Är migrationspolitiken human?


INVANDRING. Vår statsminister missar aldrig ett tillfälle att gnälla över Sverigedemokraternas, enligt honom unkna människosyn och bruna förflutna. 

Samtidigt kan vi i bland annat Bohusläningen läs om att madrassuthyrning för 100 kronor per natt, om prostitution och överfulla lägenheter. Problemen är stora i kölvattnet av bostadsbristen för nyanlända.– Vi kan inte trolla med knäna, säger Uddevallahems vd Thomas Aebeloe.
Han kan i skrivande stund inte ge konkreta lösningar på hur Uddevallahem ska kunna möta bostadsbehovet från nyanlända.

Just nu står 10 000 personer i kö hos Uddevallahem med flera års väntetid. Det finns inga lediga lägenheter samtidigt som behovet hela tiden ökar.
– Oavsett om det kommer 50 eller 100 nyanlända hit så är vi tjocka. Vi måste vända på varenda sten.

Bostadsbristen ger också annan problematik. Bland annat har Uddevallahem fått flera signaler från hyresgäster om madrassuthyrning där nyanlända får hyra en madrass för 100 kronor per natt och i vissa fall är tvungna att betala med sin egen kropp. – För att få bo i en lägenhet måste man betala för sig. Antingen med pengar, eller så finns det tjejer som blir utnyttjade sexuellt eller genom att städa och laga mat. Killar kan få koppling till kriminalitet och får utföra uppdrag mot betalning som de sedan kan betala hyran med, säger Ralf Jansson, boendekonsult på Uddevallahem och som rör sig mycket ute hos hyresgästerna.

Det tycker tydligen statsministern är humant.

Ett annat exempel är att man placerar nyanlända migranter på Hotell Riksgränsen, där är det mörkt dygnet runt och svinkallt, enligt rykten är de enbart de allra starkaste som klarar av att bo där och de som är för svaga för att ge sig av.  Turisterna dyker upp först i slutet på februari för att åka skidor.

Att placera människor vana vid sol och värme långt uppe i norr där det bara finns mörker och kyla tycker statsministern är humant.

Nedanstående film från Gävle 1998, borde visas för varenda arab som funderar på att flytta hit och Gävle ligger södra halvan Sverige.

Tänker att ha några hundratusen nyanlända att ta hand om när det brakar loss på riktigt och bandvagnar har vi väl knappast kvar i något större antal.

Dagens löpsedel från hattidningen, vad som stod inuti vet jag ej.

2015-10-18_1749

 

 


11 responses to “Är migrationspolitiken human?

 • age

  Jag kommer att uppleva en, både unik och absurd njutning när jag första gången får läsa att någon med ”öppet hjärta” blivit vådtagen av en inhyst invällare.

  Gilla

 • jockfall

  Bara lugn svenskar. Vår statsminister Stefan Röfven gillar att ta ansvar för sitt folk och det kommer han att göra -när han får tid. Han kommer nog att börja med att inhysa några flyktingar i sina hem. Han har ju två. Man får hoppas att ingen våldtar hans fru.

  Gilla

 • Björn

  Fler ELuppvärmda tält kanske? Hur kan elhatarna i (MP) gå med på att tältlägren som skall byggas värms upp med el? De vill ju lägga ner kärnkraften och avskyr eluppvärmda villor. Elskatten kommer att höjas (vänta bara och se). Fast det drabbar ju bara ”vanligt” folk och dem skiter (MP) fullständigt i.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Svenska folket utgör mindre än 1 promille av jordens befolkning.
  Varför ~~~~~ skulle vi vara skyldiga att försörja resten bara för att de tar sig in i vårt land?
  Vansinne!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Extrem Kyla – usch – nu undrar jag hur jag ska klara mig.

  Gilla

  • age

   Vad då!?
   Det är väl bara att göra som sossarna och miljöpartiet tänker göra med invällarna; Ge dem frisk luft och värme.

   Öppna fönstret och sätt på några elkaminer.
   Då får du både frisk luft och värme.

   Gilla

 • Peter Jacobsson

  Undrar just hur Löfvén ska fixa detta

  Meteorolog: Vintern blir svinkall i år
  Den här vintern kan komma att bli svinkall.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21600448.ab

  Gilla

 • Involuntarium

  Etablissemanget har inte en aning om vad humanitet betyder! De skulle behöva slå upp ordet i svenska akademins ordbok!

  Gilla

 • Anders

  Politikerna, deras rövpolare och patrasket Carola vill skapa en myt om att folk släpper in zigenare, kriminella muslimer och mördare i sina hem. När politikerna och Carola adopterar en muslim och zigenare så att de bor under ett och samma tak under minst ett år och går ut i tidningen om det då kan jag ta dem på allvar. Fram tills dess är pk media, politiker och kändispatrask (som Carola) ingenting annat än lögnare.

  Gilla

 • Mimi N

  Jag kastar en förbannelse på den/dem som tycker synd om ohyran. Låt parasiterna frysa ihjäl i tälten, frysa inälvorna och märgen. Ta dem inte in i era varma hem och milda hjärtan. Ingen barmhärtighet för Löfvéns sopor. Han orsakar de hemlösas och pensionärernas död.
  Kick the bucket you too, monstruous demon – you and your government!

  Gilla

 • Mary Agnes

  Då flyger de väl hem till Syrien och Afganistan igen och väntar, det gick alldeles utmärkt att resa till och i krigets Syrien enl reportage i sagda rännstensblaska

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: