Det duger inte Stefan


Stefan Löfven höll presskonferens idag och redogjorde lite för läget i jakten på terrorister och nya befogenheter för polisen.

Bra i sig och bra att Stefan Löfven erkände att svenska regeringar inte hanterat situationen på ett tillfredsställande sätt, men Stefan…det dög inte.

”Det finns inte tid för partipolitiskt käbbel”, sade vår statsminister angående det bekymmersamma läge svenska regeringar försatt Sverige i och nu bjuds de borgerliga partierna och Vänsterpartiet in till samtal. ”Det finns inte tid för partipolitiskt käbbel” var det alltså, men Sverigedemokraterna nekas att delta i samtalen, trots att partiet idag är ett av Sveriges tre stora…det allra största hos två av opinionsinstituten.

Sedan säger statsministern att ”vi” har varit naiva, utan att närmare precisera ”vi”. Eftersom inte SD bjuds in till de viktiga samtalen, får vi förmoda att ”vi” är 7-klövern och deras väljare. För handen på hjärtat nu. Hur många gånger har inte Sverigedemokraterna som parti, Sverigedemokratiska väljare och alternativa medier med sympatier för Sverigevänlig politik, varnat för just det vi nu upplever?

Är det inte just svenska regeringars naivitet och slapphänta hantering av migrationsfrågor som varit föremål för frågor, funderingar och kritik i flera år? Är det inte just därför som SD ökat sitt väljarstöd på ett explosionsartat sätt och är det inte därför som allt fler intresserar sig för alternativa medier? Jo, det är precis så det är och därför Stefan Löfven, räkna inte in oss när du säger ”vi”.


41 responses to “Det duger inte Stefan

 • tikamax

  Stefan Löfven! De som är naiva är DU och dina anhängare i regeringen! Vi ANDRA har sett och meddelat för länge sedan! Men vi har blivit kallad RASISTER av DIG och DINA anhängare i regeringen och TYSTATS! DU har inte LYSSNAT på oss! Att vara naiv är förlåtligt MEN INTE NÄR MAN är en STATSCHEF för SVERIGE! Då ska man AVGÅ och ha landets BÄSTA för sina ögon! DÅ är man en riktig STATSCHEF! Men inte du Stefan Löfven, i folkets ögon är du en YNKLIG förrädare och kommer att gå till historien som en sådan.

  Gilla

 • Kommendanten

  Svenska folket är inte naiva. De naiva är 7-klövern och ingen annan. Detta måste de ruttna politikerna ha klart för sig. Även pk-median har en betydande roll härvid, eftersom de förvanskar nyheter och mycket annat, allt för att vilseleda Sveriges befolkning.

  Käbblaren Stefan Självfallet Löfven a la svetsaren bör genast avgå. Han passar bättre i svetseriet, där kan han käbbla hur mycket han vill.

  Gilla

 • eva

  Stefan Löfvén! För det första heter det INTE ATT SVERIGE VARIT NAIVA: Det heter Sverige HAR VARIT NAIVT. Naiva är en pluralform men det finns bara ett Sverige, ordet Sverige är neutrum och då heter det naivt.
  Sedan är det du och dina gelikar som varit naiva, inte vi som insett den här utvecklingen sedan länge. Det är vi, vi som du kallar fascister, rasister, nazister osv. som har haft den här insikten. Men nu har du blivit fascist, rasist, nazist själv när du inser vad det är för trojansk häst som ni genom er politik släppt in i landet. Inser du tankevurpan? Du borde anlita någon annan än Arnstad för att klargöra saker och ting.
  Så kunde du inte släppa in SD i diskussionerna. Samtidigt som du orerar om alla människors lika värde, att vi inte får ha ett vi-och dom-tänkande …. Du sitter själv i glashus, glöm inte det, och verkligheten kommer ikapp och den kommer att bli värre.
  Men allt är väl bara k ä b b e l, k ä b b e l, k ä b b e l (ditt favorituttryck) men politik ä r käbbel och det får du inse.
  För oss som kommer att dö/avrättas när kalifatet Sverige etableras är du en skam och en förrädare.
  Men håll koll på KAPLANEN och lita INTE på honom. Det är en ulv i fårakläder!

  Gilla

 • Stefan

  Här ser vi de överläggningar som pågår mellan partierna i Riksdagen (dock ej SD):

  Gilla

 • U-båt

  Verkligheten börjar komma ifatt glitterpinnen Löfven,nu gömmer han sig bakom ord som Sverige och VI har varit naiva när han humanitära stormakt projekt rasar ihop som ett korthus. Förhoppningsvis är han snart tebax på sitt riktiga jobb som svetsare.

  Gilla

 • Richard

  Vad i helvete är det han käbblar om nu! Jag har fan inte varit naiv. Rätt ska vara rätt: 7-klövern har varit naiva, vi riktiga svenskar är inte det minsta naiva.

  Gilla

 • br

  Alla politiska partier får hålla sina kongressdagar utom sd.det är vänsterpacket som ska stoppa.lever vi inte i ett öppet samhälle!? Gäller inte demokratin alla i Sverige!?

  Gilla

 • JEX

  Man har skrivit om detta i flera år på olika medier och varnat om detta som händer nu idag och fått kommentarer att man är rasist ,nej jag är realist

  Alla partier utom SD stoppade huvudet i sanden och nu plötsligt så har nästan alla partier börjat ta SDs ideer på allvar och dom ideerna var ju tidigare rasistiska. Fy fan vilka fega klantrövar som sitter i regeringen och snacka om att dom ljuger och skyller ifrån sig . Politikerna som sitter nu
  är rädda om sina ställningar för att dom inte vågar ryta till om invandringen
  och det som händer i Sverige idag (invandrar brottslighet våldtäkter mm)
  Vad är dom rädda för ,jo dom är rädda för den inre kretsen vänsterpolitiker,
  vänstermedia som kan avsätta dom och bli av med jobbet och utfrysta.
  Jag tycker att det är hög tid att Löven och resten av regeringen avgår
  för dom har skämt ut sig för hela Svenska folket.

  Gilla

 • Daniel kvist

  Nu skulle en fet en riktigt fet demonstration sitta på plats.. stora feta plakat som säger de vi tycker om denne man. Uscha! 1000man skulle gå sakta mot regerings huset ,ställa sig å ropa avgå i kör.. ja jävlar de är ju så man får jul stämmnig av tanken!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ivar konstaterar att vår statsminister ” är inkompetent, feg eller okunnig”.

  Ivar Arpi skriver det självklara och gör det bra.

  ”Naivitet är en svensk paradgren. Att konstatera hur verkligheten ser ut är däremot något som ofta bemötts med misstänkliggöranden. Vad är det egentliga syftet med att visa hur det ligger till? Men att ägna sig åt naivt önsketänkande har många kommit undan med länge.

  Detta trots att alla varningssignaler har funnits länge. Att säga att man varit naiv, vilket många svenska politiker gör när saker går åt pipsvängen, är egentligen detsamma som att medge att man är inkompetent, feg eller okunnig.”

  http://www.svd.se/politisk-naivitet-racker-inte/om/flyktingkrisen-i-europa

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Och kritik från K-G Bergström, som kommer från sossenästet Nederkalix.

