Så det är okej nu?

I över fem år har den s.k. 7-Klövern propagerat för asylrätten, det nödvändiga i att ta emot hundratusentals nyanlända för vår framtida välfärds skull, det lönsamma i det hela, att vi måste, att vi har skrivit på konventioner och att Europas öppenhet bara gynnar oss i längden.

I över fem år har samma 7-Klöver vänt SD ryggen, kallat dem för rasister, fascister, nazister och tillsammans med både journalister, artister och etablissemang gjort gemensam sak och vägrat ge partiet ett uns av erkännande.

I över fem år har denna 7-klöver nedvärderat och nedprioriterat vårt land och våra medborgare, låtit hela välfärdssystemet krackelera, satt alla områden på undantag, lagt miljard efter miljard på misslyckade projekt och sett till att lilla Sverige sakta men säkert avvecklat sig själv, samtidigt som övriga västvärlden bara skakat på huvudet åt idiotin.

Tisdagen den 24 november 2015, ska bli ihågkommen som den dag då 7-Klövern erkände att de haft fel och att deras antagonister Sverigedemokraterna haft rätt. Det är många som idag borde be om ursäkt och sträcka fram en vänskaplig hand som en gest och som en start där samtliga riksdagspartier inser att ett litet land som Sverige inte kan ta detta ansvar om vi vill behålla det som våra fäder och mödrar byggt upp.

Tyvärr är det i mångt och mycket för sent och mycket av det Sverige vi växt upp i är för alltid borta. Borta är också alla de miljarder som kastats ut i projekt som redan från början var menat att misslyckas. Borta är också tilliten och förtroendet för det samhälle vi finansierar med världens högsta skatter. Borta är även skolor, äldreboenden, och andra faciliteter som mångmiljonärer nu tjänar nya miljoner på och borta är också tron på att välfärdslandet Sverige ska bli vad det en gång var.

Många är de som drabbats av detta vansinne. Unga, gamla, män, kvinnor, etniska- och invandrade svenskar. Hur de idag ser på situationen när de på en presskonferens den 24 november 2015 fick veta att partierna i 7-klövern ljugit oss rätt upp i ansiktet för att på så vis inte ge riksdagens åttonde parti ett erkännande, återstår att se. En del kanske förlåter, andra glömmer aldrig och då hjälper det inte att en minister tar till tårarna under nämnda presskonferens.

Just det parti som den tårögde ministern representerar, är just det enskilda parti som åsamkat Sverige och svenska skattebetalare mest skada. Vi glömmer inte Åsa, vi glömmer inte…och de som borde gråta är alla pensionärer som tvingats flytta från sina äldreboenden, barnen med särskilda behov som inte längre har någon skola, hyresgästerna som vräkts från sina hem, de vårdbehövande som hamnar sist i kön, de socialt utsatta som myndigheterna vänt ryggen, vårdpersonalen som kryper på knäna, poliserna som utsatts för ett övermäktigt tryck och alla vi svenskar som sett vårt land förändras på ett sätt ingen kunnat ana.

Sedan har vi förstås artistmiljonärerna, de självutnämnda experterna och våldsvänstern som i fem år motarbetat och hatat Sverigedemokraterna, men som den 24 november 2015 fick höra den socialistiska regeringen proklamera att de nu tänker införa samma politik som SD kämpat för i fem år, om än i light version.

Vad de nu sitter hemma och funderar över är något jag ger blanka fan i. Sveriges regering gav igår upp och tvingades erkänna att de haft fel och detta faktum lär värma ända fram till jul.

Att något har hänt, står utom allt tvivel. Inte skulle både socialdemokrater och miljöpartister göra en sådan sväng på bara några dagar, om de nu inte sett något vi andra aldrig får veta. Johan Westerholm på Ledarsidorna är inne på just detta: ”Något måste ha framkommit som akut, annars skulle inte Miljöpartiet pressats att gå med på dagens beslut.”

21 thoughts on “Så det är okej nu?

 1. Stefan Löfven antydde ju själv på presskonferensen att det nnu måste bli ordning och reda. Och att det nu gäller att rädda välfärden. .. tro’t den som vill!

 2. Stefan K…….vi har även Centerpartiet. Icke att förglömma och ”fördumma” med sin politik.

  Centerpartiet lovar att rösta emot regeringens förslag på skärpt flyktingpolitik. ”Vi har egna förslag”, säger Anders W Jonsson, tillförordnad partiledare.

  Centerpartiet, det mest migrationsvänliga allianspartiet, gör tummen ned för de åtgärder för att dämpa flyktingströmmarna som statsminister Stefan Löfven presenterade på tisdagen.

  http://www.di.se/artiklar/2015/11/25/centern-vi-rostar-nej-till-regeringens-flyktingforslag/

 3. Jimmie har haft rätt hela tiden. Jag har inte hört något från Romson att hon vill hjälpa till med sin lön. Var finns jobben till alla analfabeter?

 4. Från den 24/11-2015 klockan 15:30 ””är”” S och MP fachister, rasister, främlingsfientliga och nazister enligt sin egen definition av vad som utmärker fachister, rasister, främlingsfientliga och nazister!

  De har från den 24/11-2015 klocka 15:30 definierat sig och sin politik som fachistsk, rasistisk, främlingsfientlig och nazistisk!

  Ingen ting kan ändra på det, det är deras egen definition som utmärker både S och MP!

  Inom den närmaste framtiden kommer resten av sjuklövern att få den fantastiska möjligheten att omdefiniera sin politik och sig själva som fachistiskt, rasistisk, främlingsfientlig och nazistisk!

  Vid omröstningen i riksdagen om nu lagda förslag kommer de politiska partierna i Sverige och dess företrädare, få den fantastiska möjligheten att utmärka sig som fachister, rasister, främlingsfientliga och nazistiska!

  Undrar vad 87;an tycker om den fantastiska möjligheten!

 5. När Romson står och hulkar i gråt i TV tog jag det som ett bevis på att MP’s politik är till 100% baserad på känsloargument och 0% på fakta.

 6. Ett klart tecken på att det gått på tok för långt med galenskaperna i Sverige är när vice statsminister brister i gråt. Dom oansvariga nonchalanta politikerna har hela tiden vetat om att dom kör Sverige i sank. Deras skumma principer har varit viktigare än Sveriges väl. Det gör ont att vakna upp och inse vad man gjort. För övrigt tror jag att ingenting kommer förändras, regeringen har inte förmågan att genomföra något i praktiken.

 7. Romson säger att hon är helt övertygad om att ”bästa sättet att hjälpa mina miljöpartistiska kommunalråd är att göra någonting”

  Vad är ett kommunalråds uppgift i en kommun?

  • Efter massakern i Paris så var Åsa ängslig för miljökonferensen och nu är hon ängslig för ”sina” kommunalråd. Jag som trodde, att en minister var till för att ta hand om Sverige på bästa sätt för alla svenskar. Så Åsa, försvinn omedelbart från taburetten och sälla dig till dina få meningsfränder ute i utopiernas dimma.

 8. Japps, instämmer helt, så blir det när man ror utan åror. Hade varit bättre med en rejäl snurra där bak, men miljövänligt ska det vara….på bekostnad av skattebetalarna och kommande generationer.

 9. ”Asylrätt” hit och dit –
  det finns ingen regel som säger att hela Jordens befolkning har rätt att bosätta sig i Sverige!

 10. För en gångs skull håller jag med de aktiva Miljöpartisterna, som säger att deras parti skiftat färg från grön till brun…. allt annat vore ju hyckleri. Inte för att jag på något sätt säger att SD är ”brunt”…. men FRÅN DERAS perspektiv.

  Eländet har ju bara tre ingredienser:

  A Saken (invandringen)
  B Synen på saken
  C Synen på dem som ser restriktivt på saken

  Vad förändrades igår?

  Regeringen borde avgå snarast eftersom den uppenbarligen nu är nyfascistisk, främlingsfientlig och har en vedervärdig syn på medmänniskor och på folk i nöd och ska uteslutas från allt inflytande på svensk politik.

 11. Enkelt. Sverige fick inte låna mer pengar. Förutom då till rövarräntor naturligtvis.

Kommentera