Sex palestinier skjutna till döds


ISRAEL. Sex palestinier har skjutits ihjäl av israelisk militär vid gränsen till Gaza, rapporterar Reuters. Enligt militären utlöstes skottlossningen av en demonstration där palestinierna kastade sten och rullade brinnande bildäck mot soldaterna. Minst 80 palestinier är skadade, varav tio allvarligt, efter sammandrabbningen. 

Ismail Haniya, ledare för Hamas i Gaza, kallar den senaste tidens upptrappning för en ny intifada samtidigt som han uppmanar till ytterligare kravaller. – Det är den enda vägen som leder till frigörelse. Gaza kommer att fullfölja intifadan i Jerusalem och vi är mer än redo för en konfrontation, säger Haniya.

-Pettersson är är övertygad om att svenska media kommer att nämna detta stort men tona ned att fyra israeler dött och att det skett åtta knivöverfall på israeler bara det senaste dygnet.

Muslimer dödar muslimer


5 responses to “Sex palestinier skjutna till döds

 • volse

  Palestinerna verkar ju berika den judiska staten så det bara knakar i fogarna, enligt svensk pkmedia. Tyvärr verkar inte judarna riktigt hålla med!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  SVT rapporterade idag förvånande nog om knivöverfallen av muslimerna på judarna.
  Islam är en totalitär ideologi som med hot, våld, trakasserier och TERRORISM vill upprätta en diktatur/kalifat! Vägen till kalifatet/diktaturen går över knivmord, stenkastning och terrorattacker.
  ISRAEL ÄR EN DEMOKRATI MED JUDENDOMEN, KRISTENDOMEN OCH MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER SOM GRUND. Israel är en framgångsrik stat.
  Man måste förstå detta och när det gäller Syrien har de islam som grund och det drar omkring gäng med enda målet att mörda andra människor. GRUNDPROBLEMET ÄR ISLAM OCH USLA GENER! De kan ALDRIG leva fredligt i en demokrati, de vill ha koranen och sharia.
  Assad är det bästa de kan ha i Syrien, nästa gubbe blir en värre mördare, detta är deras kultur!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Vi kommer att få se exempel ganska snart på vad dessa Syrier är i stånd till, det lär nog bli många attacker liknande det i Västerås på Ikea, bara en tidsfråga innan det händer. Sverige har invaderats av unga muslimska män utan pass och ID.
   Vad har de för bakgrund ? Det ser vi i Syrien vad de är i stånd till och vad de kan bäst: MÖRDA ANDRA MÄNNISKOR!!! ISLAM!!! Syrien har aldrig varit något annat än en öken med konflikter och kaos OCH DETTA MINNA VÄNNER BEROR PÅ ISLAM OCH UNDERMÅLIGA, UNDERMÅLIGA, UNDERMÅLIGA GENER!!!!

   Gilla

  • Mike E

   Dessa knivattacker mod judar har pågått en vecka nu. SVT/SR har ignorerat det så länge de kunde. De är väl rädda nu att det blir övertydligt att de försöker dölja vad muslimer gör. Och att deras egen antisemitism visas för öppet (igen).

   Gilla

 • Björngunnar

  Israelerna har stult landet från palestinierna.
  Kastat fosforbomber o raketer mot civila med massdöd som följd.
  Palestinierna svarar med garagetillverkade raketer o brinnande bildäck o knivar.
  De största antisemiterna är judar!
  Mänskliga är dom inte!!!
  Judarna har djävulen till far, just som Jesus sa!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: