3 thoughts on “Saudibarbarien kontra ISIS

  1. USA är några fula jävlar med baser i Saudi Arabia och det är en skam att vi har handel med den här regionen som har en ideologi som nu får fotfäste inom EU, – parallellsamhällen växer sig starka och överallt där islam finns blir det stora problem. De vill upprätta en muslimsk DIKTATUR med hot och terror, trakasserier och mord, detta kan exempelvis Malmö bli första exemplet på när de kommer att kräva ett kalifat där. Det är bara en fråga om tid, dessa parasiter förökar sig som råttor och är i majoritet inom en 10-20 års period!!!

    • Råtta är möjligen ett olämpligt ord, definitivt inte politiskt korrekt men jag anser att de är dyngråttor, de är fulare än kloakråttor och förökar sig som dessa, – DE TILLHÖR INTE VÅR FLORA OCH FAUNA….!! De kommer att vara i majoritet inom 20 år – då har våra politiker gett bort vårt fosterland Sverige utan strid till muslimerna, folkutbytet är fullbordat.
      Vi borde säga STOPP NU, vi borde följa PM Orban i Ungern och ge samma signalpolitik som POLEN där de inte får stanna några muslimer utan att de kan styrka sin identitet, det borde för satans helvete vara självklart!!!

Kommentera