Bussarna kör långsamt


-Pettersson tycker bussarna ska köra till Saudiarabien, där finns det plats, pengar och älskvärda muslimer som kan ta hand om sina systrar och bröder…


14 responses to “Bussarna kör långsamt

 • angelicaplacet

  Tänk så viktigt det är med biltullar i Sthlm för att minska avgaserna – men sen går det tydligen utmärkt att köra runt timma vis i resten av landet utan mening annat än att folkutbyta.

  Gilla

  • Uppgiven

   Glöm inte EU´s månatliga flytt mellan Bryssel och Strasbourg, den är nog lite mer krävande och utsläppsskapande än några tursitbussar, lägg därtill alla flygresor de anställda gör mellan hem och ”jobb”.

   Gilla

 • Pica pica

  Men det finns ju inga tomma förläggningar att köra dem till? Kommer vi att se en massa långsamma bussar fulla med migranter köra runt i Sverige och leta efter husrum? Kanske med en svans tankbilar som fyller på bränsle i farten.

  Men iofs så verkar de trivas på bussar. Men vad säger Mp?

  Gilla

 • jockfall

  Full tank och kör över bron i Malmö.

  Gilla

  • Anders

   Jag skulle vilja säga inte full tank men tillräckligt mycket så att man får slut på bensinen mitt i centrala Köpenhamn eller bortom Köpenhamn ute på landsbygden så att islamisterna och jihadisterna tvingas gå. Man ska hantera dem på samma sätt som polisen hanterar zigenarna i zigenarnas länder för zigenarnas mål skiljer sig inte från muslimerna.

   Gilla

 • Anders

  Närmaste muslimska land är Bosnien och därefter Kosovo och Albanien. Kör dit dem så kan deras egna ta hand om dem. Där är de vana vid hetsiga och aggressiva kriminella och mördare. Där vet de hur man hanterar dem på bästa sätt. Skicka gärna med ett par journalister, politiker och personal från Migrationsverket som kan stanna där med dem såatt vi slipper de äckliga vänsterpatrasken.

  Gilla

 • Involuntarium

  Självklart är målet Saudi Arabien, där har de själsfränder som också har tältstäder! Stor chans till återförening med anhöriga!

  Lite civil olydnad vore på sin plats! Lystring busschaufförer vänd fronten söderut, trampa gasen i botten och stanna inte förrän skyltarna är oläsliga och oförståeliga!

  Tack på förhand!

  Gilla

 • Galten

  Det var väl en väldans tur att detta kom ut, annars hade väl SD sympatisörer blivit beskyllda av hatmedia för att de fyllt drivmedels tankarna med ”bromsolja”.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Säg att det inte är sant

  Gilla

 • Mary Agnes

  Här är destinationen. Koordinater
  21.389612, 39.850313

  Gilla

 • Lena

  Trampa gasen i botten och kör söderut utanför Sveriges gränser, lås dörrarna !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: