Stäng

Bland änglar och demoner

 

Ännu en dag i cirkus Sverige, helikoptrar patrullerar och vaktar asylboenden som verkar vara lättantändliga både från insidan och utsidan. I helgen som gått har det brunnit i tio skolor i Malmö, jag har inte märkt av någon helikopter. Må alla bränder slockna i hela världen och den stora världsfreden bryta ut, we shall overcome………..sedan har vi det med den bistra verkligheten att förhålla oss till.

Migrationsverket har tagit beslut om att sekretessbelägga var asylboenden finns och var nya ska öppnas, fast vi som bor nära vet. Jag skrev för en stund sedan till Gösta Westin på STF på grund av att vandrarhemsskylten fortfarande sitter uppe, och det är både missvisande och badwill. Gösta trodde att skylten redan var borta för flera veckor sedan för så var överenskommelsen med nya ägaren Fredrik Laurin som har fixat sig ett tre-årskontrakt med Malmö stad a 2500000kr.

På det nyöppnade asylboendet på Backavägen i bostadsområde Eriksfält i Malmö bor ensamkommande unga män och enligt uppgift fler än vad som det finns plats för. De senaste månaderna har det hänt så mycket som våra myndigheter och folkvalda i maktposition inte gärna vill tala klarspråk om men, men förmodligen flyger snart korken ur och då blir det en ketchupeffekt. Jag har eftersökt konsekvensanalyser av tjänstemän men de sitter i sits av att vara beroende av makteliten, så man håller tyst och jobbar på.

Såg precis på Rapport och fick mig till livs att migrantcirkusen förutom att den är i full gång så är den även i ett tillstånd i full kaos, man hugger på allt man kan skriva kontrakt med. Förutom tält, träningshallar, äldreboenden och sjukhus pratar man nu även med änglar, andar och kanske även med demoner.

I ett av alla de boenden som det rasslar in skattepengar i kistan hos är ett ställe för healing, föreståndaren healar och pratar både med de asylsökande och med andeväsen. Ikväll fick vi bevis för att det är mer än hos den styrande eliten som det finns tomtar på loftet. Migrationsverket tvår sina händer då man enligt policydokument varken får lov att pracka religion eller politiska åsikter på folk i beroendeställning……. Tack svt nu blir det rättning, ni gör storverk i migrationsverket. Jag blir så matt………………….DSC06419prata med andar

 

12 reaktioner på “Bland änglar och demoner

 1. Samtidigt som man sätter in dyr helikopterspaning så tar man bort hjälp till blinda som behöver ledsagare. Detta händer i det land som en gång var Sverige.

 2. Ingen ide att försöka spela god för etablissemanget. De har helt fel! Oavsett vad de än gör så kommer det att visa sig att de har fel.De kan ösa ur sig hur mycket dösnack som helst. Det hjälper inte när de har fel!

 3. -Attentat, attentat!
  -Rasism, rasism!
  PK-media och Asyldiktaturens satans kreatur och hantlangare är alltför ivriga att utropa skällsord som sällan besannas.
  Påminner om sagan om Peter och Vargen:
  -Varg, varg!

 4. såg just att tre tagits till sjukhus efter brand på ett asylboende.
  Brand i ett rum och inte utifrån!!!

 5. De vill inte stanna i Danmark, de vill till ”Svärje” nu orkar jag inte mer lyssna själv………….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: