Stäng

33 reaktioner på “Dagens allah aukbar

  1. Göran. Ditt problem är att du hänvisar till grovt rasistiska sajter som Pettersson o dina andra hatsajter. Det är aldrig bra för trovärdigheten när rassedajter hänvisar till varandra. Du vet mycket väl att hatsajter lever på att sprida hatpropaganda o lögner o bryr sig inte om sanningshalten. Det syns tydligt att du verkar ha begränsat synsätt. Läser man bara deppiga hatsajter blir man hjärntvättad hatare.

   Du måste lära dig att högerextremister finns bland alla folkgrupper o religioner. De mest extremistiska muslimerna är de högerextrema som bara vill ha homogent samhälle. Det är samma sort högerideologi

   1. Göran. Som jag nämnt innan så orkar jag inte alltid läsa allt som finns på hatsajterna. Jag har inte tid att läsa allt när du hänvisar till andra hatsajter. Jag läser dina kommentarer när vi debatterar direkt. Så där hade du kunnat formulera vad det är du vill säga när du hänvisar till externa länkar.

    Om du ville säga att det skulle vara bevis på att Obama är muslim vill jag säga att det var extremt vagt bevis o att jag inte bryr mig om vad enskilda personer säger. Obama kan omöjligen bli president om han hade varit muslim. För de styrande i kongressen kan aldrig tänka sig att släppa från sig makten till en muslim. O alla krig i Irak , Afghanistan mfl skapades av före detta presidenter.

   2. Du och dina gelikar hämtar ju era bevis ur den mest hatfyllda skriften i världen nämligen koranen, där hatet finns med sida efter sida Ali.
    Där står ju allt det som varje muslim ska tänka på i form av våld och hat mot andra människor.

 1. Kärnvapenarsenalen är det presidenten och vicepresidenten som har avfyringsknapparna till. Det är väl en påtaglig makt att inneha för presidenterna.

  1. och med det du säger så är frågan: vilken är den mest sprängande religionen? Bara i Irak har usa släppt bomber som tillsammans motsvarar ett stort antal atombomber.

   1. Fel…da skulle inte amerkianska pojkar offras dar….Ett par atombomar da hade problemet varit lost och amerikanska liv raddats!

 2. Varför försöker du förneka att den här bomben hanterats av dina muslimska vänner. Ni mussar skyller ifrån er allt oavsett vad faan det än gäller. Ni kan inte stå för något verkar det som. Det är bara ISIS som tar på sig alla tusentals avrättningar av sin gisslan. Men det är ju för att skrämmas. Om jag finge vara en del av Sveriges tidigare krigsmakt och ha mina vapen, så skulle jag absolut inte vara rädd, men obeväpnad är det inte roligt att vara nu när mussarna tränger ut tusentals svenskar i veckan. Det är en invasion, som landsförrädarna (politikerna i Sverige) har straffat sitt folk med. Men tiderna kan ändra sig, nu när ISIS flyr som kärringar för ryssarnas allians.

  1. vad babblar du om? det är inte min uppgift att förneka eller erkänna vem som sprängt bomben. Och till kommentaren sprängande religion kommenterade jag att den sortens sprängningar görs av alla de länder som jag nämnt för att lära er att alla dessa länder har så många olika religioner. Och värst har de två atombomberna varit. Så med denna vetskap blir det lättare för er att förstå att era själsfränder är mycket värre.

   1. Du måste prompt skyla allt på vilken sagobok man läser. Det är ingen bra parameter Ali. Den parametern är inte heller till fördel för muslimerna, då deras sagobok är en dålig kopia på Judarnas heliga skrifter och till viss del då också på de kristnas gamla testamente. Men kristendomen är den enda boken som sprider kärlekens språk i det nya testamentet. I muslimernas koran finns inget kärleksbudskap, men istället har de desto fler hatverser och krigsverser. Det är den stora skillnaden och det är därför muslimerna måste ljuga om allting. Du är en patetisk människa Ali, som inte förstår vad det är som står i koranen kontra nya testamentet. Det är ju en ren lögn du lever på. Drömmen om de 72 jungfruarna är det vad du litar på. I så fall är du dummare än du t.o.m. framstår som.

 3. Det finns inget bland de 59 staterna, och de flesta av dessa tar inte heller emot flyktingar. De knullar troligen på själva istället, men du har nog inte läst vad som står om CAIR hamas och Det muslimska brödraskapet i den högst upp befintliga kommentarens länk.

  Det säger mycket om det inflytande som CAIR har inom USA; s utrikes och ekonomiska politik och att muslimerna stjäl stora resurser från USA:s skattebetalare, vilket de ju gör här också.

  Så läs du om CAIR och hamas och försök att hänga med i muslimernas allt värre utsugning av andras med hårt arbete intjänade pengar, och hur skrupelfria dessa muslimer är.

  Inte ens Ali Baba med de 40 rövarna kom upp till vad som idag görs från muslimskt håll.

 4. Husseini Barack Obama gör inge beslut utan att först konsultera den muslimska organisationen CAIR

  Council on American–Islamic Relations – …

  Översätt den här sidan

  en.wikipedia.org/wiki/Council_on_American–Islamic_Relations

  The Council on American–Islamic Relations (CAIR) is a Muslim civil liberties advocacy organization that deals with civil advocacy. It is headquartered on Capitol …
  History ·
  Projects and media ·
  Allegations of ties … ·
  Lobbying and victimology

  Du är en sjuklig islamist Ali. Dessutom en extremt religiös wahhabist eller salafist.

  1. goran. Det var en intressant anklagelse du kommer med ”Du är en sjuklig islamist Ali. Dessutom en extremt religiös wahhabist eller salafist.”

   Vad bygger du detta på? Är det för att jag är van vid att ge er svar på tal? Blir man automatiskt sjuklig och extremist om man inte håller med er galna hat- och lögnretorik?

   Och ditt snack om Obamas beslutsfattande är så löjligt. Ingen av beslutsfattarna i USA är muslim. Så alla krig som USA startar startas av makthavarna som i princip alltid är sionister eller kristna eller ateister.

   1. Ingen kan starta krig utom presidenten i USA. Hussein Barack Obama är muslim han konverterade redan på Jawa Indonesien.

   2. Göran. De flesta besluten ska gå igenom kongressen. Obama har en relativt begränsad makt. Han är inte muslim. Inte vad jag vet i alla fall. Sionisterna i kongressen, hos demokraterna och republikanerna skulle aldrig kunna tänka sig att släppa i från sig makten över usa till en muslim. Det finns inte på kartan.

   3. Och glöm inte bush och alla andra presidenter som startat förödande krig. De är väl inga muslimer. Jag vet inte hur du tänker. får du aldrig höra sanningen? har dina föräldrar inte lärt dig något?

   4. Jag bygger det på det du skriver här och på andra ställen t.ex. på Fria tider.

    Du är ju för Sharialagar och mot de som islamisterna säger ”de vidriga mänskliga rättigheterna”, eller hur.’

    Om inte, hade ju islamisterna mördat dig, som de gör med andra som inte vill ha Sharia och annat skit som mussar har.

   5. goran? jasså? blir man automatisk islamist och terrorist och sharijaförespråkare och anti mänskliga rättigheter om man kommenterar på hatsajten pettersson och om man kommenterar på friatider? Vilken logik har du?

    Du verkar vara emot demokratin eftersom du tydligen anklagar mig för saker jag inte nämnt bara för att jag väljer att diskutera med några rasister. Mår ni inte bra av att höra på motargument så får ni titta bort eller sluta diskutera med oss.

   6. Ali:
    Har frågat dig hundratals gånger,vilka är ”vi” och vilka är ”oss” ? Är ni en hel grupp som skriver under era ”alias” ?

   7. Stenbock. Med ”oss” i detta fall menade jag alla som kommenterar här och kommer med motargument till er på denna hatsajt. Bara för att vi inte håller med er om era galna slutsatser och hatpropaganda så innebär det inte att vi är onda människor, vilket ni hela tiden försöker måla upp.

    Det lyser igenom er hur ni hatar varenda person som inte delar era rasistiska åsikter.

   8. Ali:
    Då har du fått lära dig fel uttryck hos SFI….Vid singularis (ental) skriver man j a g,och inte o s s eller ”v i ”.Undantag är konungen som i tredje fall,använder sig av ”v i” !
    Petterssons blogg lär dig mycket nytt !

 5. Oj. Vilken religion sysslar med sånt? Vem utlöser den sortens bomber? Israel ( ja), USA (ja), Ryssland ( ja), iran (ja) , syrien (ja), Saudiarabien (ja), tyskland (ja), indien (ja), Pakistan (ja), japan (ja) kina (ja) osv. Så vilken religion har alla dessa makthavare? jo, alla möjliga religioner.

  Vem har släppt världens värsta bomber på civila ? Helt klart USA med två förödande atombomber. Vilken religion har makthavarna i USA? USA styrs av sionister och kristna.

  1. De båda atombomberna 1945 över Hiroshima och Nagasaki i Japan har blivit de enda två. När man förstod helt ut hur vidriga dessa var så har inga fler använts i et skarpt läge.

   USA hade före de släppte atombomberna räknat på vilka förluster som troligen skulle göras i form av mänskligt lidande i Japan. Man kom fram till att det minst skulle röra sig om 5 miljoner människor. Då räknades civila och soldater i Japan och USA: s soldater in i summan. Den var låg om man betänker att kejsaren i Japan då var nationens Gud och kunde komma att fordra strid till sista man.

   I skuggan av dessa hemska kalkyler blev några hundratusen offer i Hiroshima och Nagasaki lättare att ta till sig.

   Ibland måste det fattas beslut, som är de minst dåliga.

  2. Ali:
   Hade de styrts av muslimer,hade USA sett annorlunda ut…En kopia av M-östern möjligen,eller för att hårddraga det hela,likt Afghanistan.
   Ali du är ett av bevisen för,att ni islamister aldrig kan integreras i en moderna demokrati.
   Ni islamister ligger på samma nivå som de styrande sju i Absurdistan.Lyssna till den presskonferens som är utlovad till 11.30
   Idioterna i Kalle Anka-regeringen ”har nu beslutat”,att tillfälliga uppehållstillstånd skall gälla för ”alla” under en tid av tre år.Undantagna är barnfamiljer,”ensamkommande barn” samt konventionsflyktingar. Frågan är v i l k a blir kvar ?????
   Den som har svaret kan ju lämpligen skriva detta i en kommentar.

   1. Stenbock. Du säger ”Ali du är ett av bevisen för,att ni islamister aldrig kan integreras i en moderna demokrati.” Vad innebär ordet integrerad för din del? Är det först när man delar era galna rasistiska åsikter som man betraktas som integrerad?

    Alla som verkar ge er svar på tal tycker ni är desintegrerade och galningar. Vilken hemsk människosyn du har.

   2. Om min människosyn är hemsk Ali,är jag stolt över detta !
    Långt innan ni islamister anlände till Norden,kallades detta ”sunt bondförnuft”…

  3. Om inte ni Muslimer hade levt kvar hundratals år i bakåt
   i tiden och ifall ni hade haft möjlighet att skaffa kärnvapen,
   så är jag helt övertygad att ni hade använt dom,
   det ligger i generna på er att bråka och döda. Räkna annars
   upp vilket Muslimland i Världen där ni inte bråkar och
   har ihjäl varann?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: