Hänger ut hatarna

Rebecca Weidmo Uvell tillhör de orädda, de som vågar skriva sådant som inte accepteras av ”den goda sidan”.

Efter att Anton Lundin Pettersson mördade två oskyldiga ungdomar på en skola i Trollhättan, började genast anklagelserna att regna över borgerliga skribenter och politiker. En av de som anklagat är Ayman Osman, medlem i både AFA Stockholm och Researchgruppen. Här hängs han och de andra ut.

Förutom Osman finns på listan ledarkrönikörer, organisationssekreterare, skolkuratorer, skådespelare, EU-kandidater, nattklubbsägare, journalister, ungdomspolitiker, aktivister, musiker och forskare.

Uvell kallas mördare av personerna i fråga och de orden får stöd av många fler.

Abraham Ukbagabir som erkänt rasistiska motiv när han mördade två oskyldiga på IKEA, borde av samma anledning som Ayman Osman anklagar högersidan för mord, frambringa en rad skyldiga som borde hängas ut.

Källa: Rebecca Weidmos Uvells blogg

9 thoughts on “Hänger ut hatarna

  1. Oavsett vad man anser om,att hänga ut personer av politiska skäl,stöter mitt öga att merparten av namnen (som gillar dessa vänsteraktivister) för oss svenskar är svårlästa ! 🙁

  2. I malmö är det alltid så att de som är engagerade i AFA, Allt för alla och Researchgruppen och andra antidemokratiska organisationer är också de som fifflar med bidrag. Man drar bidrag och man har tid att trakassera andra medborgare som inte gjort en något illa men man har inte tid att skaffa sig ett jobb. Är det något hetsiga antidemokrater är mest rädda för är att bli anmälda och hamna i ett register att man fifflat för då blir det inga bidrag och en levnadsstandard som är högre än om man jobbar. Så anmäl dessa äckel. Granska dem, och peka på de saker du hittat och var saklig. Man hittar alltid något som inte står rätt till med dessa äckel och kackerlackor.

  3. Hon tillhör tyvärr de som inte publicerar relevant kritik mot henne eller hennes kompisar i företagarkretsar.

    I och med detta faller hon i mina ögon till en av de övriga censurivrarna. Så att höja henne till skyarna är löjligt.

    • Mycket av det Rebecka skriver är väldigt intressant och läsvärt, men samtidigt tycks hon vurma väldigt mycket för ökad invandring, lönedumpning och lågbetalda jobb med USA som förebild.

      Så även om jag ofta läser hennes texter med intresse har jag svårt att ta henne på allvar.

  4. Har läst Rebecca Weidmo Uvells blogginlägg, ”Mördare”.

    Imponeras av den granskning och det ”svar på tal” hon ger.

    Mot detta sanslösa påhopp på henne och flera kända ledarskribenter.

    Rebecca gör ett kanonjobb och är ”grymt” bra i sin replik.

    Gå gärna in och läs blogginlägget och stöd henne med en ”artig” kommentar.

    • Rebecca Weidmo Uvell har ett kommunikationsföretag som hon driver. Jag är alltid tveksam till folk som driver aktiebolag. Litar inte på folk som har ett vinstintresse länkat till det de säger. Det är ofta inte objektivt.

      • Sigsten, nu gällde ju saken dessa absurda privata anklagelser mot henne och dessutom flera andra ledarskribenter och politiker.

        Inte då vad man håller på med i arbetslivet. Skillnad.

        Det Rebecca gör i detta fall , är precis det som man ska göra i en demokratisk stat.

        ”Anfall är bästa försvar”, när man ska argumentera för sin sak.

  5. Vilken pondus och mod denna människa har!

    Sedan slås jag av en tanke; SD hävdar att Sveriges problem grundar sig på undermålig (läs obefintlig) integration. Här bevisar vänsterpacket denna tes utom allt rimligt tvivel. Jag har landat i slutsatsen att det inte lägre räcker med att stänga gränserna, vi behöver börja repatriera de utifrån härstammade som försöker störta demokratin, oavsett om de lurat till sig ett medborgarskap eller ej.

    Det borde tillhöra EU:s viktigaste uppgifter att ”övertala” motvilliga läder att ta emot sin oönskade medborgare, alternativt sätta ihop en insatsstyrka som landar dessa i deras hemländer med eller utan samarbete från landet ifråga.

Kommentera