Statsminister Löfven: Inte europeiskt att vägra ta emot muslimer


INVANDRING. Vår statsminister svänger fort när det gäller svenskt ansvarstagande. Igår var det inte vårt ansvar att ta emot zigenare, samma dag intervjuades Löfven i den brittiska affärstidningen Financial Times och då riktade Stefan Löfven skarp kritik mot länder i Central- och Östeuropa som han anser inte tar sitt ansvar under den pågående flyktingkrisen.

– Jag kan förstå att man säger att den här krisen är ett bekymmer. Men att säga ”det här inte mitt problem, vi kan inte ta emot muslimer” – det är inte en del av våra europeiska värderingar och jag kan inte förstå den attityden, säger Löfven.

Han anklagar även Sverigedemokraterna, som i Financial Times beskrivs som ett ”populistiskt parti på högerkanten”, för att utnyttja flyktingkrisen till sin fördel.

– De är i grund och botten inte intresserade av att ta ansvar för vårt samhälle. De är bara intresserade av driva sina invandringsfientliga åsikter. De vill skapa kaos och oordning, säger Löfven.

-Pettersson noterar alltså att enligt Löfven är zigenarna inte Sveriges ansvar men muslimerna är det och när det gäller SD kan inget skapa värre kaos en den socialdemokratiskt ledda minoritetsregeringen håller på att göra just nu…

Lite historia om Europas värderingar av muslimer för Löfven och hans likasinnade…

Islam och dess självförsvarskrig

Jihad jämfört med korstågen

Hur många gånger har européer invaderat muslimska länder?


21 responses to “Statsminister Löfven: Inte europeiskt att vägra ta emot muslimer

 • ÅMÅL

  Säger en galen ledare som stöds av 6% 😉

  Gilla

 • Emil Boethius

  Hahahahaha. Kaos och oordning har du bevisat med all önskvärd tydlighet att du fixar helt på egen hand herr Löfvén. AVGÅ!

  Gilla

 • Involuntarium

  Löfven är inte Europé han är en förklädd taliban från Afghanistan, Hen reser ju runt i Europa och besöker alla statsmän för att kräva att de ska ta sitt ansvar för de så kallade asylsökande!

  Mannen är ju totalt vrickad han sitter som statsminister i Sverige inte i Europa!

  Man skäms ju för att vara svensk, knappt man vill vidstå att man är svensk utomlands!

  Gilla

 • ossie

  Att den där stendumme svetsarn inte har vett att hålla näbben. Islam och muslimer hör inte hemma i den civiliserade världen.

  Gilla

 • Peter Jacobsson

  Jg säger bara Karl Martell…….. Han visade muslimerna vart skåpet skulle stå och jagade bort dom från Europa, annars hade också vi stått med röven i vädret 5 gånger per dag. Tänk er torsdagar

  Gilla

 • Tony

  Nej det är inte lätt att vara korkad Löfven, men det är
  förödande för landet att en sådan som du representerar
  oss!

  Gilla

 • Fjodor

  I Sverige ger vi asyl åt folk som flyr från Islam. Hur skyddar vi dessa när vi i nästa andetag tillåter massinvandring av muslimer och terrorister?
  DET borde vara vårt ansvar att se till att tillhandahålla en fristad från Sharia-lagar och förtryck. Inte att bjuda in det.

  Gilla

 • Nisse

  Tror att Stefan är muslim Varför massimporterar vi detta folkslag som står för allt elände som finns i världen ?

  Gilla

 • Petter

  Läste en artikel i Wall Street Journal om hur muslimer ljuger och fifflar sig till svenska pass och uppehållstillstånd med hjälp av bland annat falska idkort och andra identitetshandlingar. Till artikeln är en bild knuten där muslimerna tagit en bild på sig med svenska pass i handen. Om alla andra fattat och visar vad muslimerna ägnar sig och helt öppet visar vad de sysslar med är det inte tillräckligt uppenbart att det är fritt fram att åka till ett land, söka asyl, i ett namn och sedan åker man till nösta och söker i ett annat namn…och det är därför man ser muslimerna åka mellan länder och i riktningar som verkar underliga. När de sedan inte får som de vill så kommer de att spränga bomber som de redan gör i Malmö…eller helt enkelt för att de inte fick smita före i kön som de anser sig ha rätt till för att de är muslimer och anser sig vara mer värda.

  Gilla

 • Ludde

  Islam är cancer och Rövwen kan inte ens märka den om den så biter honom i rövwen.

  Gilla

 • Anya

  Så här talar en tvättäkta rasist.
  Romer är inte välkomna men däremot muslimer!
  Den mindre begåvade Löfven begriper inte vilka problem muslimerna tar med sig.
  Snart har vi ett stort muslimskt parti i Sverige.
  Då du Stefan, får du lära dig vad Islam står för.
  Enligt Koranen är judar och kristna otrogna och skall förföljas och dödas!
  När skall Löfven inse att Europa ”skiter” i vad han säger. Länderna värnar i första hand om sina befolkningar.
  Löfven däremot värnar om muslimerna!

  Gilla

 • Varg i Veum

  Det låter på herr Löfven som att sk ”värderingar” är statiska. Naturligtvis ändras även europeiska sådana när situationen kräver det. För övrigt är de ”värderingar” han pratar om från en svunnen tid utan massinvandring från MENA till europa.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Löfven får lov att respektera andra länders åsikter.Han verkar hela tiden ha svårt med det.

  Gilla

 • Joy

  Hade en granne från ett balkanland närs Turkiet. De var rädda för islam, och pratade om Vlad Tepes och hur muslimer motades bort från Wien. Det är europeiskt att inte låta islam invadera oss! Där har du Europa, Löven!

  Europa av idag är en skam för historien och ett minne blott om bara några år.

  Gilla

  • Stenbock

   Om 50 år finns det inget Europa längre….Då är vår f.d. kontinent en skön blandning av all typ av patrask,bestående av huvudsakligen niggrar och islamister som lever likt stammarna i dagens Sudan !
   Industrialitetens tid är för alltid förbi,och den produktion som idag sker i Europa,är placerad i länder som Kina,Indien och Brasilien…

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: