Europas sämsta regering

Europas sämsta regering övertrumfas bara av en ännu sämre opposition.

Johan Westerholm på Ledarsidorna är allt annat än nöjd och skräder inte på orden över den 7-klöver som försatt Sverige och svenska skattebetalare i ett mycket utsatt läge.

Han åsyftar förstås flyktingsituationen som nu försatt Sverige i en sådan kris att landet måste begära hjälp från EU för att avlastas.

Alla signaler tyder på att trycket mot Europa kommer att öka 2016 och vart det tar vägen sedan är det ingen som vet. UNHCR spår att ökningen kan bli så stor som 40 procent och att framtida flyktingvågor främst kommer via länder kring östra Medelhavet som idag, men att trycket också ökar i södra Medelhavet när allt fler afrikaner tar sig upp till länderna i  norra Afrika.

Morgan Johansson (S) får sig åter en känga, inte minst för hans sätt att undanhålla fakta och de varningssignaler han länge känt till. Ett exempel på detta är de tältläger man planerar i Sverige. Westerholm menar att bara planläggningen av ett sådant läger inte kan göras utan att berörda departement informerats i god tid och att en planläggning innebär att man vet något.

Morgan Johanssons mediala försvarstal för någon månad sedan, om att ”Sverige tagits på sängen och ingen kunnat förutse detta” var alltså bara ett spel för gallerierna. Enligt Westerholm finns det hemligstämplade dokument på Justitiedepartementet sedan mars månad, som talar om att situationen kommer att urarta. Westerholm fortsätter med frågan om Morgan Johansson är rätt man att ansvara för detta, men tanke på 14 månaders misslyckande och bortförklaringar?

Är inte svaret givet?

Avslutningen på Johan Westerholms inlägg är ganska talande för den situation vi befinner oss i:

”Men kanske det är så att det alla säger är sant. Att Europas sämsta regering bara övertrumfas av en ännu sämre opposition…”

Källa: Ledarsidorna

Glömde jag tillägga att Johan Westerholm är socialdemokrat, om någon nu fick för sig att detta var en sammanfattning från någon Sverigedemokratisk blogg?

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

7 thoughts on “Europas sämsta regering

  1. Jag dagdrömde en liten stund att alla våra skattepengar som har hamnat på asylbaronernas konton beslagtogs och återbetalades till oss de bestulna skattebetalarna. Det var en trevlig dröm !

  2. Kraschlandning är väl ett lite lamt uttryck i sammanhanget? Snarare någon form av förintelse av ett helt land och dess befolkning! Sverige tål inte mer asyl och asylanhöriginvandring!

    Löfven och CO inklusive alliansen vet inte vad ansvar är! De skulle ta ansvar för landet Sverige inte övriga Europa eller några MENA länder eller dess befolkning!

  3. Det är inte bara Europas sämsta, Utan den Svenska regeringen är helt utan konkurans VÄRLDENS sämsta.

  4. Svenska politiker har vetat om detta i flera år. Den svenska signalpolitiken förändrades alltmer under hela Fredrik Reinfeldts tid. Man visste redan då att om man var generös med PUT mot ett visst land så kom många därifrån och på sikt genererade det fler från samma land. De vill ju leva bland ”de sina” och inte tvingas integrera med svenskar för svenskar ska bara betala och hålla käften.

    Skulle någon nu aktiv politiker säga att de blev tagna på sängen så ljuger de alternativt är svårt förståndshandikappade.

    • Ah!! 🙂 Mademoiselle Guillotine, ja hon har gjort ett processen kort med många ”kloghuen”.

Kommentera