Vad hon inte upplyser om


Aftonbladet har idag en ledare med rubriken    Krigar med våldtäkt som vapen.

Författaren till ledaren är en yngre, för mig okänd, dam som heter  Katrine Marçal. Naturligtvis är det bra och mycket viktigt att upplysa om det systematiska våldtäkande som pågår i Irak – Syrien.

Intressant är dock vad hon i sann PK anda förtiger.  Hon nämner de systematiska våldtäkterna i Bosnien, de ca 200 000 kvinnor som våldtogs när Bangladesh blev självständigt 1971, övergreppen under 1937 års ­japanska ockupation av Nanking, till att 48 kvinnor i timmen våldtas i Kongo. 

Men inte ett endaste ord om världens största massvåldtäkt som utfördes av de Sovjetiska- komunistiska trupperna i slutet av andra världskriget, upp mot 2 miljoner kvinnor vart våldtagna en del av dem upp till 70 till 80 gånger. Man uppskattar att mellan 100 till 200 tusen avled som följd av de brutala våldtäkter de utsattes för. Naturligtvis inget att ta upp i en tidning med kommunistisk – Miljöpartistisk profil.

Katrine klarar med bravur att skriva om våldtäktsbarbariet i Irak – Syrien utan att nämna ett endaste ord om den”kvinnosyn” som förmedlas i koranen eller att Muhammed själv var en framstående våldtäckare och pedofil. Islam, koranen, Muslimer, muhammedaner  nämns över huvud taget ej i ledaren.

Naturligtvis så nämner hon i sann PK anda inte ett ord om muhammedanernas kraftiga överrepresentation i de våldtäkter som utförs i Sverige. Pettersson har tidigare skrivit om det HÄR .

Kära Katrine Marçal, IS som du kallar dem, är muhammedaner, dom är bara mer entusiastiska i följandet av pedofetens budskap än den stora massan muslimer.


8 responses to “Vad hon inte upplyser om

 • Björn Ringholm

  Petterson glömmer (medvetet?) att nämna att även delar av de allierades styrkorna begick krigsförbrytelser, bla i form av våldtäkter vilket tyvärr ligger till last för hans trovärdighet.

  http://sv.metapedia.org/wiki/De_allierades_krigsf%C3%B6rbrytelser

  Gilla

 • Benämningsskräcken på Aftonbladet | Ban Islam

  […] o Aftonbladets ledarskribent Katrine Marçal som med glans klarar av att skriva om massvåldtäkterna i Irak – Syrien utan att med ett ord nämna roten till det onda: Islam och dess […]

  Gilla

 • Benämningsskräcken på Aftonbladet | Petterssons gör skillnad

  […] ett inlägg o Aftonbladets ledarskribent Katrine Marçal som med glans klarar av att skriva om massvåldtäkterna i Irak – Syrien utan att med ett ord nämna roten till det onda: Islam och dess […]

  Gilla

 • jgarn

  Varför läser ni Ex pressen? Det kan knappast finnas något av värde i denna sunk blaska.

  Gilla

 • jockfall

  Rädd för muslimer? LIVRÄDD!

  Gilla

 • Kommendanten

  Det som alla borde fatta och informeras om är att de grymheter som ISIS företar mot andra människor, är i enlighet med koranens instruktioner.

  Katrine Marcals artikel är lite missvisande, hon säger A men säger inte B. Ska man skriva något sådant, skriv sanningen för bövelen.

  Gilla

 • age

  Man kan ju undra hur hon, som kvinna, kan negligera risken att ha dessa våldtäktsmän/beordrade mördare/infiltratörer/desertörer, muslimer i vårt fosterland.
  Hon kommer ju själv att bli drabbad/bli våldtäktsoffer/bli rånad/bli dödad.

  Detta i enlighet med de direktiv koranen ger sina trogna, hjärntvättade sektmedlemmar.
  Jag upprepar inte den text jag kallar ”mitt mantra” denna gång, där hänvisningar finns till några av ställena i koranen finns, som stödjer texten ovan. Texten finns att läsa i många av mina tidigare kommentarer.

  Jag är rädd! — för muslimer!

  Gilla

 • Mark

  Katrine Marçal är en känd feministisk vänstersosse, hette tidigare Kielos i efternamn. Vanlig käpphäst: kvinnor drabbas värst av allt och mannen, särskilt den vite mannen, är roten till all ondska. Därför glömmer hon även exempelvis att nämna de män som skjuts, halshuggs och mördas på annat sätt av IS.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: