bättre veto bjuder man in risker/problem genom alla dessa bygglov till allehanda kupoler där radikalisering flera ggr påvisats.
    (varför fanns Norra stå!)Avsätt nuvarande styre som bär ansvar.

Kommentera