Stäng

22 reaktioner på “Dagens Bild

 1. Jag funderar på att få in dom i GUINNIES BOOK OF RECORDS som världens i särklass sämsta regering sedan the big bang.

 2. Hoppas att de som håller i listorna på de som skall ställas inför ståndrätt,ständigt uppdateras !Brott?Det vidrigaste folkförräderiet i människans moderna historia.Måtte fan ta dessa satans överlöpare till islam!

 3. Snillen spekulerar, undrar vad dom kokar ihop för satgryn den här gången. Dom kanske bestämmer sig för att alla muselmaner är snälla och har läkarutbildning. Annars får dom jobba bredvid en svensk och få 75% av lönen skattefritt. Eller något annat genomtänkt.

 4. Som allt annat under denna regering,blir det hela i slutändan fel.
  Nu tidpunkten (eller ej) för att avveckla kärnkraftverken.Satt just och lyssnade till mina tyska nyheter.Här framkom att klimatuppvärmningen gör en paus.Kommande vinter lär bli en vargavinter,med stora snömängder och rekordkyla i norra delen av Europa !
  Måtte man spå rätt…betalar gärna lite mer på elräkningen,för att se hur orientalerna klarar av vårt nordiska klimat.Speciellt de 10.000-ende som skall sova i tält i ett nytt ”fredligt” samhälle.

   1. Ja i obligatoriska inslaget som dagligen följer på nyheterna,visades som vanligt upp,alla ”äldre damer med öppna hjärtan”,som kånkade på sina väskor med gamla sticksaker från garderoben….
    Vill minnas att när ullkoftorna blivit genomvåta var de inte speciellt värmande…Nu var ju dessa avsedda för niggrar och araber m.fl.grupper.Dessa arter är kanske inte så känsliga som oss,för kyla och regn.Skall bli intressant att följa vad Argus skrev,om överlevnadstalen bland de 600 nomader,som skickas till Riksgränsen.Personligen hade jag inför detta val föredragit varmare regioner.

 5. Lyssnade till Riksdagsdebatten, Suck, det är bara att
  konstatera att det är bara SD som kan kalla sig
  oppositionsparti, det var ju bra att DÖ dog, men om
  nu dom andra partierna som var med i denna skändliga
  uppgörelse fortsätter att agera stödparti till regeringen
  var det ju bara ett spel för galleriet ?

  Det är bara att hålla med Jimmie Åkesson om att deras
  agerande är ynkligt och fegt, undrar om inte kräket
  Reinfeldt är med och agerar i bakgrunden ännu ?
  Hoppas att deras ynkedom leder till nya strömavhopp
  från partiet, fega hållningslösa krakar som A.K.B har
  inte i Svensk politik att göra!

  1. Såg lite på debatten på webben och min bestämda uppfattning är att Alliansen med undantag för KD möjligen VILL inte regera landet. Det är bekvämare att stå på sidan av och titta på. AKB är nog inte sugen på att bli statsminister i rådande läge. Dessutom är hon enligt min mening inget bra ämne när det gäller att leda landet. Vi får se hur länge jultomten (Björklund) kan stå emot Löfvéns nästan generande öppna inviter till samarbete.

   1. Alliansen vill nog regera MEN de fyra klarar inte att få tillräckligt med röster och skulle inte klara sig mot S-MP-V, vilket de är tillräckligt intelligenta att förstå. Och man vägrar ju fortfarande att ta stöd av SD.
    Att DÖ gick i gracen spelar ingen roll. Svetsarn+MP får igenom budgeten genom stöd från V. Och Alliansen lägger fram var sia budgetar som de ska rösta på. Då spelar det ingen roll att SD röstar på M:s budget, för att om den ska gå igenom så behövs även C-FP och KD.
    Det ska bli intressant att se nästkommande opinionsundersökningar.

   2. Björklund är så sugen på att vara med ”de stora pojkarna” att han kan lova vad som helst och direkt överge Alliansen, han är nog medveten om att blir det nyval får han inte vara med längre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: