Zigenarnas boplatser vid statshuset bortstädade

MALMÖ. Polisen i Malmö har helt plötsligt börjat följa lagen och rensat bort boplatserna under bron vid stadshuset i Malmö. Det verkar som det gäller andra lagar utanför makthavarnas borg än på andra platser i Sverige. 

Polisen påstår sig ha informerat flera gånger att de ska bort men bosättarna kontrar med att de inte fått någon skriftlig information. – Vi följer lagen. Man får inte belamra en allmän plats, svarar dialogpolisen Håkan Larsson.

I två veckor har EU-migranterna protesterat mot vräkningen av lägret på Sorgenfri genom att befinna sig under bron vid stadshuset. Man har även övernattat på platsen. Strax innan klockan elva på onsdagen anlände polis till platsen och började slänga EU-migranternas tillhörigheter i en container.

-Pettersson ser att den allestädes närvarande inte skattebetalande Jonas Bjärby är på plats och kräver att andra ska betala för utländska zigenare men själv har den solidariske 33-årige Jonas inte deklarerat för en krona eller betalat ett öre i skatt varken 2013 eller 2014. Undrar om hans föräldrar är stolta över sonens samhällsbyggande…

Filmen från Sydsvenskan 

5 thoughts on “Zigenarnas boplatser vid statshuset bortstädade

  1. Det skulle kanske löna sig att göra en koll på hur Jonas Bjärby bär sig åt för att bo i lägenhet och samtidigt ha 0 kr i inkomst!? År det Fa Ebrima
    Jaiteh som står för fiolerna?

  2. Man blir så trött på de, de gör och uppför sig precis som de brukar , skräpa landet bosätta sig illegal där de vill och ingen kan göra inget, löften borde avgå nu!!!

  3. Statsministern har sagt, att polisen ska omedelbart utvisa dem som uppehåller sig olagligt i landet. I media har flera av tiggarna gråtmilt sagt att de uppehållit sig i landet under mycket långt tid. Ja en kvinna sade två år.

    Reglerna enligt EU sätter gränsen vid tre månader. Livstidsanställde gråtaren Thomas Hammarberg undanhåller detta i sin kritik. Vi amatörer som ser på TV har sett vilka flera av dessa lagbrytare är. Då måste förhoppningsvis polisens underrättelseenhet också veta.

    Det är bara att sätta i gång i dag och lyda statsministerns order. Då slipper vi tramset runt vårt stadshus och Bjärby m fl får tid till att gå till Arbetsförmedlingen.

  4. Hoppas att denne Bjärby också råkade följa med i en container. För visst skulle skräpet röjas bort

Kommentera