  Gilla

 • Laurus

  Jag undrar när våra politiker ska vakna och se hur verkligheten ser ut? Kanske vaknar de när deras döttrar blir utsatta för ”mångkulturen=gruppvåldtäckt” Det ses som fakta att var fjärde kvinna kommer ngn gång att bli våldtagen, tyvärr. Man blir gråtfärdig när våra skattepengar går till att föda upp jihadister samt att sponsra IS. Helt ofattbart vad Sverige sysslar med. Sverige har inte bara varit naivt, alla sveriges politiker har sovit och varit gymt långt ifrån verkligheten. Nu är det tyvärr redan försent med terroristlagar, skadorna är redan för stora. Tack så mkt MP och Förädrik Reinfeldt. Detta kaos är ditt fel, Förädrik! Det hade varit bättre med 10 000 tyska bögar…

  Gilla

 • safari

  Jist nupå tv2 se och lär om våra kommunister

  Gilla

 • Tony

  Vilket annat land har en så urbota dålig regering som Sverige?
  Jag kan inte komma på något? Hade Löfven haft någon
  heder i kroppen så skulle han bett Svenska folket om
  ursäkt för den miserabla ledning av landet som både han
  och hans företrädare varit, samt bett SD om ursäkt för
  att dom blivit och fortfarande blir mobbade av dom som är
  orsak till eländet, men Stefan Löfven är en Nolla, den i
  särklass sämsta företrädare för landet dom senaste
  100 åren , han saknar all kontakt med verkligheten, så
  han kommer aldrig att erkänna att dom själva haft fel
  och att SD haft rätt hela tiden!

  Gilla

 • Björn

  ”Sverige har varit naiva”, ”Nu är det inte tid för politiskt käbbel utan vi måste vara enade”. Så sade han statsminister Stefan Löfvén. För det första kallar du inte oss som varnat för detta naiva! Det är DU och dina anhängare inklusive PK-media som står för naiviteten. För det andra ska du lägga ner att snacka om att inte käbbla och vara enade så länge du likt en bortskämd barnunge sitter i din sandlåda och vägrar inkludera det parti som har en fjärdedel av väljarna bakom sig. Stefan Löfvén du är en skamfläck i raden av svenska statsministrar.

  Gilla

 • JR

  Sverige har varit för naiva , säger han. NEJ ,DU och din ”regering” har skitit i Sverige FULLSTÄNDIGT. Detta hade varit det läget i ett riktigt land med militär och rättsväsen som fungerar, som man hade på order av högsta domstolen med hjälp av militären hade kastat ut svetsaren med anhang ,och ställt dom inför rätta för landsförräderi. ”All makt ska utgå från folket…” Pfft,det var länge sen det

  Gilla

  • Kurt

   Det ha väl aldrig varit fallet i Sverige att makten ha utgått från folket, utom kanske under Vikingar tiden under tinget. Och sen är Sverige känt utomlands som lite udda och naiva när det gäller den Svenska mentaliteten.

   Gilla

 • ossie

  Verkligheten kommer närmare och närmare svetsarn och hans anhang.

  Gilla

 • Involuntarium

  Nu har den så kallade statsministern Löfven med sin två parti regering gått och blivit fachister, främlingsfientliga och rasistiska!

  Löfven säger att Sverige har varit naivt! Det är inte Sverige som är och har varit naivt!

  Det är Socialdemokraterna, och Vänster partiet och Miljöpartiet som i första hand stått för enfald och naivitet, ivrigt påhejade av alliansen. Ingen nämnd och ingen glömd!

  Löfven har upptäckt att det finns människor som redan finns i Sverige och de som vill in i Sverige som inte är goda utan onda! Sympatisörer till IS finns i Sverige och i Europa! Det var väl för fan, inte någon nyhet!!!

  De respekterar inte demokrati och mänskliga rättigheter! Löfven säger sig vilja bekämpa ondskan!!!! Det borde hen ha gjort för flera månader sedan, nu kan det vara försent! Det går ju inte direkt att göra gjort ogjort!

  Invällarna är här och det väller in fler för varje sekund som går!

  Löfven, regeringen och alliansen har ingen aning om hur många av invällarna som har ett förfalskat pass, lika lite som de vet om det är IS krigare som väller in!

  Varken SÄPO, ordningspolisen eller försvaret har en aning om ett pass är äkta eller förfalskat! Det går inte att avgöra!!!!

  Det borde innebära ett totalt stopp för fler invällare!!! Framförallt med tanke på att pass och dess funktionalitet satts ur spel.

  Det är inget påhittat skämt att det cirkulerar en betydande mängd falska ID och passhandlingar! Dessutom svenska sådana!

  Det går inte att lita på något pass i nuläget!

  Löfven är inte direkt snabbtänkt det tar en god stund innan det kopplar! Vi som skrivit på Facebook och andra fria media har påtalat, påtalat och påtalat! Riskerna med just nu pågående fullständiga asyl kaos!

  Sverige Demokraterna har i sin politik, föreslagit lösningar på asyl problemet! Tyvärr har Löfven, regeringen och alliansen bara sett ”möjligheter” med invällarna!

  Nu börjar Löfven förstå vad det handlar om och det gör att hen och resten av regeringen förstår allvaret och försöker nu ta Sverige Demokraternas fastslagna politik och göra den till sin egen!

  Alltså måste Löfven, regeringen och alliansen ha blivit fachister, främlingsfientliga och rasistiska!!!!

  Gilla

  • svensson

   De flesta saknar väl pass och kommer in ändå de har ju rätt att söka asyl, heter det så fint. De är det samma som välkommen alla terrorister och bidragsparasiter.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Bara lugna mina vänner! Ikväll ställs allt tillrätta!
  Då börjar Zorans nya serie om den svenska rasismen!

  http://www.svt.se/absolut-svensk/jag-vill-ha-en-rasistisk-politik

  Precis vad jag behöver, efter att ha jobbat en hård vecka för att försörja alla invällare som skall ha allt dom pekar på!
  En kurdisk lösdrivare som aldrig bidragit med något annat till samhället, än skit, talar om för mig att jag är rasist, när jag försynt undrar om det verkligen går i längden, att jag skall vara hela världens socialbyrå!

  Att jag är rädd för verkligheten, att jag är rädd för bomben, att jag är rädd för mina barns framtid som statslösa och undrar om kalifatet är drömtillvaron på jorden, botas knappast med en enkel TV-propaganda!

  Ni måste skicka mig till Gulag!

  Gilla

 • jgarn

  VI blir NI när landsförrädarna skall samlas ihop.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Skrämmande att idioten, ja jag väljer att kalla Sverigeistans statsminister så, har så dålig koll!

  På nyheterna sa han att passkontrollen måste bli bättre och någonting om att tredimmentionella pass eller vad det nu hette, skulle införas!

  Vet han inte att 90% av dom som väller in, saknar identitetshandlingar?
  Eller väljer han att ljuga?

  Lika illa båda två!

  Gilla

 • Galten

  ”VI” varit naiva! Det var i alla fall ett understatement. Vad var det första svittsarn och hans övriga medlemmar i Kalle Anka ministären åtgärdade vid sitt tillträde. Jo, på eget bevåg erkände de en stor terrororganisation samt såg till att den blev försörj med åtskilliga miljarder.

  Gilla

  • Synonymen

   Sverige förfogar för närvarande över de mest dödliga massförstörelsevapen världen har skådat.

   Wallström, Romson, Sahlin, Palm, Bah Kuhnke, Friodolin och det dödligaste av dem alla, nämligen KAPLAN!

   Att samtliga i denna olustiga samling ÄR KÄRRINGAR är symptomatiskt.

   Tips till Löfven: Du hittar sannolikt den eftersökte muslimske terroristen i din bostadsministers tjänsterum eller dennes privatbostad.

   Gilla

 • Falköga

  Nu påstår Löfven att alla ska vara ”fascister” annars är man naiv.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Vi har varit naiva säger Löfven, han kan tala för sig själv och sin regering och ytterligare 5 partier i 7-klövern, men han kan inte tala för oss kritiska medborgare som varnat för dagens situation hur länge som helst. Det enda vi då fått tillbaka rätt i ansiktet är rasisttugget. Det finns idag bara två saker denna fördömda regering kan göra.
  STÄNG GRÄNSEN OCH AVGÅ.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Bra sagt. Tack.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: