Stäng

Det mångkulturella paradiset Kronogården där skiten måste fram

INVANDRING. En knapp vecka har gått sedan Anton Lundin-Pettersson mördade två personer och skadade ytterligare två på skolan Kronan i stadsdelen Kronogården i Trollhättan. Morden var vidriga, inget snack om den saken, men rapporteringen i media har mest handlat om en rasistisk svensk som kom och mördade oskyldiga.

De mördade var oskyldiga och ingen förtjänar att bli mördad på detta sätt men det har inte rapporterats ett ord om att en del av invånarna i Kronogården är rätt duktiga på att ställa till det själva.

Kronogården är ett mångkulturellt område kantat av problem som skapats av våra folkvalda politiker. Några exempel nedan, tänk på att listan är långt ifrån komplett. Det är bara det lilla som stått i Petterssons om Kronogården.

-Pettersson påstår att våra politiker och journalister förnekar  och förskönar verkligheten, men skiten måste fram annars går inte problemen att lösa och då dröjer det inte länge innan de tidsinställda bomberna exploderar. Det stod det i ett inlägg på Petterssons den 29 oktober 2013, och nu har en bomb exploderat men politikerna fortsätter att försköna invandringen och skyller på allt annat utom de problem de själva skapat…

10 reaktioner på “Det mångkulturella paradiset Kronogården där skiten måste fram

 1. Vilka det är som skjuter i våra städer är 100% klarlagt. Det är invandrare. Men den kriminella 7-klövern och deras medlöpare slaskmedia gör allt för att mörka fakta.

 2. Jag har en teori om de uppblossande bränderna och fåntrattens mord i skolan. Kan det inte vara så att fler än militanta muslimer upptäcker att våld lönar sig? Ta det här med muhammedteckningarna och vad islamisterna lyckats med här i väst t.ex.

 3. Anton Lundin Petterson växte upp i ett mångkulturellt helvete skapat av 7klövern, under sina 20 år i Trollhättan blev han trakasserad av invandrarslödder och misshandlad av negergäng som rar runt i området, han fick även se kompisar bli misshandlade av negergäng. R.I. P. lille Anton, du var bara ett barn!
  Detta är främst resultatet av en långvarig Socialdemokratisk SIGNALPOLITIK som startade med Olof Palme, – då var de fattiga i Bangladesh något som sossarna ville gulla med och bl.a. mannen som slaktade 70 åriga Märta Pettersson kom till Sverige, – han heter Roy Rhaman, många minns kanske mordet i Sätra….
  Det var c:a 40 år sedan detta tog fart på allvar, motivet var att importera så mycket av denna sort av människor som möjligt för att garantera röster åt Socialdemokraterna – en röst mot bidraget från Socialen/Försäkringskassan.
  I det långa loppet håller inte en sådan massinvandringspolitik, resultatet blir att Sverige kommer att gå under och bli ett U-land, kanske är vi där 2030 eller tidigare. Någon ekonomisk tillväxt blir aldrig resultatet, spec. inte med den muslimska invandring vi nu ser.
  USA hade en gigantisk invandring i slutet av 1900-talet, bl.a. for 1miljon svenskar dit, det var slitstarka, hårt arbetande människor liksom deras bröder med familjer från övriga Europa, de går inte att jämföra med det slödder som nu väller in i Sverige. Då fanns arbete åt alla och en typ av arbete de var vana vid dvs. hårt kroppsarbete i jordbruket, 15 timmars kroppsarbete och de klarade av det bra.
  EFTER 50 ÅR LÅG USA PÅ TOPPEN AV UTVECKLINGEN TACK VARE DENNA INVANDRING….!!
  Det vi ser i Sverige blir motsatsen som Tino S. skriver om i sin blogg, Sverige kommer att bli ett fattigare land ,med en gigantisk kriminalitet , muslimska terrorattentat, ett stort helvete för oss alla!

  1. Mördaren och hemvårdaren Roy Rhaman från Bangladesh fick 8 miljoner av RÅ för att ha våldtagit, stryp, skändat liket och bränt upp kroppen. Den kriminella, vidrigt fula muslimen Roy fick 8miljoner då han friades i HD efter att ha suttit på Kumla i 8 år, det var en dålig polisutredning MEN HAN VAR NATURLIGTVIS SKYLDIG TILL MORDET/SLAKTEN PÅ MÄRTA PETTERSSON I SÄTRA!!
   MÄRTA PETTERSON VAR PENSIONÄR OCH SLAKTADES AV HEMTJÄNSTENS REPRESENTANT ROY RHAMAN!!!
   Märta Pettersson fick aldrig någon upprättelse av svenska staten, hon hade jobbat hela livet och betalat skatt!
   Roy Rhaman hyllades som en hjälte av slöddret i Skärholmen när han släpptes!

   1. Personal inom hemtjänsten berättar att dem tvingas lära upp nyanlända som skickats direkt från arbetsförmedlingen,dessa menaiter som inte kan svenska,vägrar dessutom att följa miljöföreskrifter angående sopor mm.De får dela ut medicin till gamla trots att persoal inte vet om de har utbildning.De gamla mår jättedåligt,är rädda för manliga menaiter då de inte kan språket inte visar respekt för de gamla mm.Frågade om dessa menaiter har sjukvårdsutbildning,fick då till svar av hemtjänstgruppledare att det vet dem inte för det går inte att kommunicera med dessa då det varken kan svenska eller engelska.Personalen får ej ifrågasätta till kommunchefer då får de bara svaret att dem skall hålla käften och göra som dem blir tillsagda.Det är så pressat tidsschema och stressigt för de anställda ändå tvingas de vara handledare för ca 4-6 st menaiter samtidigt som dem måste sköta sitt ordinarie jobb.Fruktansvärt!!
    Facket gör absolut ingenting åt detta då de är sossestyrda LO.
    Stackars gamla som tvingas känna sig rädda och otrygga och betala ett högt ockerpris för rädslan.Svårt för personalen som mår så dåligt av så dåliga arbetsförhållanden som påtvingas dem.

 4. Massinvandringspropagandan i public service är fullkomligt skamlös. Det går helt enkelt inte att lyssna på P1 längre utan att koka av ilska, det är nästan så man hoppas det tystnar… För att ringa eller skriva till dom och klaga går inte, ingen lyssnar och ingen svarar.

  1. I den artikel i DN som Carin Orberg kommenterar tar Erik Asard upp ett exempel på desinformation. Han nämner de enligt honom förfalskade dokumenten om Heinrich Himmlers död.
   Det är mycket möjligt att dessa dokument är förfalskade. Det är emellertid möjligt att förfalskaren förfalskade ”åt rätt håll.”
   Joseph Bellinger behandlar
   HH’s sista tid i boken ”Himmlers Tot – Freitot oder Mord (HH’s död -självmord eller mord). I det rum i det hus i Luneburg där HH dog hade någon av dagarna innan en annan hög SS officer dött på samma sätt! Tillfälligheter? Bellinger publicerar likaså bilder som sägs visa att HH misshandlats.
   Det är alltid lätt att komma med ”säkra” påståenden när man inte är insatt i en fråga.
   Erik Asard desinformerar sina läsare i DN!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: