Förbjudet område , för vissa

I samtal med varandra kan man få en hel del andra intryck och se saken från en annan vinkel, man ger och tar. Igår pratade jag med några personer inne i ett till ¾ inhägnat område, jag gjorde ett besök på ”Ankomstpunkt för flyktingar på Posthusplatsen i Malmö. I need buy a sim-card to my telephone…….Posthusplatsen

En grupp av ensamkommande unga män som reser i grupp stoppade mig där på Posthusplatsen och ställde sin kanske allra första fråga i sitt nya land. Mitt svar var förmodligen inte det de förväntade sig, jag svarade att det var bättre att dom reste tillbaka och köpte det i sitt eget land Afghanistan för mitt land Sverige är fullt, inte fullt av sim-kort men av ensamkommande och andra som tror att detta är lyckolandet just för dom. Dom tittade på mig som om jag kom från yttre rymden.

Jag ledde min cykel in i området och fick av en av alla de svenska aktörer där bland byggbodarna reda på att jag inte fick vara där, det var ett beslut tagit av någon……det bara var så och man lyder order och förmedlar detta beslut, malmöbor är inte välkomna.

Eftersom jag hade så många frågor och iakttagelser som jag ville se, dröjde jag kvar. Jag såg män män män, jag såg unga män från Afghanistan och jag såg unga män från afrikanska länder. Platsen var nu sedan ett tag ett ställe för ensamkommande barn att därifrån bli utslussade till någonstans diffust, var skulle dom, var finns det plats för dom?

Många frågor hade jag som sagt och mannen framför mig kallade på en kollega som behärskade språket farsi, för mig kändes detta som en fars, ett väldigt sjukt drama spelades upp framför mina ögon. Jag och en svensk anställd i den blomstrande invandringsindustrin hade ett gott samtal, jag privat, han i tjänst men som om vi mötts någon annan stans  skulle vi kunna prata fritt och personligt om hur man tycker och anser på riktigt.

Den lite äldre svenska kvinnan med rödakorsjacka Malmöbrann för sin volontäruppgift att medverka till att ge en fin och enkel passage in i vårt land åt de unga män med en helt annan kvinnosyn än vad vi har. Hon hade aldrig hört talas om gruppvåldtäkter där ensamkommande tar vad man vill ha, hon kände ingen oro för sina barn och barnbarn då hon var av den åsikten att dessa unga män lär sig nu hur det är i allas land Sverige. Hon skyndade iväg med en grupp män………hon brann för sin goda uppgift

Aktivistgruppen ”Refugees Welcome” hade en egen byggbod där man bistod med kaffe, the, frukt och annat. Jag anser att det är märkligt att denna grupp är där och att de till och med har en bod att vara i då jag sett denna aktivistgrupp vid olika tillfällen och jag lovar de är mer vilda än tama, riktiga dåliga föredömen är dessa åt de som nyss kom. Min stad är extrem

Vid pennan

Eva-Marie Olsson

Malmö

16 thoughts on “Förbjudet område , för vissa

 1. Lena .. Känner dig inte men det du säger är helt sanningsenligt!
  Med tanke på hur de handlar i olika ärende fyller de bara den funktionen att dränera skattebetalarna därigenom på samma gång frihetsberöva fungerande medborgare, upphöja sin egen status med regelverk som bara straffar skattebetalar. Gör samhället mer byråkratiskt=dyrare för alla utan att fylla någon igentligen funktion. Di andra slinker förbi på våran bekostnad pga total handlingsförlamning.

  Mvh

 2. Jag har sagt det förr d.v.s. att jag alltid tyckt om Malmö. Nu kan inget på denna jord få mig att åka dit. Vill inte se eländet med EU-migranter och invällande muslimer. Malmö är förstört! Tack Eva-Marie för ännu ett intressant reportage ur den verklighet PK-Sverige aldrig ser eller åtminstone låtsas att de inte ser.

 3. Nu kan Svenska folket bara vänta inom kort sitter någons huvud på en stolpe – eller så spränger de sig själva i luften i en folksamling = bara en tidsfråga nu.

 4. VÄNSTERNAZISTERNA kommer garanterat att nå sitt mål om att fylla Sverige vilket kommer att leda till en samhällskollaps och stor oro och kaos, bil och skolbränder, upplopp, allsköns kriminallitet och som första svenska stad kommer muslimslöddret att kräva ett eget kalifat i Malmö och naturligtvis kommer vänsterslöddret att stödja detta med sympati från Annie Löf, Fredrik Reinfeldt m.fl. som vill köra mitt fosterland Sverige i botten!
  MÄRKLIG GIVMILDHET FRÅN ETT SLÖDDER SOM KNAPPT HÄLSAR PÅ SINA GRANNAR…MEN STATEN BETALAR, – DOCK EN SAMHÄLLSKOLLAPS KOMMER ATT KOMMA….!! REINFELDT VILLE HÖJA PENSIONSÅLDERN TILL 75 ÅR!!
  Självförvållat 87:an!!!

  • Lena:
   I sanning ett “korrekt” reportage som “Usta allehanda” förmedlar !
   Läs själva och konstatera att landet redan är ockuperat,och invällarna samt 5:e kolonnen bestämmer..

 5. Problemen fortsätter med att många flyktingar avviker från Migrationsverkets mottagning i Malmö, i stället för att söka asyl, så säger polisen.

  Malmöpolisen ska diskutera situationen i och omkring Migrationsverkets kundmottagning (!!! – KUNDER ??!!!).

  — När vi kommer med en busslast och flyktingar ska gå av är det ett svagt ögonblick för Migrationsverket. Då är det folk som försöker ta sig ut via nödutgångar och allt möjligt. Det är en situation som är rätt så svår, säger polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford.

  • På en buss finns det två eller beroende på storlek tre dörrar på vänster sida i högertrafikland. Nödutgångar är att ta den lilla hammaren på väggen och krossa rutor eller genom takluckorna om bussen har vält. Polisen får ha en taktisk genomgång med en busschaufför så ska ni nog klara detta.

 6. Eva-Marie:
  Boden du talar om,är väl de vänsterextrema AFA`s kontor.Här ifrån värvas till deras slagstyrkor och skränande stenkastargrupper.De som inte uppfyller måttet sändes till någon Imam,för att skolas till goda terrorister…
  Är övertygad om att Orbàn har helt rätt,när han säger att denna folkvandring har sin bakgrund,och uppbackning inom kommunistvärlden.

 7. Gissar att Malmö kommer att bli första staden där islam kommer att kräva ett eget kalifat!
  Så går det med politiker som är naiva och utan livserfarenhet och arbetserfarenhet, tragiskt för Sverige som öppnar upp för IS och terrorister utan att vidta motåtgärder.
  Gissar att svetsaren inte ens dög till svetsare, kan inte varit många veckor den idioten jobbat!!

 8. Eva-Marie du är en riktig tuffing som vågar dig in i gettot, men det är alltid uppfriskande att läsa om dina upplevelser. All heder till Dig.

Kommentera