Stäng

9 reaktioner på “Dagens allah aukbar

 1. ”Allah akbar” skriker dessa rovdjur när de mördar en människa….-det står någonstans i Koranen att de för all framtid kommer att få betala ett pris för handlingar som dessa, dvs ungefär som ordspråket – ”man får igen vad man ger ut…!” Detta är simpla mördare och finns det ett helvete efter döden så hamnar de där.
  Dessa individer kan inte bidra på något sätt till att utveckla ett samhälle utan bara sprida död och kaos, betvivlar att särskilt många av dessa ens kan läsa och skriva.

 2. Dags att hälsa Ali,och hans alla ”alias” välkomna till dagen session….
  Du avslöjar dig Ali, genom alla dina ”nedtryck”,om du nu inte förstått detta ! 🙂

 3. Tänka sig såg just den sk Svenska statsministern flåtera sig med Obama samtidigt som hans egna land står inför en katastrof. Men han är sosse dom vill att alla andra skall vara solidariska bara man själv slipper betala.Kom att tänka på han som styrde Rumänien för ett antal år sedan han var inte heller demokrat………….

 4. Dessa äckliga människor väller in i hundratusental pga att 87% röstat fram kriminella politiker som styrs av kommunistisk media.

 5. Hur och när ska vi börja förbereda att försvara oss?
  Jag tror att bästa börja är ett nyval/sänkt regering.
  Jag är rädd!

 6. Snart nära dej i vilken stad, samhälle som helst i Sverige. PK-DÖ gänget jublar, grattis 87 an. Enbart Svenskar är barbarer hälsar Schweinfeldt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: