Vårt land håller på att gå sönder

ISLAM och INVANDRING. Terrorattacken i Paris beskriv som en attack på det öppna samhället, det är flumsnack. Herrarna som ligger bakom har som mål att ta makten och skapa ett muslimskt kalifat över hela världen.

Rubriken ovan har inte jag hittat på utan den meningen inledde socialdemokraternas valmanifest hösten 2014 men S verkar jobba minimalt för att laga landet.

Statsminister Stefan Löfven har följt upp med att ”10 000 asylsökande i veckan är ohållbart”

Utrikesminister Margot Wallström säger att ”Sverige går mot en systemkollaps”.

Migrationsminister Morgan Johansson säger att ”Sverige kan inte längre garantera boende för all dem som söker asyl i vårt land” 

Inrikesminister Anders Ygeman slår fast att ”Sverige har varit naivt” och höjer nivån på terrorberedskapen till den högsta sedan andra världkriget.

  • Socialsekreterare berättar att socialtjänsten inte längre klarar av att hjälpa barn som far illa.
  • Kommuner Lex Sarah-anmäler sig själva för att man inte hinner registerkontrollera de familjer som föräldralösa barn placeras i.
  • Ensamkommande barn och unga försvinner tillsammans med främmande män på Stockholm central utan att myndigheterna vet vart de tar vägen.
  • Vi har c:a 200 gatubarn, de flesta marockanska, i Stockholm som lever på att begå brott.
  • Det växer upp mängder med kåkstäder i landet och tiggare sitter i centrum i varenda by i landet.
  • Våld med skjutvapen har eskalerat, det kastas hantgranader och svenska städer är de överlägset mest våldsamma i Skandinavien.
  • Göteborg är den stad i Europa som exporterar flest jihadister per capita.
  • Det kastas sten på ambulans-, räddningstjänst- och polispersonal i våra utanförskapsområden.
  • Bibliotek och simhallar trakasseras av ungdomsgäng med invandrarbakgrund.

-Pettersson menar att sossarnas valmanifest är felaktigt, något håller inte på att gå sönder. Det har gått sönder och vi som försöker beskriva verkligheten anklagas för att sprida hat medan floskelsprutarna fortsätter med sitt i stället för att föra en konstruktiv debatt om hur vi räddar det som räddas kan…

 

9 thoughts on “Vårt land håller på att gå sönder

  1. Så går det när en regering ikläder sig stora rockar som de inte passar i. Varje fråga som kommer upp säger Löfven att han ska ta tag i. Dvs att han så småningom tillsätter en utredning som ska nöta frågan i ett år eller två och återkomma för beslut.

    Så agerar en icke beslutsför ledning för att slippa göra någonting. De skjuter problemen framför sig och hoppas att folk ska glömma eller att allt löser sig självt med tiden.

  2. Man tar sig för pannan, statsministern säger nu att vi i Sverige varit för naiva map terrorhotet,men denna naivitet är ännu större när det gäller den förda invandringspolitiken och dessa frågor hänger naturligtvis ihop. detta har alternativ media och bloggar rapporterat om senaste året men då beskyllts för att vara rasistiskt , främlingsfientligt och alarmistiskt Samtidigt säger statsministern att läget är ohållbart men det kommer inga åtgärder eller förslag hur detta skall lösas. Jag har däremot ett förslag;
    Avgå Nu och stäng gränsen omgående.

    • Ser rubriken in Aftonbladet. Löfven: ibland saknar jag jobbet som svetsare.
      Snälla läsare börja jobba att försöka hitta en praktikplats åt karln. Självklart måste vi alla hjälpa till att han får byta jobb. Inga bekymmer för mig om han får gräddfil till ett svetsjobb, naturligtvis helst utomlands

  3. Sent skola synderna vakna, nej inte ett citat från koranen, det är otroligt hur kappan slänger i skiftande vind.
    En ny regering låter ju härligt, men var skal man hitta kompetent folk till detta? SD är trots allt inte ett alternativ i egen majoritet, är själv medlem i partiet, men finner en del punkter i programmet som jag inte tyckar om, och kan bli ganska tråkigt för en del.
    Löfven har just avslutat sin pressekonference, en tydligt tagen statsminister som verkar ha drabbats av total minnesförlust. För kort tid sedan var tonläget en ganska annan, där fanns inga gränser för hur naivt regeringen kunna uppträda, vi kan ta emot alla, halleluja! Nu är situationen besvärlig, och terrorhotet påtagligt.
    Tursamt nog meddelar Löfven att vi bland annat kommer få utökat kameraövervakning vid lokaliteter som har viss samhällsnyttig verksamhet, mediahus och…. OCH asylförläggningar…..!
    Jo, naivt var väl uttrycket, aldrig har han varit mera precis.

    • Jimmie Åkesson kan nog bli en bättre statsminister än
      den katastrof vi har nu, glöm inte att dom åtgärder som nu
      förespråkas av sju klövern är det som Jimmie och SD
      har sagt hela tiden, sen finns det många andra
      kompetenta medarbetare i SD som inte skulle göra bort
      sig. Det är inte i brist på kompetenta sverigedemokrater
      som gjort att sju klövern inte velat diskutera med SD,
      utan dom vet att dom inte har mycket att sätta emot SD,
      dom vet helt enkelt att dom har rätt, och dom själva så fel!

    • Håller med BH. Tyvärr saknas det visst kompetent folk i partiet men vi skall också komma ihåg att ju mer SD blir betraktat som legitimt parti ute hos allmänheten så får vi räkna med att det kommer även att tillkomma kompetens. Idag behöver du inte dölja vilken partitillhörighet du har. Nu kan man träffa gamla ursossar och blå moderater som öppet propagerar för SD. Det enda jag saknar idag är kanske lite mer aktivitet från Jimmy, jag tror att allmänheten skulle uppskatta detta. Väldigt många ser nu att SD har hela tiden haft rätt i invandrar frågor.
      En detalj i partiets program, NATO behövs

  4. Sverige styrs av sosse-idioter som helt och hållet skiter i svenskarna. När 2 svenskar mördades av en neger på Ikea så var det helt tyst men när 2 invandrare dödades av en svensk så blev det uttalanden och regeringen åkte till begravningen och uttryckte sin sympati.

  5. Håller fullständigt med, vi står med ena foten över avgrunden och tyvärr är räddningen lång borta. Vi måste få ett nyval och en riktig regering som vågar stå emot tokvänstern. Jag vet inte men det kan redan vara för sent.
    Den som kallar sig stadsminister sitter med brallan nere och gömmer sig. Jag har upplevt många regeringar genom åren men denna slår alla rekord i oduglighet. Nu vill jag inte påstå att det skulle bli bättre om vi hade AKB som ledare i landet men utan tvekan skulle Jimmy vara bäst att reda ut invandrings situationen.
    Gör som de stater som har förstått problemet, murar och taggtråd är det som gäller. De länder som gjort detta kommer inte att behöva oroa sig för terror i framtiden

Kommentera