Tretton vänsterextremister döms till fängelse för anti-demokratiska demonstrationer


INRIKES. Tretton personer döms för våldsamt upplopp i samband med en motdemonstration mot nazistiska Svenskarnas partis möte i Kungsträdgården i Stockholm i augusti förra året.

Enligt Stockholms tingsrätt har våldsamt upplopp skett vid två tillfällen. Flera av de åtalade döms även för andra brott under upploppet, bland annat våld mot tjänsteman och grov misshandel.

De döms till mellan fyra och arton månaders fängelse.

Enligt åtalet ska de ha slagit på polisfordon, gjort rusningar mot kravallstaketet och kastat bland annat glasflaskor, bengaler, stenar och knallskott mot poliser. Flera ska enligt åklagaren ha kopplingar till vänsterextrema grupperingar.

-Pettersson noterar att SVT som vanligt vinklar och ljuger. De skriver i rubriken ”Tretton döms för naziprotester” de döms inte för att ha demonstrerat mot nazismen, det är inte olagligt. De kriminella vänsterextremisterna som av någon anledning kallas motdemonstranter. De döms för rena våldsbrott såsom våld mot tjänsteman, våldsamt upplopp, grov misshandel mm!

SVT gör allt för att skola oss i den rätta synen på tillståndet i landet, den från vänster.

2015-11-20_0647


6 responses to “Tretton vänsterextremister döms till fängelse för anti-demokratiska demonstrationer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: