Vad vill palestinska terrorister?


av Bassam Tawil  •  18 oktober, 2015

 • Palestinska terrorister drivs inte av fattigdom och försakelse, som många länge har hävdat. Istället drivs de av judehat – på grund av vad deras ledare, media och moskéer säger.

 • Dessa unga människor utnyttjade sin status som boende i Israel för att ge sig ut och mörda judar. Deras israeliska ID-kort låter dem resa fritt inom Israel. De hade också rätt till den socialhjälp och gratis sjukvård som alla israeliska medborgare får.
 • Muhannad Halabi ville mörda judar för att han hjärntvättats av våra ledare och media och drevs av hat – han levde inte i misär och ogynnsamma omständigheter. Familjens hus i byn Surda, i utkanten av Ramallah, ser ut som att det kom från en film inspelad i San Diego.
 • Denna konflikt handlar inte om islamiska heliga platser eller Jerusalem. Att mörda ett judiskt par inför ögonen på deras fyra barn har ingenting med al-Aqsamoskén eller ”ockupation” att göra.
 • För terroristerna är alla judar ”bosättare” och Israel är en enda stor bosättning. Detta är ingen intifada – det är bara ännu en mordorgie riktad mot judarna, med målet att tvinga bort dem från den här delen av världen. Det har redan lyckats i resten av Mellanöstern, och nu riktas det också mot kristna i området.
 • Den pågående terrorvågen är bara en ny fas i vår dröm om att utplåna Israel från jordens yta. Terroristerna och deras supportrar kämpar inte mot en vägspärr eller en mur. De vill att Israel ska förintas, judar slaktas, och att judiskt blod ska flyta på Israels gator.

De senaste dagarna har jag haft tillfälle att göra hembesök hos några av de palestinska män och kvinnor som varit inblandade i den pågående terrorvågen mot Israel – våldet som vissa kallar ”intifada”, eller uppror.

Det jag såg – det vem som helst skulle se vid sådana besök – var att ingen av dessa palestinier har levt svåra liv. Deras livsvillkor var allt annat än miserabla. Faktum är att dessa mördare levde bekväma liv, med obegränsad tillgång till jobb och skola.

Fyra av terroristerna kom från Jerusalem och hade permanent uppehållstillstånd, vilket innebar att de hade israeliska ID-kort, trots att de inte ansökt om medborgarskap. De åtnjöt samma rättigheter som israeliska medborgare förutom rösträtt i Knesset, men det är ju knappast så att Jerusalems araber mördar och dör för att de vill rösta i israeliska parlamentsval.

Läs vidare på Gatestone Institute…

Fadi Alloun, möjligtvis Jerusalems tjusigaste man, knivhögg en 15-årig jude på gatan förra veckan. Polisen sköt ihjäl Alloun strax efter attacken. Det går inte att skylla på fattigdom och elände när ett sådant modelejon blir terrorist. Fadi reste fritt i hela Israel, han hade tillgång till Israels socialförsäkringssystem, han hade jobb och pengar, hans familj har ett fint hus men det kommer ni inte att få läsa om i svenska hatmedia…


12 responses to “Vad vill palestinska terrorister?

 • Bethus

  Ifall England gav bort en betydande del av Sverige till valfri arvsfiende är jag säker på att blod skulle flyta även här. Trots alla privilegier så kan palestinierna ge upp lika lätt som svenskarna i det ockuperade Stockholm skulle kunna.

  Gilla

 • volse

  Palestinierna har ända sedan det brittiska mandatets tid och judestatens bildning fått chsns efter chans till anständiga villkor. Men de har valt hatets, våldets och terrorismens mörka vägar! I dagen realpolitik kan judestaten med fog betrakta varje palestinier från och med skolåldern som en potentiell terrorist. Som sista och och tyvärr nödvändiga utväg måste fanatikerna skjutas ihjäl.
  Och jag frågar mig: Hur i allsindar kunde fulfittan Morgot och regeringspatrasket erkänna en palestinsk stat. Kollade på Agenda idag och lögnen i den palestinska ambassadörsnuckan var ju löjligt uppenbar!
  All heder åt Israel och det judiska folket!!!
  Shalom

  Gilla

 • huginomunin

  Vad är det för fjantig Kim Jong-Il frisyr som har blivit på modet bland – ja ni vet vad. Såg flera stycken på stan idag….

  Gilla

 • Svenne

  Anfalla en kärnvapen makt med knivar ?
  Mycket dålig idé

  Gilla

 • Observator X

  Judar är inte ett dugg bättre än araber!
  De tar till våld lika lätt som nån arab. För min del kan de gärna få hålla på att slåss om den där stenöknen bäst de vill, judar och araber.
  Lika bra att de gör upp en gång för alla så får vi slut på det där förbannade bråket nån gång.
  Två lågkulturfolk utan nordeuropeernas logik och lugn.

  Slåss på, bara! Jag sörjer inte någon alls ur nån gruppering.
  Håll er där nere, kom inte hit!

  Gilla

  • volse

   Idiot, du svamlar i nattmössan och tigger bråk!

   Gilla

   • Sven S

    Ni judar kämpar för mångkultur och massinvandring här trots att ni ser att det inte fungerar i Israel.
    Är uppriktigt förvånad över tonen i dina inlägg för den bekräftar observatörens iakttagelser.

    Gilla

 • Björngunnar

  Pettersson, det du begär är fullständig kapitulation utan villkor.
  Tyskland är fortfarande ockuperat.
  De andra länderna som redan var kontrollerade är i samma dåliga tillstånd.
  I Israels fall är det semiter på bägge sidor, dock inte judar så jag förmodar att du anser att religion avgör vad man är?
  Det finns bara två religioner, den av djävulen och den av gud.
  Man kan knappast bo i djävulens närhet utan att ta intryck, det är mycket smittsamt.
  Tyvärr importerar vi just nu den smittan till Sverige!

  Gilla

 • malmobon

  Allt handlar om islam och dess erövring av heal världen. För Palestinier är det rensa ut judarna. Har varit deras mål i alla tider.
  Dem flesta palestinier bor i andra länder.
  Kan bara bli fred i Israel om palestinier flyttar.
  SVT är enögda och tar parti för palestinier.
  Judar flyttar från Malmö till Stockholm, och till Israel.

  Gilla

 • Vad vill palestinska terrorister? | Sveriges Politik, Invandring & Brott

  […] Source: Petterssons Vad vill palestinska terrorister? […]

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: