Demonstration i Berlin för att stödja Ryssland


ISLAM. Framför den ryska ambassaden på Unter den Linden i Berlin ägde en demonstration för att stödja Rysslands insats i Syrien rum.

Demonstranterna bar Rysslands och Syriens flaggor och banderoller med slagordet ”Tack ryssar!”. De skanderade ”Tack Ryssland, tack Putin”!” och ”Bort med salafister från Syrien!”

2015-10-18_2135

I demonstrationen deltog tyska syrier, syriska studenter som studerar på tyska högskolor samt medlemmar i tyska antifascistiska organisationer.

Vi samlades i dag framför den ryska ambassaden, därför att Ryssland är med i koalitionen för fred i Syrien, mot krig och terrorism i världen. Vi vill tacka ryssarna och president Vladimir Putin för deras hjälp och deltagande i kampen mot terrorister och nazister i Mellanöstern, säger en demonstrant.

Demonstranten Radi Skandav påpekar att det syriska folket högt uppskattar den ryska flyginsatsen i Syrien mot IS och andra terroristiska grupperingar.

De alla är medlemmar i terroristiska grupper som finansieras av Saudiarabien och Qatar, de skickas till Syrien för att förstöra vårt land, utbildning, medicin, hela vårt liv. De vill införa sharialagarna i Syrien, precis som i Saudiarabien. Vi vill tvärtom skapa en modern demokratisk stat, där alla syrierna har jämlika rättigheter och får leva i fred. Vi behöver ingen islamisering.

Sedan den 30 september genomför Ryssland på begäran av den syriske presidenten flygattacker mot IS mål i Syrien. Över 450 flygräder har gjorts, cirka 300 islamister har dödats, en hel del träningsläger, vapen- och ammunitionsdepåer, kommandoplatser har förstörts.

Sputnik News


8 responses to “Demonstration i Berlin för att stödja Ryssland

 • Goran

  Saudi, USA och dess allierade har försökt söndra Syrien därför de har varit rädd för en allians Syrien-Iran, som skulle förändra balansen i området.
  USA , och dess allierade har stödd rebellerna i Syrien finansiellt, vapen och militärträning m.m. där motivet varit att störta Assad regimen i Syrien.
  Mycket av vapenhjälpen som skulle gå till rebellerna har hamnat hos IS i slutändan.
  Det är ca 200.000 i Syrien som dödats i kriget och halva befolkningen har blivit flyktingar i sitt eget land, flyktingkatastrofen har fått gigantiska proportioner .
  Därför kan sägas policyn att hjälpa rebellerna för att störta Assad har varit totalt misslyckat.
  Regimen i Syrien har begärt hjälp från Ryssland för flygstöd och bombningar.
  Det finns iranska trupper inne i Syrien som ökas på hela tiden och de skall tillsammans med Hezbollahn och regeringsstyrkor, i första hand ta tillbaka staden Hom
  Men det är helt klart de här styrkorna slår till mot rebellerna också och inte endast mot IS.
  Den enda lösningen är nog att återställa Assad som ledare för hela Syrien och slå ut rebellerna och IS.
  Det som är viktigt är att få ett enat Syrien som inte har varit USA:s och deras allierades målsättning.
  Den som sedan sitter som president och leder landet är en annan fråga.
  Någon västerländsk demokrati kan inte fungera i de här länderna det har visat sig vad som hände i Libyien, när den diktaturen störtades av NATO och de trodde på en demokrati i landet.

  Gilla

 • Goran

  Kaosets som blivit i Mellan Östern med enorma flyktingproblem är det USA med dess allierade som skapat. Syrien var innan upproret det mest demokratiska land i Mellan Östern bortsedd från Israel, upproret i Syrien är skapat av krafter utifrån att söndra Syrien. Folket i Syrien har hela tiden stödd sin president, om inte så varit fallet hade han inte suttit kvar.
  Lybien var ett stabilt land under Khadaffi någon demokrati var det inte, men när Nato gick in för att fälla Khadaffi skapade endast ett stort kaos därefter.
  Tidigare var Lybien med Khadaffi regimen en bra buffert för den illegala invandringen från Nord Afrika, han ville endast ha betalt såg regimen till att den illegala båttrafiken stoppades.
  Naturligtvis är det oljan som USA och dess allierade vill få kontroll på, men det bästa är att Mellan Östern själva har kontroll på sin olja, de kommer alltid att sälja olja därför det är den stora inkomstkällan för dem.
  Nu har Syrien begärt hjälp från Ryssland att få stopp på IS som även kommer att hota andra länder också.
  Ryssland stoppade nazismen för mer än 70 år sedan, som västvärlden borde vara mycket tacksamma för.
  Nu kan det bli att det är Ryssland som stoppar IS som kan ses som ett mycket stort hot.

  Gilla

 • avefenix

  Ryssland bombarderar nu sönder hela infrastruktur av IS och de övriga terror grupper kallad av deras mecenat USA-och EU ” den moderate resistens”. Rysslands militära agerande har demaskerat USA:s verkliga planer i Syrien. Obama har tappat helt ansiktet och framstår nu inför världen som en provokatör och dålig förlorare. I och med Rysslands initiativ av att utrota terrorism i Syrien har USA förlorat all makt i mellanöstern.

  Gilla

 • avefenix

  USA och sina undersåtar från EU samt OTAN får säga adjö till drömmen att balkanisera Syrien och röva landets gas-och olje resurser åt sig. Dessutom har det planerade projektet av att föra gas från Qatar och Saudiarabien genom Jordanien, Syrien, Turkiet och leverera den vidare till europa ( i syfte att eliminera Ryssland som ensam gasleverantör till europa) gått nu till intet, tack vare Ryssland och Vladimir Putin.

  Gilla

 • Lisa

  EU och USA borde hålla sig borta från syrien.
  Eftersom USA inte klarat av situationen på många år.

  Gilla

 • per22

  När får vi se motsvarande demonstrationer i Stockholm?

  Gilla

 • Kommendanten

  Heja Putte!!!
  Slå sönder muhammedanernas knäskålar.

  Gilla

 • Demonstration i Berlin för att stödja Ryssland | Sveriges Politik, Invandring & Brott

  […] Source: Petterssons Demonstration i Berlin för att stödja Ryssland […]

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: