Är det någon som ringt Annie Lööf ??

Lusharpan undrar om det är någon i vår regering eller möjligen Alliansen som har ringt till Annie Lööf. Det borde ju ligga nära till hands eftersom partiordföranden i C härom året föreslog att vi skulle ta in 40.ooo.ooo invandrare.

Man kan ju tro att Annie Lööf känner till någon ting som resten av våra etablerade politiker, utom SD, inte känner till. Betänk att det fortfande återstår 39.800.000 personer som ska invandra till Sverige innan vi når 40.000.000 och Morgan Johansson påstår att vi inte tål mer. Han måste vara en sällsynt beige typ jämfört med ”dalande lövet”.

Lusharpan tycker att Morgan ska ta och ringa Annie så kan han säkert få några bra tips på hur han ska klämma in resten upp tills 40.000.000 har kommit till Sverige. Det finns ju inte så många miljöpartister så de räcker till att ha dem som inneboende. Det måste finnas någon annan lösning.

För det kan väl inte vara så illa att en person som uppbär en lön på över 100.000 kr i månaden från skattebatalarna grundlöst påstår att vi kan ta hit 40.000.000 människor. Det är ju nästan så att man kan tro att Annie Lööf har blivit inspirerad av Stureplanscentern med Fredrik Fjäderfä i spetsen.

Man kan bara fundera över hur långt det nuvarande C  befinner sig från gamla Bondeförbundet med Gunnar Hedlund i spetsen. Då visste i alla fall bönderna vad de röstade på. Det bästa de kan göra nu är att rösta på SD. Då kommer de i alla fall att slippa partiprogram som innehåller förslag om månggifte.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

7 thoughts on “Är det någon som ringt Annie Lööf ??

  1. Så länge idioterna inom 7Klöverpacket har inflytande på politiken som förs i Sverige kommer landet att befinna sig i utförslöpan på alla områden. Därför skall de avsättas snarast möjligt tom med vapenmakt om så krävs. Ju förr vansinnet stoppas desto större chans finns för återhämtning för landet och vårt folk.

  2. Minsta barn fattar att det saknas ett antal skruvar eller jag tror mer på bristande ARBETSERFARENHET OCH LIVSERFARENHET…..

  3. GP:
    Alice Teodorescu vill se ett nytt Luciabeslut.

    Den minnesgode konstaterar att dylikt förslag från en ledare skulle ha varit OMÖJLIG…. för tre månader sedan.

    Ett nytt Luciabeslut bör också innebära repatriering av den enorma mängd samhällsskadliga muslimer som ödelagt vårt land.

    De skall ut ur riket!

    ”Socialdemokraterna behöver göra sig av med MP och tillsammans med Moderaterna finna en blocköverskridande överenskommelse à la 1989 års Luciabeslut”

    http://www.gp.se/nyheter/ledare/kronika/1.2888513-alice-teodorescu-omvarldsbevakar-ingen-pa-regeringskansliet-

Kommentera