Straffrabatt för unga arabiska gruppvåldtäktsmän

INVANDRARVÅLD. Tre unga arabiska män av oklar ålder döms till sluten ungdomsvård. Två av dem till sex månader och den tredje till nio månader. I domen framgår att kvinnan våldtagits samtidigt som de misshandlat och bland annat tagit strypgrepp på henne.

Lägsta straff för grov våldtäkt är enligt brottsbalken fyra års fängelse. Men på grund av pojkarnas låga ålder, rätten gör bedömningen att de är över 15 år, döms de till sluten ungdomsvård och får straffrabatt på grund av åldern.

De fyra uppgav att de var mellan 13 och 16 år gamla. Men det trodde inte polis och åklagare på. En av de fyra avskrevs tidigt då det inte gick att bevisa att han deltagit.

– Vi har haft en läkare som gjort bedömningen att de alla är minst 15 år gamla, och att en av dem sannolikt är 18 år, säger Christina Voigt, åklagare i målet.

-Pettersson hoppas att de kan få avtjäna sina straff i hemlandet och att vi aldrig mer får se dem här, men det är inte att hoppats på. Det står nämligen inget om utvisning trots att de uppehåller sig illegalt i landet.

TIDIGARE 2015-10-24. Aftonbladet sprider hat mot flyktingbarn och påstår att de är gruppvåldtäktsmän

Natten till den 9 september gruppvåldtogs en 23-årig kvinna i centrala Stockholm. Vi skrev om det HÄR. I flera timmar misstänks de fyra unga männen ha turats om att misshandla och våldta kvinnan. I går åtalades tre araber för grov våldtäkt.

Ovanstående är inte en ovanlig händelse i det nya Sverige, där gruppvåldtäkter verkar ha blivit en nationalsport.

Det ovanliga med detta är att slasktidningen Aftonbladet inte skriver att det är svenskar, som de brukar utan talar om pojkar från Nordafrika. De fyra har uppgett att de är mellan 13 och 16 år gamla. Men det tror inte polis och åklagare på. – Vi har haft en läkare som gjort bedömningen att de alla är minst 15 år gamla, och att en av dem sannolikt är 18 år, säger Christina Voigt, åklagare i målet.

Hon säger att det är ett stort problem med misstänkta vars riktiga identitet inte är känd. – I det här fallet har vi funnit att flera av de misstänkta förekommit i tidigare utredningar, med helt andra namn och uppgifter. Vi har kunnat konstatera detta med fingeravtryck.

Hon säger att flera av de fyra är misstänkta för andra brott, både i Sverige och utomlands. – Jag vet inte exakt vilken typ av brott det rör sig om, men det är inga sexualbrott.

Tre av de misstänkta har suttit häktade för gruppvåldtäkten, medan en av de misstänkta, som även är misstänkta för andra brott, släpptes på grund av sin låga ålder.

-Pettersson tackar Aftonbladet för uppgifterna om Nordafrikanerna, visserligen sex veckor efter att vi skrev om fallet och att det var araber som låg bakom. Men ändå, man kan inte begära allt av en skittidning.

Aftonbladet skriver också att de uppgett fel identitet, att de ljuger om sin ålder och att de begått brott tidigare. Alltså sådant som vi har skrivit i flera år och då anklagats för att sprida hat.  

Märkligt att åklagaren släppte den yngste på grund av den låga åldern som inte stämde så han är nu ute i det nya Sverige och begår nya brott. Det är inget att klaga över, bara det 87:an har beställt.

25 thoughts on “Straffrabatt för unga arabiska gruppvåldtäktsmän

  1. Var är rättvisan? 6 månader och 9 månaders ungdomsvård för gruppvåldtäkt?
    4 år fängelse för sexuellt allvarligt ofredande som givetvis skall bestraffas?

    .

    • Minsta straff en invandrare begår skall bestraffa honom och hela hans familj med livstids utvisning. Sitta och avtjäna ett straff i ett svenskt fängelse är inget straff. Det är en inlåst semester.

  2. I min fantasi tänker jag att Röfven står inför Folket domstol och döms till ett piskrapp för varje miljard hans absurda asylpolitik kostat.
    Och han beviljas ingen straffrabatt!

  3. Varje våldtäkt som utförs av en muslimsk man från tredjevärlden alltså MENA land är indirekt våra politikers fel!

    Reinfeldt, Löfven, och resten av politikerna i sjuklövern är indirekt skyldiga när svenska kvinnor våldtas och smittas av HIV, AIDS, Syfilis och andra sjukdomar som vissa av dessa muslimska män från tredjevärlden bär på!

    Våra totalt huvudlösa politiker tycks inte ha den minsta omtanke om de människor som röstat fram dem!

    De värnar inte svenska kvinnors säkerhet! Svenska kvinnor kommer i en snar framtid att inte kunna gå ut utan manligt sällskap, oavsett tid på dygnet!

    Förstår inte våra folkvalda politiker vart deras lojalitet ska finnas och med vilka de ska visa sin solidaritet!

    Det enda som intresserar dem är att omvärlden ser vilka förträffliga individer de är som på alla sätt värnar om MENA folken!

    Resten av Europa och världen förundras och skrattar åt den svenske statsminister pajasen och hans gäng sjuklövern!

    Jag garanterar vi har inte sett slutet på den här delen av den svenska historien än på länge, oavsett om landetsgränser stängs om fem minuter eller inte!

    Det är också medias fel att gängvåldtäkter kan genomföras, de är indirekt skyldiga eftersom de inte genomför en objektiv media rapportering. I första hand är varje myndighetsperson som förvanskar och undanhåller signalement på gärningsmän medskyldiga! I andra hand varje enskild journalist som medvetet utelämnar uppgifter om gärningsmännens signalement när sådant finns tillgängligt!

    Garanterar att de skyldiga på ett eller annat sätt kommer att ställas till svars när den dagen kommer!

    Våra politiker ska ha i åtanke att nu mobiliserar ”organisationer som motståndsrörelserna i de nordiska länderna men också ute i Europa”!

    Tycker mig redan höra stöveltrampet i farstun!

    Det här är inget som varken jag mina barn och barnbarn ska utsättas för!

    Löfven avgå NU för Sverige och svenska folkets bästa!

  4. Nordafrikaner, sex, våldtäkt, HIV, syfilis, AIDS, EBOLA andra obotliga sjukdomar och sist men inte minst TBC!

    Tror inte att man som normal etnisk svensk kan hitta en mer skrämmande och allvarlig ordkombination!

  5. En ny aktor i rumänska samhället: Societatea Civila. Det är inget parti, ingen av sälskapets medlemmar har någon politisk bakgrund, valda från folket, vanliga människor som demonstrerade lugnt och klokt, utan våldsamma tendenser på gatorna i Bukarest.
    Presidenten Klaus Iohannis rådgjorde med Societatea Civila och Sorin Cîmpeanu, nyligen urtbildningsminister, blev utnämnd statsminister ad interim.
    Ett okontrollerat – alltså osäkert – rykte går om ett försök att hedra offren från Colectivklubben genom att bilda ett nytt parti – Colectiv, vars medlemmar ska vara högutbildade, ärliga, pålitliga unga människor utan politiska och vinstambitioner för att representera folket i verkligheten.
    Vad svenska klassamhället och svarta adeln tycker om det, är inte viktigt alls.

  6. Det här är ju sådant som inte förekommer enligt PK-media, konstigt att till och med Aftonblaskan då skriver om det. I min lilla stad drar horder med svartmuskiga unga män omkring på gatorna, konstant rökande och högljudda på sitt språk. Vem vet vad de hittar på för att fördriva tiden när de ska vänta i flera år på att få sitt ärende prövat. Och de blir bara fler för var dag. Möjligen är jag lite känslig, men jag känner mig inte trygg i mitt samhälle längre.

  7. Apropå brott och straff. Den man som det i går 2015-10 skrevs om i Södertälje och som blev dömd till 14 års fängelse för mordförsök på sin fru som han kastat över balkongräcket på sjätte våningen har avvikigt, förmodligen åkt hem till det land han kom ifrån.
    Varken polisen, åklagaren eller försvarsadvokaten vet var han finns.

    • Det var väl inte ovanligt, är det inte så det går till! Förresten var han inte inlåst mellan domen och avtjänandet av straffet?

      Om hen inte var inlåst så är det självklart att han schappat! Hem??? Var han inte flykting???

  8. Om ni råkar titta på TV:s kanal 2 där er regering skänkte tid åt islamisten Kaplan och alla bräker sig hesa genom att ljuga – då sätt på TV-text sid.135 och läs om nya demonstrationer i Rumänien. Uppemot 80.000 människor gav sig ut på gatorna, de är inte nöjda med regeringens avgång, utan anser att hela det politiska systemet måste göras om.
    Ni som är såååå lydiga och disciplinerade, undrar kanske: vad är Rumänien för land där det inte finns kommunistparti, miljöparti och själva socialdemokraternas dagar vid makten är snart slut. Varför skäms och räds inte rumänerna att det starkaste partiet är PNL (Partidul National Liberal). Att vi inte skäms för ordet ’national’!!! Vi är nationalister, vi vill att nationen skall växa och alla står vakt om mänskliga rättigheter.
    Vi har DNA (Directia Nationala Anticoruptie) som utreder alla tjuvar till PSD-are med Ponta -den största bedragaren som ville ta muslimer i landet. De stal miljarder från landet, från folket, från EU (fonderna till att försörja alla zigenare).
    Svenska journalister bör avstå från att skriva lögner om Rumänien – annars har de att göra med mig snart!!!
    Och rumänerna vill hålla borta alla lyckosökare från Menaländerna. Rumänska folket först!
    Dra vilka slutsatser ni vill, sverigevänner …..

    V g och läs på nätet också.

  9. Falska pass cirkulerar vilt , så förse dem med sådana till valfritt nordafrikanskt land och ut med marodörerna.

  10. Vem kan ta ett sådant rättsväsende på något som helst allvar. Det är för sorgligt att man inte ens dömer efter lagen.

  11. Solklart fall där myndigheterna står fullkomligt handfallna. Om en grundlig kontroll av asylanternes identitet gjorde s redan från dag ett, skulle sådana problem inte uppstå. Hur kan man bara tro att en person som gör allt för att försvåra en identifikation, slänger pass eller annan form av identitetshandlingar, med stor övertygelse och i överensstämmande med den nakne sanningen berätter vem han/hon är. Ifall man hade hållit i sina handlingar ville denna process kunna vara avklaret på en kick, avsaknaden av det minsta lilla som styrkar identiteten borde få åtminstonen några alarmklocker att ringa!

  12. Kan man få reda på vart dom kommer få sitta av sina straff och kan man se när dom får komma ut igen?

  13. Principen ’alla människors lika värde’ – svenska modellens slogan. Mena-människors värde är lika med röstsedlarna de fått då de blev medborgare i Sverige. Deras röster går åt Spikklubban/Potatisansiktet ni har för statsminister. Alla svenskar är rädda för honom och för hans perverterade bundsförvantar.
    Svenskarna låtsas veta ingenting om det som just hänt i Rumänien. Det behövs mod och samvete för att tiotusentals människor ska gå ut på gatorna och kräva statsministerns avgång. Han avgick och tog sina PSD-are med sig.
    PSD = Partidul Social Democrat – HA!!
    Vad är Sverige, var är svenskarna?

    Excuse my French: Sweden is a huge barrel of shit and the Swedes are in it.

  14. Det är helt klart att sådana förbrytare ska utvisas till sitt hemland utan möjlighet till att få resa in i Sverige igen. Varför slösa pengar på dessa samhällsfientliga element ?

    • Ett annat sätt är en nagel i ögat;
      => Det minskar garanterat intresset att fullfölja övergreppet.
      Han får fullt upp att intressera sig för sitt eget problem,
      med ett ”rinnande” öga…………
      Dessutom är han lätt att identifiera.
      Dock tveksamt om ”försvaret” är lämpligt vid gruppvåldtäkt.
      Där har muslimerna det totala övertaget!

      Jag är rädd! — för muslimer!

      Enda säkra, förebyggande åtgärden, är att tömma Sverige på muslimer.
      Vi behöver inte hjärntvättade människor i vårt land!

Kommentera