De ljugande unga männen kommer att knäcka oss

Detta är från andra juni och nu har vi fått facit. 30 000 ”barn” á en miljon i år. Det är 30 miljarder bara för ”barnen” i år. De flesta av ”barnen” är unga män, barn och flickar saknas nästan helt. Vi får låna och öka statsskulden för att försörja de unga männen som är ankarbarn åt sina föräldrar och syskon. För lånen får vi folkutbyte och raserad välfärd. Strålande investering Herr statsminister. 

2015-10-21_0646

Nedan har vi ett exempel på de unga ljugande unga män som översvämmar Sverige, de flesta är från Afghanistan, de påstår sig vara minderåriga och flyktingar men den stora majoriteten är välfärdsmigranter i mogen ålder som jagar bidrag. Ett av dessa “ensamkommande flyktingbarn” är Zabi Nasro som Göteborgs-Posten nu tecknat ett hjärtnupet reportage om, där inga kritiska frågor ställs och bakgrundsfakta inte har kontrollerats på det sätt som tillhör normalt journalistiskt arbete.

Zabi påstår sig vara 16 år och flykting från Afghanistan. I likhet med nio av tio asylsökare i Sverige har han dock inte kunnat styrka sin identitet eller kunnat redogöra för varför han saknar ID-handlingar. Han har heller inte kunnat förklara varför han – också i likhet med nästan alla andra unga män som söker asyl i Sverige som “ensamkommande barn” – har lyckats bli av med passet men inte sin iPhone. Detta är en statistisk anomali som är så påtaglig att den borde intressera matematikforskningen.

2015-10-21_0656

Sin smartphone ska Zabi visserligen ha blivit av med senare efter sin ankomst till Sverige. Den stals av någon annan asylsökare som också ska ha slagit Zabi på näsan. En märklig omständighet i sammanhanget är att Zabi är en duktig thaiboxare och därför med lätthet borde ha kunnat försvara sig och sina ägodelar. Varför han i stället tog emot en smäll och lät sig fråntas sin iPhone förklaras dock inte i GP:s reportage.

Det är mycket annat som inte heller förklaras. Exempelvis hur Zabi, som alltså säger sig vara 16 år, kan ha varit medlem på en kontaktsajt för vuxna sedan i januari 2008. Han bör i så fall således ha varit åtta år när han gick med där och i sin profil bland annat uppgav att han är heterosexuell för att få rätt sorts kontaktförfrågningar.

Något annat som framstår som märkligt är hur Zabis Facebook-sida kan vara full av bilder av honom där han välklädd och i RayBan-solglasögon och maffig armbandsklocka poserar på en lång rad platser i bl.a. Turkiet. Detta samtidigt som han här i Sverige har dukat upp en historia om hemska umbäranden i klorna på människosmugglare. Även Zabis bildgalleri på ovan nämnda kontaktsajt är full av turistliknande bilder som ger ett helt annat intryck än det av en för sitt liv flyende flykting.

2015-10-21_0656_001

Delar av ovanstående från Avpixlat

16 thoughts on “De ljugande unga männen kommer att knäcka oss

  1. En stor andel av de som söker asyl i Sverige saknar asylskäl, men för att ändå få stanna så uppger många att de är ensamkommande barn. Ett troligt sådant exempel är Zabi Nasro Ashoori som har uppgivit att han är 16 år och som Göteborgsposten har skrivit en välvillig artikel om. Förutom att Zabi Nasro Ashoori ser mycket äldre ut än den ålder han uppgivit på bilderna i artikeln så framkom det igår att han har varit medlem på en dejtingsajt ända sedan 2008, alltså sedan han enligt sina egna åldersuppgifter bara ska ha varit 8 år gammal. På denna dejtingsajt kan man se ännu fler bilder av honom som gör det uppenbart att han är är en vuxen man. Efter avslöjandet om hans konto på dejtingsajten så försvann kontot plötsligt under morgonen idag. Antalet ensamkommande barn som söker asyl har ökat enormt i Sverige, från 2250 under hela 2009 till 2400 bara under senaste veckan, efter att myndigheterna slutade att göra medicinska åldersbedömningar när misstankar fanns om att någons ålder inte stämde, medan antalet har varit närmast oförändrat i våra grannländer som inte slutade att göra medicinska åldersbedömningar.

    Läs mer på:

    http://www.informationskriget.se/2015/10/21/ensamkommande-barn-som-egentligen-ar-vuxna-man/

  2. Jag har länge försökt att komma underfund med hur politikerna tänker eller tror att dom kan uppnå när dom i princip genomför ett befolkningsutbyte i Sverige. Det kommer att komma en dag då muslimerna i Sverige är i ett sådant antal att dom kan starta ett eget parti. Vilka ska då rösta på de 7 riksdagspartierna som finns i dag? Och vad gör de 7 den dagen detta islamiska parti får egen majoritet? Någonting är djävligt sjukt och det är många frågor som tarvar svar, men svaren uteblir.

  3. Detta uttryck myntat av svetsar-forskaren Loven….de flyr for sina liv….sa dumskallen, nej skrek till Jimmy Akesson…!!
    Sveriges framtidsutsikter ar nattsvarta!!

  4. Klickade bra pa artikeln…..-kanske racker det, Pettersson far med allt och framfor det pa ett adekvat satt….
    TRAGISKT att detta pagar framfor vara ogon och HELT UTAN PLAN, KONSEKVENSERNA BLIR ETT FRAMTIDA MANGKRIMINELLT HELVETE!!!!

  5. Med tanke på den skäggväxt denna ”16-åring” har så är det nog inte så konstigr att dom som 20-åringar är utrustade med ett magnifikt långt helskägg.

  6. Jag mår så fruktansvärt illa av detta. Känner mig så extremt maktlös och denna artikel får mig att känna mig hopplös. Och det sägs ju att hoppet är det sista som överger en, så vad finns då kvar? Jag som kvinna känner mig väldigt utsatt och jag är otroligt oroad över min dotters framtid. Men var ska jag vända mig utan att bli kallad rasist? Jag har bitit mig i tungan alldeles för länge och snart exploderar jag.

    • ”Kajsa”!
      Visserligen en klen tröst, men du är inte ensam.
      De invällande muslimernas nedsättande syn på kvinnor
      bör göra varje (Svensk) kvinna lika ängslig som du är.
      Om än inte kvinna så är jag ändå rädd!
      Muslims livsuppgift är att följa koranen.
      Muslims livsuppgift är att komma till ”himlen”.
      Muuslims livsuppgift är att ta över världen
      =>”inte delar av den, utan hela” (koranen).
      Muslims livsuppgift är att fullfölja något av koranens tre krav:
      1. omvända ”otrogna” till islam.
      2. Göra ”otrogna” till slavar – och beslagta deras egendom.
      3. Döda de ”otrogna”.

      Enligt min känsla har vi all anledning att vara rädda.
      Mängden muslimer ökar lavinartat i vårt fosterland.
      Den risk vi är – och blir – utsatta för ökar lavinartat!

      HJÄLP!

    • Ar pa vag till Kanada, om man har mojlighet ar det nog det basta man kan gora att flytta….Sedan tycker jag Sveriges befolkning, den arbetande delen ar under EXTREM STRESS inte bara med krav pa arbetsmarknaden utan att bara matas med all denna SKIT dag ut och dag in…?!
      Whats the point, – varfor just Sverige? VANSINNE!!!

  7. År 2011 var S + M överens om att utvisa ”kriminellt pack och avskum” –
    vad har hänt sedan dess?

  8. Godmorgon! Alltså jag blir så jävla förbannad på Sverige, hur fan kan man låta sig och det svenska folket bli överkörda sådär? Fyfan! Förstår de inte att alla utnyttjar det syriska folket.

  9. Det går framåt (som koranen föreskriver) med stora steg!

    Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”

    Jag är rädd! — att vårt fosterland snart dukar under!

Kommentera