Kvinna fick armarna avslagna vid brutalt rån


BROTTSLIGHET. Vid ett rån mot hamburgerrestaurangen Max i Falkenberg misshandlades tre kvinnor ur personalen med kofot och basebollträ. – Det här är riktigt fult, säger säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

Polisen beskriver det som att de två män som rånade tre anställda på en hamburgerrestaurang vid motorvägen utanför Falkenberg använde ”ett synnerligen grovt övervåld”. Det rapporterar P4 Halland. Rånarna var maskerade och beväpnade med ett basebollträ, en kniv och en kofot, enligt Hallandsposten. En av männen ska sedan ha satt kniven mot halsen på kvinnan och misshandlat henne med kofoten. – Kvinnan får frakturer på en eller båda underarmarna, så kallade avvärjningsskador – hon får armarna avslagna, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg till tidningen.

-Pettersson hittar inget signalement på rånarna men det är också ett signalement…


13 responses to “Kvinna fick armarna avslagna vid brutalt rån

 • Observator X

  Jag menar, våld, våld, våld, och det är grovt våld vi pratar om. Grova våldtäkter, kraftigt våld mot äldre människor, våldsamma rån mot människor på gatan, mord med sadistiska inslag, svåra övergrepp mot barn…ett fungerande samhälle tar itu med det här och det med kraft.
  Samhället är tvunget, annars går det ofelbart åt helvete.

  Å andra sidan är ett människoliv inte mycket värt i dagens Sverige. Det kanske inte är så konstigt att det ser ut som det gör.

  Gilla

 • Martin

  Hon som fick armarna avslagna opererades idag, jag håller tummarna för att det gick bra. De här vidriga typerna slog även ute en tand för en av de andra kvinnorna. Såna vidriga kräk. Jag tycker de är så dåliga människor. Om staten inte styrdes av det slödder som den styrs av så skulle jag vråla på att återinföra dödsstraffet för såna här skurkar. Nu får jag väl lågmält innuti mitt stilla sinne fantisera om medborgardriven lynchning.

  Gilla

 • Observator X

  ”Det här är riktigt fult!”….är det allt en presstalesman(verklighetskorrigerare) kan komma med? Polisen har visst signalement men de timida typerna lyder order som en skock småflickor.
  De är poliser, för fan! De ska berätta sanningen och sluta upp med att mörka icke-svenskarnas grova brottslighet.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  DE FLYR FÖR SINA LIV TILL SVERIGE SKREK STEFAN LÖVEN TILL JIMMY ÅKESSON….
  En tanke dök upp i mitt huvud över kostnaderna för massinvandringen, kika på Tino S blogg där han säger att om hela Sverige skulle se ut som Malmö och Södertälje, vilket vi kommer att göra om detta får fortsätta, då är hela Sverige bankrutt….
  MÄRKLIGT ATT DE SKITSNÅLA SVENSKARNA, SOM VI FAKTISKT ÄR MÅNGA GÅNGER PÅ GOTT OCH ONT VÄLKOMNAR ARABER OCH MUSLIMER ATT GÅ PÅ BIDRAG I SVERIGE…..
  Tänk om vi skulle se vad det kostar direkt ur egna plånboken ??? Många av oss våndas att bjuda en kompis på en kaffe och bulle eller en öl!!!! PLÖTSLIGT ÄR VI VÄRLDENS GENERÖSASTE FOLK OCH DET MOT ARABER OCH MUSLIMER SOM INTE TILLHÖR VÅR FLORA OCH FAUNA…..
  Kriminaliteten är våldsam och skyhög i Sverige, – detta brott är självklart begått av blattesvin, troligen ganska unga utan spärrar….Jävligt fegt!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Detta är ett HATBROTT MOT ETNISKA SVENSKAR AV ARABJÄVLAR!!! DETTA ÄR JAG SÄKER PÅ EFTER ATT LÄST ARTIKELN!! MAX ÄR DESSUTOM ETT SVENSKT FÖRETAG, KANSKE NÅGRA ARABSVIN SOM NEKATS ANSTÄLLNING!!! MÅSTE FINNAS BRA BILDER PÅ BILEN UTMED MOTORVÄGEN….MEN MED DEN UNDERMÅLIGA POLIS SVERIGE HAR SÅ GRIPER DE INTE NÅGON!!!!

   Gilla

 • Björn

  Hoppas verkligen dessa gärningsmän grips så fort som möjligt och när/om så skett ges riktigt stränga straff!

  Gilla

 • Jens Myller

  Avslagna? Menas det att armarna gick av?

  Gilla

  • Anton

   Precis, har sett massor av sånt på BestGore. Är inte så förtjust i att titta på folks missöden där men det är otroligt lärorikt att se vad för folk negrer, latinamerikaner och araber är och vad de är kapabla till att göra med andra människor. Dessa folkslag är i verkligheten helt annorlunda gentemot den bild som Hollywood och lögnmedia skapar av dem.

   Gilla

   • age

    De är ju vana med stamkrig där det gäller att eliminera den andra stammen.
    Men om 1000 år har de nog kommit till 2000-talets nivå i utveckling.
    Vi ska nog inte klandra dem – men att göra som med vargar och vildsvin skulle troligen minska problemen…………

    Gilla

  • Joy

   Ja, frakturerna behöver inte vara öppna, alltså ben sticker ut. Men avslagna kan de vara ändå.

   Gilla

 • Kalle

  ”Svenskjävlarna” borde rådbråkas och sedan steglas!

  Gilla

 • Synonymen

  Handlar sannolikt om en gärningsneger eller gärningsmuslim.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: