Bjud hem en asylsökande

Bjud hem en asylsökande och låt staten betala dig 2 000 kronor i månaden.

Så lyder Miljöpartiets nya förslag för att reda ordning i det kaos som de själva är högst ansvariga för.

Magda Rasmusson (ni vet hon som vägrar debattera i direktsändning) är miljöpartist och partiets migrationspolitiske talesperson. Magda vill att privatpersoner ska kunna låta asylsökande bo hemma hos dem, för en ersättning på upp till 2 000 kronor i månaden. Varför ta betalt Magda? De som givetvis ska ställa sina hem till förfogande är Miljöpartiets politiker och de 429 275 svenskar som valde att rösta på detta s.k. ”parti”. Eftersom de själva slagits för det kaos vi nu upplever ska de inte bara ta emot asylsökande i sina hem, de ska naturligtvis göra det gratis.

Källa: SVT

Tro nu inte att Magda och hennes miljöparti inser att allt gått överstyr. Nej, Magda tycker inte att Sverige är fullt. ”Vi kan göra mer”, säger hon och delar inte den analys av kaoset som merparten av det svenska samhället nu gör. Magda vill inte att de asylsökande stannar i Tyskland, utan att de kommer till Sverige och att Miljöpartiet kommer jobba hårt för att detta sker.

Källa: SvD

Johan Westerholm (S) på den utmärkta och intressanta Ledarsidorna, lägger också han en stor skuld på Miljöpartiet. ”Vems ärenden går de egentligen”, är frågan han ställer. Frågan jag ställer är varför både S&M slagits om Mp:s gunst och varför detta lilla sketna 6-procentsparti kan ha så stort inflytande i svensk politik.

Källa: Ledarsidorna

Det bästa för regeringen, landet Sverige och de svenska skattebetalarna vore att Mp petades från sin regeringsställning och att de sakta försvann ut genom den politiska bakdörren och aldrig mer återvände. Faktum är att just detta nog är vad Socialdemokraterna innerst inne vill och att de delar den inställningen med Alliansen och att de säkerligen skulle få stöd av Sverigedemokraterna i detta.

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

42 thoughts on “Bjud hem en asylsökande

  1. Läste på Fback en ung kille berättar att hans familj inhyser fyra afghaner för 30 000 per pers i månaden!
    Om det visar sig vara sant vet jag inte vad jag gör. Antingen ut o demonstrerar eller lämnar landet.

    • Priset varierar bero på vilket företag ( det är företag som har avtal med Migrationsverket) samarbetar du med.
      Som privat person får man inte hyra ut direkt till Migrationsverket det gör olika företag. Efteråt söker företagen folk för att placera asylsökande ( vuxna samt ” ensamkommande barn”) och betalar ca 21-30 000 kr/ mån för en asylsökande för ngn privatperson som vill tjäna lite pengar.
      Min prästs fru undersökte saken mycket nog.

  2. 4000kr om det är en kriminell muslim utan pass och ID ?? Hur dumma i huvudet får politiker vara, finns ingen lägsta nivå ?! Uppenbarligen inte! TRAGISKT FÖR SVERIGE SOM KUNDE VARIT ETT LAND PÅ TOPPEN FÖR DEN EGNA BEFOLKNINGEN!
    Tittade ner i toalettstolen och på botten av den ser det ut som Muhammed, Mördar-Allahs budbärare, det kan också vara en avbildning av en MP= mental patient mupp eller Socialdemokrat….
    TRAGISK ATT EN LAND SOM SVERIGE SAKNAR GRÄNSKONTROLL – VARFÖR DÅ KOLLA PASSEN PÅ ARLANDA ???
    Absurdistan borde ta steget fullt ut och sloppa passkontrollen på Arlanda för att vara konsekvent.
    EN DAG KOMMER ANSVARIGA ATT STÄLLAS INFÖR RÄTTA!!!!!!

  3. Precis, jag är nog en människa med pondus i verkliga livet, jag antar även att jag skulle kunna bidra till SD genom att göra mig mer offentlig, men det går inte, jag riskerar att bli av med jobbet. Hur i helvete kan man kalla det demokrati? Den dagen ett jobb från SD med likvärdig lön knackar på dörren, knallar jag direkt liksom försvaret och värnar om mitt land…svenska flaggan, gul och blå ..!

  4. 2 000kr/mån för ett rum för asylsökande?
    Medan man får hyra ut samma rum för studenter eller de andra inhemska behövande för 4-5 000kr/mån?

    Tror Mp att vi är kompletta idioter?
    Gud vad verklghetsfrånvarande de är… De borde åtminstone kolla uthyrningspriserna på t.ex Blocket innan de lägger sitt idiotiska förslag

  5. Om Rövhålet tar hem 100 st från invationsstyrkan till sig så kan jag ta hem en till mig, men då skall jag ha 20 000 skattefritt i månaden.

  6. Öppna mitt hem för en kåt skäggosse? För de 2000kr skulle väl antagligen ingå hyra, specialkost, kläder, busskort, cigaretter och fri tillgång till mina tonårsdöttrar. Och sedan skatt på det.
    Nej, fy fan nu har miljöfascisterna gått för långt. Finns det nån stake kvar i svetsarn så kastar han ut Fridolin/Romson-patrasket med huvudena före!

  7. 2000 kr jag tror folk är lite besvikna när man har hört att migrationsverket kan betala 60 000 för en etta.

  8. Vad har hänt med Miljöpartiet på riksnivå?

    Naturligtvis har de blivit ett ”teoretiskt storstadsparti” med ”noll koll” på den verklighet som ”vanliga människor” lever i.

  9. Blattarna kan nu få ytterligare betalt genom att inhysa massor av landsmän i våningssängar i deras befintliga bostäder som vi redan betalar för.

  10. Det blir tokigare och tokigare för var dag som går.
    Hur i helvete kan man bara föreslå något så idiotisk.
    Jag blir tamejfan helt mållös. Så unkna människor.

  11. Bjud hem en Asylsökande? Ja om jag hade tvingats välja
    mellan att bjuda hem en Miljöparasit eller en Asylsökande
    hade jag nog valt det senare!

  12. Ett ensamkommande barn kostar 6000/dygn = 180 000/mån. för kommunerna.
    Av vilken anledning skall jag få 2 000/mån?

  13. Jag har vid flera tillfällen erbjudit mig att ta hand om en yppig tonårsflicka men jag får aldrig något svar.

  14. Ber bara alla som ens funderar på att bjuda in folk som skall bo hos sig att noga kolla upp BESITTNINGSRÄTTEN är innan.

  15. Kom att tänka på alla lastbilar som är utrustade med säng i hytten. På sin höjd används sängen till avlägshylla, in med en invandrare, en brevlåda på stötfångaren och namnskylt på dörren. Nu vet jag inte om 2000 kr kan rätte upp på den taskiga ekonomi som svenska åkerier kör med, tack vara MP, femtekollonnepartiet.

  16. Jag tycker Fridolin och Romson kunde vara föredömen och inkvartera några dussin var. Som bonus kunde de få en busslast frusna zigenare från Malmö. Romson lär ju ha en ganska stor båt, den rymmer säkert ett hundratal, och sjövana har väl de flesta sedan resan över Medelhavet.
    Så ta nu täten och visa hur det ska gå till, ni miljöpartister 🙂

  17. Ca 4000 000 MP Skall TVINGAS TA EMOT SINA ÄLSKADE NYA SVENSKAR i sina hem, samt betala Invandrarskatt, säg 10% extra på lönen, Om dom eventuellt har jobb, annars dra av på SOS, så kan dom som riktiga godhetsnarkomaner njuta varje sekund

  18. Magda Rasmusson måste som språkrör för Grön Ungdom givetvis stå först i kön. Enligt telefonkatalogen så bor hon vid Hornstull på Södermalm och kan troligen erbjuda sjöutsikt. Då kan ju DN och SVT komma dit och göra ett riktigt mysigt reportage.

  19. Det var ju fullkomligt bisarrt att se Magda på nyheterna i morse tala om hur flyktingboende nu ska skapas i de svenska hemmen mot en usel ersättning jämfört med den Bert m,fl får.

    Dagens politiker måste ju tro att de spelar SimCity och att det går att återställa spelet eller verkligheten om det staden utvecklas åt fel håll.

    Verklighetsfrånvända är inte ens början på beskrivningen av nutida 7K politiker.

  20. Hade det ändå varit genuina flyktingar och inte som nuvarande flyktingdefinitionen som verkar inkludera nästan alla som vill komma.
    Nej det är inte värt det och jag vill hjälpa dom med social turism och islamisering.

  21. För 2000 kronor får dom inte ens en kvadratmillimeter av min tomt under en sekund!
    Den dag denna idiotiska trevare från landsförrädarna blir verklighet genom en ny tvingande låtsaslag, då förvandlas mitt hus en majbrasa!
    Tex

Kommentera