Det verkliga priset för Europas muslimska ”berikande”

av George Igler  •  22 november, 2015

  • Redan år 2000 förespråkade FN att man ”ersätter” Europas befolkning med muslimska migranter.
  • Det verkar finnas en ekonomisk premiss bakom denna syn: Att importera den muslimska världen en masse till Europa är ömsesidigt fördelaktigt. I årtionden har massinvandringen av muslimer till Europa kallats ”berikande”. Men att skrika ”islamofobi” gör det inte möjligare att komma på något land som faktiskt gjorts rikare av detta.

  • Även i ett land med en etablerad muslimsk befolkning som Storbritannien, ligger arbetslösheten bland muslimer på 50 procent för män och 75 procent för kvinnor.
  • De som använder ekonomi som argument för att driva igenom Europas demografiska förvandling förstår inte islams komplexitet: De ignorerar den fundamentalistiska väckelse som har pågått i över ett sekel. Ett särdrag i denna växande vurm för bokstavstroende är övertygelsen – som bekräftas av heliga skrifter – att muslimer har rätt att dra nytta av de otrognas produktivitet utan egna ansträngningar.
  • Tanken att islams religiösa dogmer med tiden på något sätt ska modereras och upplösas bara genom att finnas i Europa är rent önsketänkande, särskilt i samhällen där muslimska migranter redan är fler än de infödda européerna.
  • Att man blundat för polygami i Storbritannien, Frankrike, Belgien och Tyskland har gjort att en del muslimska män har uppemot 20 barn med olika fruar, som nästan alltid försörjs av staten. Detta kan innebära att fundamentalistiska familjer förökar sig snabbare än sina mer moderata trosfränder.

2015-11-22_1125

Ordet ”flykting” är en juridisk term, som definieras av flera internationella fördrag. Dessa fördrag ledde fram till skapandet av FNs flyktingkommission United Nations High Commission for Refugees (UNHCR), och utgör grunden för hela kommissionens existens än i denna dag.

Innehållet i dessa fördrag rimmar dock väldigt illa med hur UNHCR har försökt dupera allmänheten vad gäller migrantflödet till Europa i år.

Ingenting i dokumenten – Flyktingkonventionen från 1951, Protokoll om flyktingars status från 1967, eller EUs Dublinförordning – ger flyktingstatus åt personer som tar sig igenom ett flertal säkra länder och olagligt korsar flera gränser i jakt på den bästa välfärdsstaten.

Läs vidare

22 thoughts on “Det verkliga priset för Europas muslimska ”berikande”

  1. Kommer precis som jag gjorde med mina egna barn, lära barnbarnen och deras kompisar allt jag genom egna erfarenheter tagit till mig och lärt avseende Sveriges mottagande av asylsökande utan flyktingskäl, rena terrorister och allt annat skit som kommit genom hejdlös asylinvandring!

    Mina asyl grannar på sjuttio och åttiotalet kom från världens alla oroshärdar!

    Kommer aldrig att ge upp kampen om mitt och framtida etniskt svenska generationers fosterland! Till sista andetaget!

  2. Det är säkert berikande för storkapitalet att kunna plundra europas välfärd. Inte blir muslimerna rika av att flytta hit men de som berikar sig ekonomiskt på invällandet lever glada dagar.
    Sen tror man väl också att muslimerna, som redan är kuvade under islam, är lättare att kuva än frihetsälskande västerlänningar.

  3. EU och deras avdankade politiker gör vad dessa kan,för att hjälpa Europa bli islamistiskt.Samtidigt angriper dessa EU-lakajer,med alla politiska medel Israel,för att skada den enda demokratiska delen av M-östern.
    Senaste utspelet är ett handelsembargo,som skall hindra att vissa Israeliska varor får säljas.
    I Berlin orsakade detta i veckoslutet,att världsbekanta KDW tog bort vissa varor ur sortimentet.Detta gamla välkända varuhus hade en gång startats av en jude,som tvingades sälja av det,under 3:e rikets dagar.
    Sedan Israel lämnat över en skarp protest och hotat med motåtgärder,togs de varor som lagts undan på söndagen åter fram.Länk till BZ:
    http://www.bz-berlin.de/berlin/tempelhof-schoeneberg/netanjahu-kritisiert-kadewe-spricht-von-boykott-israelischer-waren

  4. Profet statusen var en kultur i Arabien, det fanns fler som påstod att de var profeter förre Muhammed. De är blåsta helt enkelt.

  5. Allt är bedrövligt det är sjukt! Dessa bokstavstrogna anser att det är en rättighet att dra nytta av otrognas produktivitet, och de behöver inte anstränga sig. Jag kan islam mer än de själva eftersom jag är en avhoppare, de läser inte i kontexterna,biografi, och historian bakom hela islam.

  6. NAR MAN SER BILDEN SA INSER MAN ATT MANNISKAN AR ATT BETRAKTA SOM ETT SMUTSIGT SKADEDJUR VART ATT UTROTAS, INGET ATT BEVARA, INTE DENNA RAS!!!
    OM DESSA VIDRIGT FULA KLOAKRATTOR SKALL TA OVER FORTJANAR MANNISKAN ATT UTROTAS FRAN PLANETENS YTA!!!

    • OM det ar s.k. rasism att inte gilla dessa individer, da ar alla med nagon vardighet rasister!!!

    • Afrikaner och Araber förökar sig som pestråttor och väller in i Europa samt förstör allt vi har byggt upp under tusentals år!Detta är ett krig här gäller att hålla de barbariska horderna ifrån vårt land om vi skall överlevA

  7. Denna smutsiga ohyra maste stoppas i tid, kanske finns bara en man i Europa stark nog for det och det ar Putin….

  8. Har just lyssnat på en intervju på Exponerat med statssvetsaren och herre j-lar det var nog det mest korkade jag hört. Bla säger idioten att mångkultur är det bästa som kan hända oss… man tar sig för pannan, ska det aldrig ta slut. Vi kan inte åka utanför landets gränser vi får skäms vi får säga att vi är norrmän el danskar om någon går på det. Han tjatar som vanligt också att alla andra måste ta sitt ansvar, han har inte fattat att dels vill inte de andra det dessutom vill invällarna hit för här får de mest bidrag utan motkrav.Nyval är inte aktuellt säger han, det finns mer att förstöra, jag tycker det är HÖGAKTUELLT.

  9. Bara elda på. Ta fram kors riddaren i folket. Hjälp till att slippa
    islam reviderar sig aldrig.
    Är Som en gök unge.
    Är Som möglig och rutten frukt på fruktfatet.
    Är Värre än CANSER
    Söndrande tankesätt
    Bara vi får tänk.
    Bara vi är först tänk.
    Totalt utan hänsyn till sin granne eller arbets kamrat.
    Ljuger för alla i islam namn eller för egen fördel tänk.
    Könsstympning omskärelse.
    Barnäktenskap vid 9 års ålder som Mohammed.
    Köpa sig samvets frid med allmosor.
    Kvinno förtryck.
    Ränte förbud alla affärer muslimer i mellan är svart betalt det är inget som gynnar övriga folket.
    Kolla upp med ditt försäkringsbolag var premien är som lägst, gämför sedan med vilka som bor i den delen.

    sparsamhet var en dygd från början för att räcka till de behövande
    O-Bemedlade men hur ser det ut nu med sjuklövern dö sosse styret hur behandlas våra gamla och sjuka. Nu!!! med denna NAIVA sammansvärjningen rev dom bort våra skydds vallar utan att låta svenska folket få rösta i frågan,
    helt utan sunt förnuft.
    Allt är som bort blåst nu, skylla på vad????????????????????????????!
    Förutom er själva Era LUSPUDLAR

  10. I min fantasi tänkte jag en intressant ide: att bomba IS fästen med taktiska kärnvapen. Vad gör vi på hemmaplan? Krävs nog lite mer än att kasta in några kinapuffar i en moske!

  11. Jag skriver det igen: Sverige måste lämna FN nu! Sverige måste lämna EU nu! Alla sådana korrupta organisationer underminerar svenskens framtid.

  12. Som sagt, innan 2050 har vi i Sverige en muslimsk regering. De föder ungar värre än kaniner och de med flera fruar. Med olika fruar blir det många kullar per år

    • Hur låg temperatur klarar de? Finns det dokumenterat muslimska samhällen i lägen motsvarande vår latitud?
      De har fastan som styrs av solens upp/ner-tillstånd. Den som dikterar bruksanvisningen har varit fullständigt okunnig om förhållanden i t ex norra Sverige.

      De har i huvudsak befolkat områden där allt är serverat året runt utan större ansträngning. Detta är ju inte fallet i klimat av vår typ. Med kylan kommer behovet av planering vilket säkert genetiskt stimulerat våra hjärnor för problemlösning de är främmande för? Vet inte om det forskats på mörkhyade förmåga att anpassa sig till kyligare klimat och vad det medför. Minskad solbestrålning påverkar produktionen av D-vit i kroppen. Vet inte om olika hudfärg medför olika förmåga vad avser denna produktion. Så det vore fördomsfullt att anta att vi har samma förutsättningar om det saknas relevanta undersökningar.

      När kroppen måste spara är det förmågan till reproduktion som är bland det första att ryka. En kropp som inte kan nära sig själv har inte fullgod förmåga att producera vad som krävs för framgångsrik reproduktion?

      Även kaniner måste ha sol mat och värme för att de ska bli flera.

      • Fast dessa ar smutsiga skadedjur, det ar inte moss, rattor och kaniner….

Kommentera