Fler flyktingar som vägrar kliva av


Nu har det hänt igen. Flyktingar som vägrar kliva av bussen för att de är missnöjda med sin placering.

Den här gången är det en stugby utanför Lima som inte passar de nyanlända. De vill bo mer centralt, säger en representant från Migrationsverket. De två bussar som nu anlänt hade med sig asylsökande som bott centralt i Orsa och i Stockholm.

Nu är Migrationsverket på väg till Lima för att tala araberna till rätta och att det finns både varm mat, sängar och gott om plats i stugorna.

Källa: Aftonbladet

Dessa ständiga protester över placeringar, borde få regeringen att haja till. De har ju nu bestämt att samtliga svenska kommuner ska tvingas ta emot asylsökande.

Är man inte nöjd med boendet i Lima, lär man knappast vara mer nöjd om man placeras i en by flera mil utanför Wilhelmina eller Pajala och ännu har inte vintern slagit klorna i Sverige.

Det lär bli värre, tro mig.

Bilder från Lima stugby som är det aktuella boendet som inte passar de asylsökande.

1

2

3


36 responses to “Fler flyktingar som vägrar kliva av

 • skånskan

  var får kvinnorna sin manikyr och hårvård utförd, de ser ut som om de kom direkt därifrån, inga lidande offer inte, kravfyllda kvinnor som tror att Sverige har något att erbjuda, tyvärr, pengakistan är tom, det blir att resa vidare, fråga Magdalena Anderson, hon har koll på pengarna, eller…….??

  Gilla

 • Pica pica

  Jag såg en kvinna uttala sig vid bussen. Hon var spacklad som bara den och sa rent ut att hon ville bo i en stad. Dessutom sa hon att de hade en gravid kvinna i bussen så att de måste ha ett sjukhus bredvid plus de måste ha en skola för det fanns barn med. Skola fanns men den låg 20 minuters promenadväg ifrån så det gick inte.

  Jag undrar bara var de kom ifrån? Jag undrar också hur vi i Sverige har överlevt så länge.

  Gilla

 • Claus Jörnö

  Jag vill mena, att flygtningene icke har fået ordentlig information, men bare har blivit transporteret till Sixten Järnbergs stugby.
  Ytterligare är det problem med tolkningen, som kan ha medfört misinformation och ryktesspridning blandt flygtningene.

  Gilla

 • Mimi N

  V g och vänta tills jag tar en utskrift på hela artikeln så att jag har den bredvid datorn medan jag skriver översättningen.

  Gilla

 • Mimi N

  PS: Andra länken funkar – varsågoda!

  Gilla

 • Mimi N

  Vill inte ohyran kliva av, kör bussen ner till Rumänien. Se hur sajten 9 a.m.-nyheterna beskriver ”bostäderna” avsedda för dem, hur mycket de får i månaden, de är tvungna att lära sig rumänska och söka vilket jobb som finns och i allmänhet hur de är behandlade. Skillnad mot svenska sättet – inte ett lämpligt ord… ha-ha.
  Att ni aldrig lär er läxan, svenskar. Sorry.
  Den som vill ha en översättning lyft handen, inte pekfingret!

  Här får ni två länkar – först rubriken:

  Azilantii din Romania traiesc cu 1 euro pe zi

  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/30854/Azilantii-din-Romania...

  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/30854/Azilantii

  Gilla

  • Mr Q

   Du får ha ett stort tack för din länk Mimi… 🙂
   Nu hoppas jag att det finns någon som kan översätta,vad det står skrivet.Det enda jag fick ut av den var James Bond,och lite vattenskidåkning som tycktes gå åt he-vete !

   Gilla

   • Mimi N

    Klick på länk nr.2 och rolla ner tills du får rubriken ”Azilantii din Romania traiesc cu 1 euro pe zi” (Asylanterna i Rumänien lever på 1 euro om dagen). Men var och hur de bor – det är frågan …

    Gilla

   • Mr Q

    Bor kanske i de tomma tält och hyddor som zigenarna,som är i Absurdistan och själ metaller,och spelar sjuka (med sina tiggarmuggar) har temporärt övergett ? 😦

    Gilla

 • Nils

  Kan någon ta en lastmaskin och skjutsa bussfan över närmsta stup!

  Gilla

 • Pica pica

  Kronen Zeitung visar vilka de är som flyr, nästan bara män i vapenför ålder. Men i Aftonbladet visas små frysande flickor och ev deras mammor.

  Tänkte på kvinnan från Munkedal på infomötet efter branden som sa att hon och hennes man hade gått och funderat på att ta emot några små ensamkommande flickor eller en mamma med småbarn eftersom de hade plats. Men nu vågade de inte eftersom de var rädd att någon skulle tända på deras hus. Jag reagerade för hon nämnde inga män.

  Är det detta politiker och media lurat i svenska folket? Tror de på detta? Att det skulle vara mest småflickor?

  Gilla

  • Mr Q

   Píca:
   Du har fullkomligt rätt…Inte en flicka,och inte en mamma så långt kameraobjektivet når !Undrar var svenska slaskpressen hittar sina motiv ?

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  SKICKA DESSA MUSLIMSKA ARABAS TILL TYSKLAND, UUUUUT UR MITT LAND!!!!!

  Gilla

 • Grune

  Man skall inte krusa dom utan vänd bussarna och kör till närmaste flygplats och sätt dom på nästa flyg ut ur landet.

  Gilla

 • Thomas.B

  Dom kan väl Flytta in hos Prosten Kjell Wiklund i hans
  tvårummare i Tystberga utanför Nyköping där finns skärterum.

  Gilla

 • John Carr

  Jag förstår verkligen våra långväga gäster.
  Vem fan vill bo i Lima?
  Långt till affären, där maten finns
  Långt till kiosken, där godiset finns
  Långt till Malmö, där alla släktingar finns
  Långt till Stockholm, där alla nöjen finns
  Dessutom måste man:
  SJÄLV måste bädda sin säng
  SJÄLV laga sin mat
  SJÄLV städa sitt rum.
  Vad F@N är det för standard ni erbjuder oss egentligen?
  Jobb….???? vaffan vill ni straffa oss stackars satar som riskerat våra liv på medelhavet för att ta för oss av ert dignande smörgåsbord av bidrag.
  NU BLEV JAG KRÄNKT!!!! DJÄÄÄVLIGT KRÄNKT!!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   John…bra formulerat, detta är dysfunktionella muslimer och de har tamefan inte flytt för sina liv som idiot-svetsaren påstår….HUR JÄVLA DUM I HUVUDET FÅR EN POLITIKER BLI ??
   För jävligt att dessa bara väller in i landet, där de kommer ifrån har de bara skapat kaos och jävelskap och det kommer asen att göra här också om de tillåts stanna.
   SVERIGE BEHÖVER ETT NYVAL OCH LEDARE SOM STÄNGER GRÄNSEN!!!

   Gilla

  • eva

   Tänk om jag som fattigpensionär hade haft råd att hyra en stuga i en sådan vacker stugby som den i Lima!
   Våra pensionsräddare är nog chockade över hur det ser ut i landet de kommer till. Skog, mörkt, kallt och snart en massa snö.

   Gilla

 • Kurt.

  En stor grop, osläckt kalk + några KSP gör tricket inte att glömma en grävmaskin.

  Gilla

  • Grune

   Man kan ju lasta in dom i ett av försvarets transportpla ( sån man transporterar tangsar i som man öppna där bak) sedan åker man ut över atlanten och gör en skarp stigning och öppnar porten.

   Gilla

 • Lars Å Månsson

  Att det är ”fredliga och humana” lyckosökare som söker sig till ”trygga” Europa,framgår idag av ett reportage i österrikiska Krone.
  Mina tankar går till de stackars poliser,som tvingas söka uppehålla ordningen,bland dessa medeltida figurer vid gränsen i Spielfeldt.Av bilderna framgår hur ”inre” strider blossar upp bland de ”hjälpsökande stackarna krigsdrabbade”:
  http://www.krone.at/Oesterreich/Fluechtlinge_Wilde_Pruegelszenen_in_Spielfeld-Nerven_liegen_blank-Story-478785

  Gilla

 • Lena

  Varför inte köra bussen till där de politiskt korrekta politikerna och massmediajournalisterna bor på så sätt så gläds många, samhället blir mycket trevligare då.

  Gilla

  • Joy

   Det är sant som det är sagt! Ernman lär ha massor av plats i sin bostad i innerstan. Hon får ta med sina guldklimpar gratis på opera- föreställningar. Snacka om livat i storstan!

   Gilla

 • Borås

  Sverige är förlorat…och detta är bara början. Våra barn får ta resten.

  Gilla

 • Ludde

  Jag tycker de ska bo i centrala Stockholm hela jävla högen. Så kan de ta taxi till sina ”enklare skogsarbeten” svetsloppan yra om. Det ska bli kul att följer arabers och afrikaners storverk i den svenska skogen. Dessutom anser jag numera att jakt på varg och björn skall läggas ner. Vi behöver all hjälp vi kan få!

  Gilla

 • Mr Q

  Kan det vara Sixten Jernbergs livsverk,som inte duger till detta pack ?

  Gilla

  • Joy

   Nej, det är kulturminne i såfall. Det ska inte horder av muslimer slå sönder och förstöra med ohyran de drar med sig. Min gud, Sverige rasar framför ögonen på oss.

   Gilla

 • Joy

  Mysigt värre! Ge mig en stuga, är utled på den storstad jag bor i där muslimer i rättrogen religiös klädsel springer runt och tjattrar och gapar. Storrökande skrikiga araber gapar i varenda gathörn och går på en hellre än åt sidan vid möten. Jag har lärt och går en lång bit åt sidan och har järnkoll på deras beteende. Tjuvåkare på bussar, listan är oändlig.

  Gilla

  • eva

   Ser jag en muslimtant eller en muhammedankarl går jag i en stor båge och hellre ut på gatan än risken av att ha närkontakt.

   Gilla

 • ÅMÅL

  Invasionen av araber och afrikaner måste vara organiserad från högsta ort!

  Gilla

 • Björn

  De var dessa som flyr för sina liv (citat från Löfvén) eller? Bortskämda till max är vad de är! Nu får det snart vara nog med daltande med de här supersnyltarna. Bra att sådant här uppmärksammas i media för det retar folk till vansinne!

  Gilla

 • ossie

  Låt dessa bortskämda bidragsturister sitta där tills de tröttnar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: