Mulla Krekar – Norges riksislamist inbjuden till samtal i Italien

ISLAM. Vår gamle vän Mulla Krekar greps i sin fängelsecell i Kongsvinger på torsdag misstänkt för terroristplanering i Italien. Samtidigt slog insatsstyrkan till på två adresser i Oslo-området och grep ytterligare två personer. Totalt 17 personer har gripits i en massiv polisaktion mot terrorism efter beställning som utfärdats från italienska åklagare.

De tre som gripits i Norge har begärts utlämnade till Italien. Det har även utförts arresteringar av misstänkta muslimska terrorister  i Finland, Storbritannien och Italien.

-Pettersson saknar Sverige men de är kanske fridlysta här…

Läs mer om vår gamle bekante Mulla Krekar HÄR.

VG

10 thoughts on “Mulla Krekar – Norges riksislamist inbjuden till samtal i Italien

 1. Fakta: muslimen Kräkar är en sorglig och utdragen historia i Norge. muslimen har kostat landets skattebetalare enorma summor.

  Fråga Varför inte bara avrätta kräket?

 2. “-Pettersson saknar Sverige men de är kanske fridlysta här…”
  Jag älskar Petterssons klarsynta kommentarer.

 3. Sverige gar fort utfor, FRIDLYSTA ar bara fornamnet….Utan pass och ID valkomnas de av Stefan Loven med kompisar…ANSVARSLOST….Konstigt att vi svenskar far passet kollat pa Arlanda….
  Vilken utveckling sedan EU intradet – tiggare och dessa muslimer, det kunde nog inte 87,an ana nar de rostade JA till EU….
  vI skulle behova en svensk Pol Pot som rensade bland ansvariga!!

 4. Men vi ser också att en relativt stor andel av de som transporteras till Migrationsverkets kontor för registrering avviker.

  Danielsson är orolig att dessa personer inte får ta del av de rättigheter som följer när man söker asyl.

  Jag själv är orolig för terrorism och vad deras ärende är i Sverige.

 5. Tja, Pettersson… Det förefaller vara – som du antyder – att Islamister är fridlysta här. – Men det borde bli skyddsjakt på dem i stället för på vargar?
  / Anser Frivillig “jägare” på det 72:a solvarvet som saknar vapen.

Kommentera