Nystartsmobilen


INVANDRING. Kom hit och lämna din gamla mobil – så får ett ensamkommande flyktingbarn en Nystartsmobil.

Utställningen Där barnen sover visar hur svår situationen är för alla de barn som är på flykt undan krigets fasor. En del av alla dessa barn kommer ensamma till Sverige, utan vare sig familj eller vänner.

För dem är en fungerande mobiltelefon som de kan ringa, skicka sms och surfa med en livlina att kunna nå sina familjer. Det är även en nyckel till att kunna etablera sig i ett nytt samhälle. Låt nu din gamla mobil som ligger och skräpar i byrålådan komma till nytta. Lämna in den till hos oss på Fotografiska så ger Tele2 Sverige en ny smartphone till ett ensamkommande flyktingbarn laddad med samtalspott, SMS och mobilsurf.

-Pettersson undrar vad detta är? Jag tycker det ser ut som alla ensamkommande ”barn” redan har en smartphone av senaste modell.  Riktiga barn reser inte ensamma över halva jorden och de enstaka barn som kommer kanske behöver leksaker i stället?

Det är inget fel att dela ut telefoner men borde det inte stå ”alla svenskar och asylsökande” som inte har råd med en ny mobil får en ny smartphone.


12 responses to “Nystartsmobilen

 • SD2014

  Dax att säga upp sitt telabb, har haft Tele2 i flera år, har varit helnöjd tills nu.
  Telia,Tele2 på big NO listan

  Gilla

 • Muhammed

  Tycker det är bra att Tele2 går ut och presenterar var de står i den muslimska fraågan. Om man vill sponsra mördare och krimimella så kan man inte göra mycket åt det men jag definitivt att om man kan så ska man byta till en annan operatör. Det är en skitoperatör redan som det är men man ska definitivt undvika dem eller sluta vara kund.

  Gilla

 • Sven Dufva

  Gör inte ensamkommande som de här killen gjorde? Vem han nu är. Polisen vill veta.

  https://polisen.se/Kontakta-oss/Tipsa-och-hjalp-polisen/Hjalp-polisen/Vastmanland/Hjalp-med-identifiering-Vasteras/

  Gilla

  • Mr Q

   Det lilla jag kan bidraga med är,att bilden föreställer en syrisk nigger från Afrika….I Absurdistan kallas denna sort för ” ett stackars krigsdrabbat flyktingbarn”…Om detta nu kan vara till någon hjälp.Att han valde COOP av alla större butiker,tyder på socialistisk ideologi.

   Gilla

 • ossie

  Skönt att man inte är kund hos dom.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Oj TELE2 ser en ny kundkrets, är telefonerna operatörslåsta ses bara profit intresse.

  Gilla

 • Synonymen

  Hur smart är det att ge en smartphone till en korkad människa?

  1. Är det i någon förhoppningen om att de skall bli smarta på kuppen kanske? Utsiktslöst!

  2. Eller är det att underlätta för muslimska terrorister att hålla kontakten när de planerar slakten/massmordet på det svenska folket? Sannolikt!

  Gilla

 • Involuntarium

  Har de ”fullvuxna” männen inte smartphones? Tycker mig se dessa män fullt sysselsatta med näsan i skärmen, på de senaste modellerna av smartphones!

  Det verkar som att våra svenska ungdomar har sämre smartphones än dessa ensamkommande ”fullvuxna” män!

  Skulle aldrig falla mig in att skänka något överhuvudtaget till någon asylsökande eller migrant! Det får räcka med bidraget via skattsedeln och det är ingen lek, det smärtar något fruktansvärt när man ser vad man betalar i skatt och ser på utfallet vad jag får tillbaka! Kan inte direkt påstå att jag ”älskar att betala skatt”!!!!

  Gilla

 • Björn

  Några mobiler från mig blir det inte. Glad att jag inte är och aldrig har varit kund hos vare sig Tele2 eller Comviq. Givetvis räknar Tele2 kallt med att tjäna pengar på detta när kontantkorten tagit slut och skall laddas. Det fixar vi skattebetalare med glädje så de stackars ”barnen” kan fortsätta surfa i sina nya smartphones.

  Gilla

 • jgarn

  Tattarfirman Tele 2 står bakom detta.

  Gilla

 • Thor

  Mobiltelefonstånden som finns i gallerior mm i Stockholm har i mycket hög grad unga menaiter som expediter och försäljare. Knappast någon högoddsare att det är anställningar där arbetsförmedlingen betalar 80% av lönen. Eller rättare sagt du och jag betalar.

  Gilla

 • Synonymen

  ”Anne köpte en guldfisk – som inte slutar växa

  Bjässen växer ur akvarium efter akvarium”

  Fler än jag som drar paralleller till den svenska invandringspolitiken?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: