Stäng

Tyskland: Asylsökande ställer krav, mer pengar, bekvämare sängar, etnisk mat, egna hem…

Tyskland: Asylsökande ställer krav av Soeren Kern • 25 oktober, 2015

 • ”Människosmugglare och medierna i deras hemländer utfärdar löften som inte stämmer med verkligheten.” — Hans-Joachim Ulrich, regional flyktingkoordinator.
 • Migranterna sa att de blev arga när de ombads sova i en stor lagerlokal i stället för i privata lägenheter. Enligt myndigheterna i Hamburg finns det inga fler lediga lägenheter i staden. ”Kommunen ljög för oss. Vi blev chockade när vi kom hit”, sa den syriske flyktingen Awad Arbaakeat.

 • ”En av männen, som talade tyska, sa att de [en asylsökande familj från Syrien] inte var intresserade av att titta på huset eftersom jag är kvinna. … Jag blev helt paff. Man vill hjälpa och blir sedan ivägskickad, ovälkommen i sitt eget land.” — Aline Kern, fastighetsmäklare.
 • ”En rättsstat kan inte låta sig utpressas.” — Marcel Huber, bayersk politiker.
 • ”Jag man. Du kvinna. Jag gå först.” — Muslimsk man med en full shoppingvagn i snabbköpet.
 • En asylsökande från Somalia stämde med framgång det tyska migrationsverket för att hans ansökan tagit för lång tid – 16 månader. Verket sa att de för närvarande har 250 000 obehandlade ansökningar liggande.
 • Sjuttio procent av de migranter från Afghanistan, Irak och Syrien som erbjuds lärlingsplats hoppar av. Enligt chefen för handelskammaren i München anser många unga migranter att lärlingsplatser är under deras värdighet.

2015-10-25_2003

Asylsökare använder sig i allt högre utsträckning av taktiker som hungerstrejk, stämningar och hot om våld för att försöka tvinga de tyska myndigheterna att gå med på deras växande kravlista.

Många migranter som är missnöjda med boendestandarden i tyska flyktingförläggningar, kräver att de omedelbart ska få egna hus eller lägenheter. Andra är arga för att tyska byråkrater tar för lång tid på sig att behandla deras asylansökningar. En annan grupp är upprörda för att det tar för lång tid för dem att få sina socialbidrag.

Även om de flesta asylsökande i Tyskland har tak över huvudet, tre mål mat om dagen och fria kläder och sjukvård kräver många mer pengar, bekvämare sängar, mer varmvatten, mer etnisk mat, fler fritidsanläggningar, mer avskildhet – och givetvis egna hem.

Läs vidare

23 reaktioner på “Tyskland: Asylsökande ställer krav, mer pengar, bekvämare sängar, etnisk mat, egna hem…

 1. Tyskarna bör göra sig av med madam Merkel fortare än kvikt, precise som vi svenskar med vår löven dom begår just nu det största skada försämringen för hela Europa med mer långtgående ekonomiska följder och effekter en oöverskådliga med större omfattning än andra världskriget har gjort mot hela världen. Först bör de styrande sättas i tvångs arrest till folket kommit fram till rimliga represalier för både EU brott, samt rent landsförräderi, vilket är ett särskilt alvarligt brott

 2. Det kommer snart att slå över i Tyskland, den humanistiska fernissa är snart bort nött . och slå om till motsatsen ”Wir haben auch andere metoden”.

 3. Domhär kära kattungarna ska dom inte få bostadsrätt i Tyskland vad är det för ett folk som inte niar mussarna nu när dom öppnat sina hjärtan åt hela Mellanöstern samhälls stöttarna den kärleksfulla religionen nä nu är det dax bara ner på knä kyss mattan o upp med röven rätta in er i islams led och be en sista bön. Hur var det nu alla kloka sa efter andra världskriget varför gorde Inte judarna något nu är dom där själva hela tyska folket och varför?? Jo nu som då helt paralyserade när invasionen är klar, går det fort för ockupanterna att få stöd från dom så hjälpsamma från Saudiarabien med stålar till muskeer vapen mm för detta är det nya heliga herre folket ni ska passa upp på tack vare husain barak Obama. Verkar som avkomman i Tyskland har tappat all stolthet genom att leka svensk neutral feghet vända andra kinden till vid den här typen av kollektiv våldtäkt NÄ fyyyy F N

 4. Var det inte krig de små sv-nen har flytt ifrån!?kanske bättre att åka hem då så de får det bättre!! J-a sk–stövlar!!

 5. Var det inte krig de små sv-nen har rymt ifrån!?kanske bättre att åka hem då så de får det bättre!! J-a sk–stövlar!!

 6. Samma sak sker och kommer att ske här. Nu hade de tydligen sagt på Ekot i SR (en av PK medias högborg) att flyktingarna inte får den hälsoundersökning de har RÄTT till när de kommer hit. Landstingen hinner inte med och det är flyktingarna missnöjda med. Det finns rätt så många svenskar som har mycket svårt att få tid hos läkare. Många stor i operationsköer. Ingen uppmärksamhet i Ekot om det. Men snyltarmuslimerna har minsann RÄTT till hälsoundersökning. Vad är detta? Ett dårhus?

   1. De skall få en check up och se efter om de behöver medicin mot någon åkomma. Så ja en hälsokontroll som jag inte tror många svenskar blir kontaktade och erbjuds. Vill man som svensk ha det får man tjata och sedan betala undersökningen själv. Sedan skall flyktingarna även kollas så de inte har någon smittsam åkomma typ TBC med sig. Detta nämndes i en bisats i Ekots inslag. Det viktiga var att de förnekas sin RÄTT till en genomgång av sin hälsa. Något som alltså är få svenskar förunnat. Ojojoj vad många rättigheter man har som asylsökande i Sverige. Skyldigheter då? Nja inte så många va? Kräver man något av dem är man rasist!

   2. I varje fall borde prövas,om de bär med sig olika former av parasiter,kolera eller diareèr… Vidare borde DDT användas obligatoriskt,för en säker avlusning samt mot andra skadedjur.

 7. ”Sjuttio procent av de migranter från Afghanistan, Irak och Syrien som erbjuds lärlingsplats hoppar av. Enligt chefen för handelskammaren i München anser många unga migranter att lärlingsplatser är under deras värdighet.”

  De har inte kommit hit för att dra sitt strå till stacken. Man skulle snabbt upptäcka att de var analfabeter och att de ljugit om de tog platsen. Och sedan, är det någon som ljuger så är det muslimer så att de ska kunna optimera bidragen och slippa jobba. Merkel och äcklige Löfven har bjudit in alla dessa mördare och brottslingar. I Danmark berättar man vilka regler som gäller och vad som händer om man inte når upp till tumstocken eller av någon anledningen inte anpassar sitt beteende. Där är det take it or leave it. Det är också därför de lämnar DK och dyker upp i Malmö. De parkerar sig på bidrag i Malmö och åker sedan över till Köpenhamn för att stjäla så danskarna har egentligen inte blivit av med kostnaderna. Kostnaderna har bara flyttats runt.

 8. Så synd om tyskarna att de fick såna svin till asylanter; här i Sverige har vi dragit vinstlotten och enbart fått glada, tacksamma och lätt nöjda flitiga asyanter. Det står ju i tidningen b

 9. Man undrar om dom kommer för våran skull eller om dom får komma för att de själva valt det? Ungefär som att dom skulle göra oss en tjänst när vi får ta emot dom?
  Snabbare behandling borde dom väl kunna erbjuda i form av avslag – vill dom ha en chans att få stanna får dom vänta lite längre…

  1. Det är inte ”Tyskland”; det är die Führerin Frau Merkwürdig och honsa klick av vänstermiljömuppar lierade med rännstens- och ljugmedia (kopia av Sverige) som härjar fritt utan att nån mäktar med att få stopp på jävelskapet.

   1. Det finns några bra Youtube klipp där olika demonstranter dyker upp när hon dyker upp för att inspektera nyrenoverade migrantboenden. När de kallar henne för förrädare blir hon riktigt sur och det är hon förtjänt av. Efter det började hon snacka om att förbjuda vissa demonstrationer så hon är inte sämre än idioten vi dras med…det feta, alkoholiserade, korrupta patrasket och hans rövpolare.

   2. Demokratin i Tyskland är avskaffad liksom i Absurdistan !
    Förutom Führerin finns det en välgödd socialist som heter Gabriel.Denne kallar väljarna i Tyskland för ”pack”….om man inte instämmer med de styrande.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: