Egyptiskt balkongkast


När en egyptisk brudgum vaknade dagen efter sitt bröllop, bar han sin brud till balkongen på fjärde våningen, och kastade ut henne efter att han säger sig upptäckt att hon inte var oskuld.

Polisen arresterade mannen efter att grannar i samma byggnad i huvudstaden Kairo rapporterade att de såg bruden falla ned mot sin död från sin lägenhet på fjärde våningen. Brudgummen erkände att han dödat sin brud därför att han upptäckt att hon inte var oskuld.

LÄNK


10 responses to “Egyptiskt balkongkast

 • age

  M U S L I M !!!

  Men han kommer väl snart till Sverige som flyktingbarn!
  – och idioterna i regeringen kommer att välkomna honom..
  ”öppna era hjärtan”

  Gilla

 • Involuntarium

  Inte oskuld? Hur kontrollerade idioten det? Läkarundersökning, utfrågning eller kanske känna lite själv? Vilket som, ger ingen rätt att kasta fru från balkong eller annan höjd! Utfrågning med våldsinslag är väl inte direkt en bra metod att vinna fruns förtroende! Känna själv är väl ingen direkt vetenskaplig metod! Dessutom försåg sig väl åsnan med så mycket sex han behövde, innan han kastad ut frun från fjärde våningen!

  Dessa hedersfixerade galningar från MENA länderna, har tydligen ingen aning om hur deras noga vaktade kvinnor skaffar sig både kärlek och sex innan äktenskapet! Eftersom jag är en öppen individ och inger visst förtroende så har jag självklart fått kvinnor från MENA länderna att öppna sig och öppet berätta!

  Det finns inte många MENA kvinnor som inte tagit tillfället i akt att få och ge kärlek och sex innan ett arrangerat äktenskap och även efter!

  Det ligger mycket i uttrycket kvinnans list övergår mannens förstånd! Det är så det fungerar med MENA folkens män, de tror de har kontroll men det har de definitivt inte!

  De enda som har hyfsad kontroll på sina kvinnor är de svinaktigt rika som har råd att hålla harem. Även i harem kan man säga att kvinnans list övergår mannens förstånd, kvinnorna skaffar sig det de vill ha!

  Hedersbegreppet gör mannen till åsna! MENA männen tror sig ha kontroll men den kontrollen är bara en skimär! Snacka om grundlurade åsnor!

  Åsnorna måste få utbildning i ”du äger inte din fru lika lite som du äger dina barn”!

  Gilla

  • Pica pica

   Jag blev förvånad när en muslima berättade om sitt sexliv och frågade om just detta. Hon sa bara att hon fortfarande var oskuld och att hon bara tillät analt samlag.

   Tycker också att det är märkligt att dessa ”män” i muslimska länder har haft sex med andra män. Detta med tanke på hur de behandlar homosexuella.

   Gilla

 • Hartman

  Upptäckt att hon inte var oskuld? Hur ser man det?

  Gilla

 • Nisse

  Det blir nog en ny lag även i Sverige om frun är olydig så införs en ny lag att det blir tillåtet kasta frun från balkongen allt för att anpassas till islam helvetet……………

  Gilla

 • Stenbock

  Det är detta ”moderata islamistiska” AKP,som nu med hjälp av alla tänkbara knep,på nytt blir envåldshärskare i Turkiet….. Fy f-n att ha detta pack gränsande intill Europa.IS-teroristernas bästa vän Erdogan kommer nu slutgiltigt,att sätta hela övriga delen av M-östern i brand.

  Gilla

 • Thomas.B.

  Vilket Vidrigt Svin Man blir Mörkrädd vad som
  väntar om något år när Löfven har sett till
  att vi är en Muslimsk Stat

  Gilla

 • Tex

  Ännu en glasklar aspirant till det svenska kombinerade idiot och flumsamhället!
  Tex

  Gilla

 • Joy

  Alla kvinnor blöder inte vid första samlaget. Myten om den blödande mödomshinnan och smärtan kvinnor ska ha vid första samlaget är så utbredd och groteskt använd mot kvinnor i muslimska länder. Jag blir utled på svenska myndigheter som daltar med muslimer i Sverige. Ut med dem och deras kvinnohat!

  Gilla

 • Kurt.

  Kasta aset efter henne! Med ett tunt rep runt pungen som räcker bara halva vägen ner.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: