AMNESTY: När Israeler skjuter kniv-viftande palestinier gör de sig skyldiga till oproportioneligt våld

”Kraftigt beväpnade soldater och poliser som bär skyddsvästar har en skyldighet att använda proportionerligt våld och att försök att arrestera misstänkta innan de använder dödligt våld”, säger Amnestys Philip Luther.

Skjutvapen ett mycket effektivt motmedel mot knivviftande dårar, polisen – militären har naturligtvis ingen som helst anledning att utsätta sig för onödig fara.

FjärranÖsternRedaktören undrar hur Amnesty tänker? Skulle de poliser som hade att få stopp på mördaren i skolan i Trollhättan haft svärd med sig och börjat med att fäktas med mördaren?

LÄNK

11 thoughts on “AMNESTY: När Israeler skjuter kniv-viftande palestinier gör de sig skyldiga till oproportioneligt våld

 1. Philip Luhter får sin lön från privatpersoners donerade slantar! Självklart måste han göra några uttalanden per år! Risken för ”fired” skulle vara överhängande om idiotiska uttalanden inte levererades i tid och otid! Om man bara sitter vid skrivbordet och betraktar pennstället och pennorna, händer inte mycket. De privata donatorerna har mer känsloliv och känslor, än sunt förnuft! I och med det kan Philip fortsätta ge idiotiska kommentarer!

 2. Jag vet inte helt säkert men jag har uppfattningen att palestinier är så föraktade bland riktiga araber att det där är enda platsen där de får vara.

  Men jag har säkert fel som vanligt?

 3. Det är lätt för Amnestys Philip Luther att sitta bakom sitt mahognyskrivbord och tycka vad andra skall göra i en stressad situation.

 4. ”Skyddsvästen” framgår av namnet, täcker inte hals, ben och ansikte… då krävs skyddsklädsel typ bomb-desarmering

  • Om några år kan sådana filmer spelas in i Absurdistan ! Redan nu finns otaliga sådana terrorister,och kriminella ”flyktingar” i landet.

   • Fattar inte vad våra politiker får ut av att ta hit de våldsammaste människor som finns i världen. Den mest aggressiva och ojämställda kultur och religion.

    De vill ha mer folk i landet, men hur ska de kunna styra folk med en mentalitet som är medeltida och värre än så?

    Det blå skåpet är proppfullt nu!

 5. Man har de vapen man har och den tid man har på sig är för kort för att man ska hinna något annat än att använda det vapen man har.

  • Ja, och vi vet ju att de ”fredliga och humana” muslimerna aldrig tar till mer våld än nöden kräver….-de försöker alltid lösa alla problem utan våld eller är det tvärtom?

Kommentera