Är du vaken?

07:45 sänder SVT:s Gomorron Sverige Nyhetspanelen och morgonens debattämnen är…

Capture

Eftersom SVT bedriver opinion för och emot, så kan vi förvänta oss att man plockar in en panel som är positiv till stor asylinvandring, tiggare och emot SD. Kul det här med opinionstapp när SD ökade i både Ipsos och Skops mätningar i veckan. Hos Skop slog man dessutom ett rejält rekord. Av den anledningen kan vi nog förvänta oss en allt annat än objektiv panel som ledsagas av en mycket korrekt programledare.

Hälla upp kaffet och slå er till ro, det här kan bli kul.

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

20 thoughts on “Är du vaken?

  1. Var denna Video kommer ifrån vet jag inte.Men en sak står klar det man har att berätta,är mer än sensationellt.Så avklädda har troligen aldrig tidigare Obama och USA stått.Beklagar att den enbart finns på engelska:

  2. Tråkigt att den vettigaste deltagaren i denna panel Göran Hägg dog. Såg att man hittat ett nytt stolpskott som vill öppna vår hjärtan. Man kan ju spy när man hör kommunisten Ohly eller den otäcka Karin Pettersson. Det enda positiva är att den vidrigaste av dem alla Helle Klein inte synt till på länge.

  3. Såg den gamla kommunisten satt på TV och kommenterade opinjonssiffrna. Han tyckte att man inte skall dra några slutsatse av det som NOVUS uppgav att SD backar, utan se tiden an. Han sa också att SD kan sitta lugna eftersom de andra partiet nu mer och mer börjar använda sig av SD:s politik och att SD på det sättet får ut den.

  4. Anser att Wallström skapar rädsla, det är hen som säger att Sverige snart inte klarar mer av asylinvandring! Detta trots att hen och resten av PK patrasket tidigare ansett att SD varningarna om att gränsen för vad Sverige tål varit helt fel och taget ur luften, eftersom asylmigration och asylanhörig migrationen skapade vinst för Sverige och svenskarna, inte kostnader!

    SD har påtalat detta under flera års tid och har framhållit att vår välfärd får stryka på foten för pengarna räcker inte till både välfärd och asylmigration!

    S och dess företrädare har hela tiden hävdat motsatsen, nu står PK patrasket med pajas regeringen i spetsen inför fullbordat faktum!

    Asylmigrationen och asylanhörigmigrationen kostar mer än det smakar och nu måste Sverige börja låna pengar för att klara situationen!

    Ett swedexit närmar sig fortare än vad PK patrasket anar! Nu står PK patraskets sista hopp till att angränsande länder stänger sina nationsgränser och inför totala inrikeskontroller!

    Om så sker kan ju Wallström och PK patrasket med pajasregeringen i spetsen, beklaga att övriga Europa stoppat den behjärtansvärda asylmigrationen!

  5. Massmedia i sverige styrs av skitkorvar och den som lyssnar på vad dessa arslen tycker och tänker får skylla sig själv. Värst är det ju för barnen förståss som inte kan försvara sig mot att bli intellektuella kalhyggen.

    • Du har bara delvis rätt gamla får ”nödvändig tandvård” det innebär i de flesta fall att vid problem, dras tänderna ut!

      Två flugor i en smäll gamlingen slipper tandvärk och för det offentliga innebär utdragna tänder låga engångskostnader!

      • Hur gammal måste man vara för att få den hjälpen.
        Jag tillhör fattigpensionärerna och har faktiskt misskött mina tänder och har därför fått en jävla huvudvärk.
        Trots att man vet att huvudverken beror på tänderna så vägras jag hjälp med problemet. Jag är 70 år.

      • Grune! Om du är riktig fattigpensionär med enbart garantipension tycker jag att du ska uppsöka socialtjänsten i din kommun för biståndsbedömning! Men tänk på det Grune om du får nått bistånd blir det nog bara bistånd för att dra ut dåliga tänder!

  6. Jag vill fråga UD-blondinen hur många civila israeler kan Hamas avrätta med hjälp av de 1,5 MDR som du och statssvetsarn gett dem?

    • ”bidrar till rädslan…” ???
      Jag blir RÄDD av att se bilder på tiotusentals mörkhyade främlingar marschera i femdubbla led mot Sverige. Jag blir rädd av att vada som en flamingo över ”flyktingar” som ligger på golven på stationen. Jag blir rädd av tiggare som skriker könsord efter mig när jag ska handla i butiken. Jag blir rädd av inbrott som drabbar grannar. Jag blir rädd över att se hur mörkhyade män antastar blonda flickor på gatan i min ort, mitt på ljusa dagen.

      Inte av SD.

      • Håller med!!!Jag blir också rädd!!! Sen blir jag också rädd för alla naiva människor i Sverige som tycker synd om migranter!!!Är det ingen som tittar på ”Brottsplats Sverige” med Hasse Aro?? Allt brottsligt som asylsökande gör skall TYSTAS ner tydligen!!!Varför????

  7. Du, den kaffen måste minsju vara stel, kan tänka mig minst en trippel brandy för att överleva inslaget.

Kommentera