Mobilbilder avslöjade terrorist


När en asylsökande 26-åring på ett boende i Småland nyligen greps av polis, avslöjades det att han hade två mobiltelefoner, varav den ena var fylld med bilder på IS-krigare och andra beväpnade muslimer.

26-åringen greps av polis efter att ha hotat andra asylsökande på boendet. När mannen förts bort av polis kom en annan boende fram till personalen och överlämnade en mobiltelefon som 26-åringen tvingat personen att gömma.

Personalen gav mobilen till polisen och när polisen undersökte innehållet visade det sig att 26-åringen hade sparat ett tjugotal bilder på skäggmuslimer med vapen. I ett förhör hävdar 26-åringen att han är en fredens man som aldrig haft något samröre med terrorister.

Efter den här historien ställer nog fler frågan om hur många terrorister, extremister och kriminella som lurat sig in i Sverige, gömda bland riktiga flyktingar.

Källa: Östra Småland

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.


2 responses to “Mobilbilder avslöjade terrorist

 • Joy

  Sådana avarter tas om hand i Sverige. Pensionärer betalar.

  Gilla

 • Uppgiven

  Så redan på Måndag har han ett jobb, bostad och personlig psykolg med andra ord, allt ordnat av Sahlin och det rosaskimrande politikerfluffet i Stockholm stad.

  Han som lämnade över telefonen kommer nog ångra sig då han sitter på ett överbelagt flyktingboende, eller i ett kallt tält ute på ett gammalt skjutfält.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: