Stäng

4 reaktioner på “Bara i Turkiet

 1. Erdogan gör allt för inte lämna över makten.
  Är uppenbart att Erdogan har ett finger med i de 2 olika självmordsbomber som riktas mot hans värsta fiende. Kurdiska partiet.
  Är också helt uppenbart att han har något samarbete med IS. Olja.
  Han har som mål att göra Turkiet till ett kalifat.
  Att då EU ger bistånd till flyktingläger är en känslig fråga.
  Grekland hade varit ett bättre alternativ. Inrätta boende där och hjälp Grekland komma ur krisen dem har.
  Även borde Albanien vara ett säkert land. Är numera en av kandidaterna till medlemskap i EU och detta land utvecklas väldigt fort.
  Hade dem kunnat utvecklas snabbare med hjälp av bistånd från olika
  hjälpföreningar. Är då inte bara EU som skall vara med att bekosta detta.
  Tycker att Merkel, Löfvden och Holland har tagit på sig skygglappar och ser inte andra möjligheter.
  Press på Saudiarabien borde också göras.
  För övrigt så har det blivit helt absurt med ensamkommande barn. Det kan inte vara rätt att dessa per automatik får PUT. Är det barn skall dessa återförenas med sina föräldrar eller närmast anhörig. FN barnkonvention.

 2. HDP de kurdiska partiet står för jämlikhet, feminism, hbtq-rörelsen m.m och deras systergren YPG i Rojava (Norra Syrien) har samma agenda. PKK är det partiet som väst har motarbetat under alla dessa år för att turkiska myndigheterna ljög ihop allt, precis som Erdogan gör. PKK befriade jesidiska byar tillsammans med dem själva uppe i Shingal bergen, vem är terroristen? PKK kan förändra landskapet och de anses vara otrogna för att de ogillar Islam. Stöd rätt grupp som kan förändra mellanöstern och minska flyktingströmmar och elände!

 3. Sultandrömmaren, kurdhataren, och ISIS-medskaparen Erdogan, och hans konservativa sunni-muslimska AKP visar sitt verkliga jag. När majoriteten förlorades i förra parlamentsvalet gick proppen ur, demokratin, ”sekularismen” sätts på undantag, Osmanska riket v2.0 är det drömska målet. Hårdhäntheten mot folket kommer att straffa sig, i nyvalet den 1 november kommer allr fler att rösta icke-AKP. Man får hoppas att det normala, dvs organiserat valfusk, kan hållas i schack. Samt att journalisterna – i världens mest journalistnegativa land Turkiet – kan rapportera från och om valet. Det stundar vargatider, terrorism och oroligheter redan vardagsinslag, och misstagen som lett fram till detta kan riktas mot en person, f d premiärministern Erdogan, numera president med ambitionen diktator. Med en son flyktad till Italien, med miljarder stulna ur statskassan. Bland andra brott mot det turkiska folket.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: