Stäng

Alla slåss med alla vid jätteslagsmål mellan ”svenskar”

Polisen

2015-11-07 14:27, Bråk, Stockholm
Skarpnäcks Gård. Ett stort antal personer slåss med tillhyggen.

Flera samtal berättar att ett stort antal personer personer slåss med påkar och rör och att flera personer blöder.Situationen på plats är enligt vittnen mycket kaotisk då alla verkar slåss med alla.

Flera patruller och ambulanser är på väg.

Kl 15:20. Det är nu lugnt på platsen. Patrullerna fortsätter att höra inblandade och vittnen för att få en bild om vad som hänt och varför. Fyra personer är förda till sjukhus med till synes lindriga skador.

Kl 15:40. Tre personer är gripna misstänkta för grov misshandel. Utredningsåtgärder fortgår på plats.

Polisen

-Pettersson konstaterar att AB och Ex pressen skriver om händelsen och hade det varit fotbollshuliganer hade det skrivit det, så det är inte svenskar utan ”svenskar”.

Skarpnäcks Gård är en kulturberikad förort i södra Stockholm…

7 reaktioner på “Alla slåss med alla vid jätteslagsmål mellan ”svenskar”

 1. Så länge dom slås med påkar och mot varandra är det väll ok. det ända som ja ser är åt helvete är att dom gör det här, det fins ju så många andra länder där dom borde vara med och slås, för demokrati och egen frihets.

 2. STENÅLDERS MENTALITET RAKT IGENOM, SLÅSS MED PÅKAR!!! De kanske håller på att skaffa sig lös egendom i form av fruar!

 3. Det var ju kul att läsa om detta bråk på Pettersson och sedan kunna tippsa SVT om nyheten som kom in till dom kl. 18:16

 4. Förvånad?
  Det är väl det pris vi får ta. Om de 50%, som är dummare än snittet, har röstat fram den typen av ledare vi nu ser så får vi andra ta konsekvenserna. Även om det svider – och att vi är rädda.
  Jag är i alla fall rädd! — för vad muslimerna ska göra med oss.
  —- troligen öppna våra hjärtan! (när de tagit över vårt fosterland)

 5. Påkar och basebollträn har trendat de senaste veckorna. Nyanländ teknik? Det är här man kan ana den utvecklingspotential som kommer att gynna tillväxten i vissa branscher – som skogsnäringen – vilken snart får tillhandahålla råvara för tillverkning av dessa nygamla kommunikationsmedel?
  Det är förstås det Reinfeldt såg då han flög över Sverige – nya sätt att nyttja skogen på? Han såg skogen full av alla ivriga påkproducenter och -konsumenter?

 6. Det vore inte det första bröllopet mellan balksniter som spårat ur…
  Ständigt denns dränering av polisiära och sjukhusresurser till ”de nya”. Så när VI sombetalar för kalaset ringer till polis eller uppsöker sjukhus så är luckan stängd. ”Sorry”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: