Nu kommer polisen

Alla som tittat på nyheterna de senaste åren har väl knappast kunnat undgå de bortförklaringar som olika chefer inom polisen lämnat när man ska förklara varför man inte ryckt ut vid ett nödanrop. Resursbrist och prioritering är väl de två ord som bäst sammanfattar de bortförklaringar som levererats.

Men nu ska det bli andra bullar. Nu sätter polisen in helikoptrar med värmekameror för att sköta bevakningen. Lusharpan talar naturligtvis inte om bostäderna för vanliga skattebetalare, utan det handlar om landets asylboenden som behöver skyddas från ursprungsbefolkningen.

Att ursprungsbefolkningen i vissa sammanhang skulle behöva skyddas mot de i brottsstatistiken kraftigt överrepresenterade nyanlända verkar inte ha dykt upp i huvudet på vare sig ansvariga politiker eller hos polisledningen.

Lusharpan kan än en gång konstatera att prioriteringen av nyanlända i förhållande till de som betalat in skatterna bara fortsätter. Och det av politiker som säger att man ska inte ställa grupper av människor mot varandra. Patetiskt och hyckleri är bara förnamnet.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

10 thoughts on “Nu kommer polisen

  1. Att de bara orkar! Vi svenskar behöver beskydd, det finns inte!

    Tänker på den unga man och pappa i Ludvika som mördades på väg hem från en julfest med jobbet. Det finns ingen polis som skyddar oss. Det patrulleras väl inte på gatorna längre, någon som vet?

  2. Såg kust rikspolischefen i Aktuellt i direktsändning förklara att de nu ska metodiskt och meteorologiskt gå igenom bränderna vid asylboenden.

    Metodiskt kan jag förstå, men meteorologiskt?

  3. Helikopterbevakning i Djursholm. Är det för att bevaka att de inte slinker ut ur förskolan?

  4. Inte ens med helikopter kan polisen se när invandrarna tuttar på sina boenden när de vill flyttas till något bättre.

  5. Vi offrar naturligtvis vår säkerhet och vårt stöd från vår välutbildade poliskår bara vi vet att de 100 000- tals människor som vill få del av det vi byggt upp, kan sova lungt (och gratis).

    Det gäller särskilt alla muslimer, som har som livsuppgift från koranen, att ta över vårt land och döda oss.

    Vi ska naturligtvis ”öppna våra hjärtan” tills vi förblöder!

    Jag är rädd! — för vad muslimerna kommer att göra med vårt fosterland.

Kommentera