Påminnelse om Alan Kurdi

Ni minns säker lille Alan som så tragiskt drunknade i Medelhavet, och bilden på honom liggande död på stranden. Det drog ingång en mediekampanj utan like för invandringen till Sverige och på andra håll. Hatmedia fick det att låta som det var vårt fel att människosmugglaren och Alans pappa Adbullah Kurdi som enligt vissa körde båten när Alan drunknade utan flytväst…

Nåväl, Pettersson vill påminna om att sedan Alan drunknade har närmare en miljon barn under fem år dött av svält i världen medan regeringen fortsätter att finansiera invandringen av unga ljugande män med biståndspengar och hatmedia är tysta.

6 thoughts on “Påminnelse om Alan Kurdi

  1. Bara i Sverige drunknar över 100 personer. Över 1 miljon drunknar årligen i världen. Källor:svenska livräddnings sällskapet och int livräddningssällskapet

  2. Och i Sverige har närmare 30.000 pensionärer dött bara i år p.g.a. svält och undernäring och anledningen till detta är att deras pengar har stulits av skrupelfria politiker och skänkts bort till totala främlingar från fjärran länder!
    Tex

  3. Nu när det ligger ett förslag att vi skattebetalare får pension närmare 90-strecket måste man fråga sig. När går en politiker i väggen?

  4. Hur många barn dog i den orättfärdiga bombningen av Libyen där både den gamla och nya regeringen var med om beslutet att deltaga? Ska man pressa sjuklövernn ska man påminna om deras bidrag till detta illdåd!

  5. Det är väl inte så konstigt.
    Enda sättet som återstår är att ”föda upp” individer som
    kommer att rösta på S.
    Det finns väl inte så många ointelligenta personer kvar i Sverige
    som röstar på S.

Kommentera