Afrikan får livstid för att ha mördat två personer för att de såg svenska ut

INVANDRARVÅLD. Abraham Ukbagabir, 36, eritreansk medborgare med uppehållstillstånd i Italien döms till livstids fängelse för morden på Carola Herlin, 55, och hennes 27-årige son Emil Herlin på Ikeas husgerådsavdelning. Han valde ut och mördade dem medvetet “för att de såg svenska” och för att mörda svenskar skulle få större uppmärksamhet. 

Efter avtjänat fängelsestraff ska Ukbagabir utvisas ur Sverige och förbjuds då att återvända. En rättspsykiatrisk undersökning har bedömt att mannen inte är psykiskt sjuk.

-Pettersson menar att hatmedia är delansvariga för morden på de två svenskarna, de har skrivit så positivt om Sverige och invandringen till Sverige så chocken måste ha blivit total för Abraham när han nekades uppehållstillstånd. Sverige politiker och journalister triggade afrikanen till mord.

Ytterst förvånande är också att media inte ens snuddar vid tanken att det var ett hat och rasistmord.

TIDIGARE 2015-10-23. Att mörda svenskar får större uppmärksamhet

Abraham Ugbagabir, 36, som knivdödade Carola Herlin, 55, och hennes 27-årige son Emil Herlin på Ikeas husgerådsavdelning. Han valde ut och mördade dem medvetet “för att de såg svenska” och för att mörda svenskar skulle få större uppmärksamhet. 

2015-10-23_0550

Hade han haft en pistol hade han använt den – det skulle ha gett mer tyngd i hans budskap. Eritreanen Abraham Ukbagabir framstår som som fullständigt självcentrerad och ser andra personer enbart som ett medel att nå egna mål.

Dubbelmordet var en hämnd för att han kände sig orättvist behandlad – han hade trott att han skulle få stanna här. Han betraktade Sverige som sitt hemland och ”om en fiende stör dig finns inget annat val än att försvara” resonerade han. Avslaget fick honom att känna sig kriminell och han blev arg, kränkt och besviken.

Abraham Ukbagabir berättar han att växte upp i Eritrea. 36-åringen säger sig ha gått i skola i tio år och efter den blev han kallad till militärtjänstgöring. Den förlängdes hela tiden och efter fem år beslöt han sig för att lämna landet. Via Sudan och Libyen tog han sig till Italien år 2005 där han fick ett tillfälligt uppehållstillstånd. Eftersom han inte fick jobb åkte han till England där han sökte asyl. Han fick avslag och skickades tillbaka till Italien. Till Sverige kom han 2013.

Fyra år tidigare hade han fått en religiös omvändelse då Gud och Moses uppenbarade sig i hans drömmer. Efter den upplevelsen slutade han ljuga, söka konflikter och ha kontakt med kvinnor. Han säger att han är bekännande kristen och på fritiden har han gått till kyrkan.

Den rättsmedicinska utlåtandet visar att han inte lider av någon allvarlig psykisk störning varken vid gärningstillfället eller efteråt.

Rättegången mot Abraham Ukbagabir inleds den 28 oktober. Tingsrätten har beslutat om säkerhetskontroll vilket innebär att alla besökare kommer att visiteras innan de släpps in. Även väskor och annat bagage kommer att kontrolleras.

-Pettersson undrar varför inte media har gått igång på detta uppenbara hatbrott och varför statsministern inta höll tal och tar ansvar för att en mördare med uppehållstillstånd i Italien gick lös i landet…

VLT.se

Ikeamorden

17 thoughts on “Afrikan får livstid för att ha mördat två personer för att de såg svenska ut

 1. […] 2015 Dubbelmordet på Ikea. Abraham Ukbagabir, 36, eritreansk medborgare med uppehållstillstånd i Italien döms till livstids fängelse för knivmorden på Carola Herlin, 55, och hennes 27-årige son Emil Herlin på Ikeas husgerådsavdelning. Han valde ut och mördade dem medvetet ”för att de såg svenska” och för att mörda svenskar skulle få större uppmärksamhet. […]

 2. Kikade på bilder från brottsplatsen och det framgår att mördaren skurit halsen av Dr. Carola Herlin, – huvudet är placerat en bit från platsen, det framgår tydligt på bilderna, finns på Flashback…
  Carola Herlin och sonen Emil blev mördade av en asylsökande från Eritrea, – SOCIALDEMOKRATERNA OCH STEFAN LÖVEN VAR I VÄSTERÅS SAMMA DAG SOM MORDEN SKEDDE – STEFAN LÖVEN SA INTE ETT ORD!!
  Sedan morden har Stefan Löven många gånger skrikit åt Jimmy Åkesson att “VI SKA STÅ UPP FÖR ASYLRÄTTEN….!”
  Dessa satans jävla ansvarslösa as står då fan inte upp för Sveriges befolkning, åt helvete med sådana skitar!

 3. Hörde om domen i radion igår och förvånadesstrt över hur nyhetsuppläsarne kallade morden i Trollhättan rasistiska medans ikeamorden inte var det.

  Hur kan det vara rasistiskt i det ena fallet och inte i det andra när exakt samma förutsättningar gäller, båda förövarna sökte aktivt efter offer av motsatt hudfärg?

 4. Hans sa att han såg att alla andra fick uppehållstillstånd utom han själv. Denna fruktansvärda orättvisa gjorde att han fick tankar i huvudet och för att rensa och få frid och ro så mördade han.

  Att han redan hade uppehållstillstånd i Italien och att detta förmodligen var orsaken till att MV sa nej fattade han inte. Tio år i skola, ha!

 5. ´Jag tycker han kan avtjäna sitt straff i sitt hemland. Varför ska en utvisad person hållas kvar i Sverige när det finns fängelser i Eritrea?

 6. Jävla jävla fula äckliga neger.
  Han har förstört människors liv för all framtid, nu ska han sitta i Svenskt fängelse.
  Må dom ta honom av daga därinne.
  Jag är äcklad av dessa djur. Jag vill inte se dom i Sverige. Jävla djungelapor.

 7. Så tråkigt att det inte var någon från sju klövern som bjuder hit dessa gäst parasiter och de är lika grova kriminella precis som sju klövern och deras gäst parasiter.

 8. På övervakningsfilmen från IKEA syns en person till. Var blev denna av?
  Yttersta ansvaret är våra långa handläggningstider, och politiker som fortsätter denna helt bisarra politik.
  Ingen tänker på alla de uppoffringar som våra förfäder gjort för att skapa ett tryggt land, som nu på bara några decennier raserats.
  Kräver Regeringens avgång eller helst ett nyval (extraval).

  • Det är väl den person som följde med Abraham från asylboendet, och som efter dådet flydde ut till den närliggande busshållplatsen då han blev rädd att själv drabbas av abrahams vansinnesvåld, och som ganska snart efter gripandet befanns oskyldig till inblandning i morden.

 9. Onödiga kvarhållningskostnader,du vet det ni vet det alla vet det.Permanent omedelbar livstidsutvisning är det enda hållbara,såtillvida man inte vill ha kostnader.Sjukt land,kommer med säkerhet flytta från det här älskade landet pga vårt svaga och sjuka styre.

 10. Och advokatjäveln har redan överklagat. Hoppas afrikanen och advokaten ruttnar tillsammans i helvetet.

Kommentera