Jag hatar dig migrationsministern


INSÄNDARE. Malmö 01-10-2015
 
Till migrationsminister Morgan Johansson skickat via registrator
 
Tydligen är den mannen som  angrep dig med en brandsläckare och sprutade skum  på dig i  mars månad i år på en flyktingförläggning i Broby i Skåne samme man som för några dagar sedan anföll en 56-årig polisman i Danmark på asylboendet Center Sandholm i norra Själland. Polismannen knivskars svårt och svävade ett tag mellan liv och död.

Tack vare den slapphänta inställning vi i det här landet har när det gäller kriminalitet, särskilt bland s k flyktingar så släpptes mannen i fråga på fri fot i väntan på ett eventuellt åtal, vilket gjorde att han kunde lämna landet och söka asyl i Danmark. Där, till skillnad mot i Sverige, så hade den danska säkerhetspolisen honom under viss kontroll eftersom man fått uppgifter om att han kunde vara radikaliserad muslim med sympatier för terrorgruppen IS.

Jag kan inte nog beklaga att mannen i fråga , enligt egen uppgift s k statslös palestinier, endast var utrustad med en brandsläckare när han angrep dig på flyktingförläggningen i Broby.

Anledningen till att jag beklagar detta är att här missade vi ett gyllene tillfälle att en politiker som är ”ansvarig” för den förda invandringspolitiken hade kunnat få känna av det som många svenskar har fått erfara vid en närkontakt med ett av dom många primitiva vildar som sådana som du har låtit komma in i landet och som nu dagligen väller in i tusental.Vildar komna från kulturer där man löser alla problem och konflikter med våld.

Många av dina landsmän har blivit mördade, misshandlade, lemlästade, rånade, våldtagna eller i bästa fall bara blivit skrämda av en kastad handgranat. Eller fått t ex sin bil eller den skola eller förskola uppeldad där barnen går. Men du kom tyvärr undan med en våt kostym.

Så Morgan Johansson, det hade glatt mig oerhört om du hade blivit utsatt för det som den danska polisen blev utsatt för.Men tack vare den svenska flatheten och fegheten jämtemot sådana som denna primitiva palestinier så fick istället en säkerligen hedervärd dansk polis nästan plikta med sitt liv.

Man kan fråga sig hur många sådana här vildar som nu befinner sig i landet tack vare inflödet av s k flyktingar dom senaste veckorna och som inte verkar få något slut.
Det är bara en tidsfråga innan fler än de två på IKEA i Västerås  får sätta livet till tack vare er politik. Där visade du och dina politikerkollegor vad ni går för när det gäller att hedra svenska offer kontra när statsministern for iväg till Göteborg för att hedra två ihjälskjutna invandrargangstrar. Eller var det kanske tre?

Ovanstående rader är inget som jag skriver och skickar till dig med stolthet. Men jag kan inte låta bli att göra det när man dagligen blir påmind om vart det här landet har blivit och vad det är på väg att bli. Med tanke på vad mina barn och barnbarn kommer att få växa upp i för land så känner jag mig tvingad att skriva ovanstående.

Jag är faktiskt oerhört tacksam över att den största delen av mitt liv är förbrukat enär jag om ett par månader fyller 64 år och att jag inte längre är ung.

Hade jag varit ung i Sverige idag så hade jag aldrig satt barn till världen med tanke på vad dom kommer att få uppleva i ett framtida ännu mer mångkulturellt Sverige än vad det är idag. Ett mångkulturellt Sverige som med all säkerhet kommer att förvandlas till ett land fyllt av samma kaos,våld och ständiga krig som vi ser i majoriteten av dom länder därifrån dom s k flyktingarna kommer.

Det är en av orsakerna till att jag skrivit dessa rader. Den andra orsaken är faktiskt hat. Hat mot sådana politiker som kan förvandla ett av världens bästa länder till vad det är idag och som tydligen ser som sin största uppgift att ta till vara alla länders medborgares väl och ve långt före sitt eget folks.

Tydligen så är allt jävelskap som sker på vår jord det svenska folkets ansvar och skyldighet att ta hand om. Det är t ex vår skyldighet att ta hand om snart tiotusentals s k ensamkommande flyktingbarn som har skickats hit av sina anhöriga och det är vi som skall föda dom, uppfostra dom och utbilda dom. Var ligger föräldrarnas ansvar?

Vart kan jag skicka mina barn eller barnbarn när situationen här i Sverige kommer att bli outhärdlig tack var det som pågår i den heliga mångkulturens namn?

Så för att avrunda detta mejl så förstår du säkert att jag, oavsett hatbrott eller inte, hatar dig Morgan Johansson. Kanske kan du finna en liten tröst att du är inte den enda jag hatar.
Och att jag inte är den ende som hatar dig heller! Vi är många  fler.

Skillnaden på mig och dom andra är att jag själv är en invandrare som vågar sätta mitt hat på pränt, något som tyvärr många svenskar inte vågar göra.

Sandor Herold,Malmö

P.S. Hoppas att registratorn inte undanhåller dig ovanstående.

***

Nedanstående tre inlägg är tidigare införda på Pettersson och handlar om den primitive vilde som Sandor skriver om.

TIDIGARE 2015-09-29. En polis blev i natt knivhuggen upprepade gånger på Danmarks största asylcenter Sandholmlägret. Han svävade mellan liv och död men tillståndet har nu stabiliserats.

Det var omkring 03:30 natten till tisdag som larmet kom. En dansk polisman blev då knivhuggen upprepade gånger och hans tillstånd var kritiskt. På morgonen vårdades han på sjukhuset Rigshospitalet och läkarna kämpade för att rädda hans liv. Vid halv nio-tiden har hans tillstånd stabiliserats.

På tisdagseftermiddagen höll polisen presskonferens om händelsen, efter att de under förmiddagen gripit en 25-årig man. Då utvecklade de också vad som hänt. Den 56-årige polisen är anställd vid danska rikspolisens nationella utlänningscenter och upptäckte i natt att det lyste i en lokal på asylcentret.

När han gick in för att kolla vad som försiggick blev han överfallen av en ensam man som högg honom med kniv. Tumult uppstod och polisen fick ta emot ytterligare två knivhugg. Han ska ha träffats i axeln, armen och halsen. Han blev allvarligt skadad men lyckades själv tillkalla hjälp.

Vid 10-tiden greps en man misstänkt för brottet, i närheten av asylcentret.  Mannen bodde dock inte i Sandholms asylcenter och det är oklart vad mannen gjorde där.

-Pettersson ser att mannen är en statslös arab (palestinier) som fått avslag på sin asylansökan…

Jyllands-Posten

TIDIGARE 2015-08-26. Den man som i våras attackerade justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) med skum från en brandsläckare slipper rättegång. Det skriver Kristianstadbladet.

Åtalet har lagts ner eftersom den misstänkte är utomlands och inte väntas återvända till Sverige.
Brotten han åtalats för, ofredande och skadegörelse, skulle inte leda till annat än böter och därför saknas förutsättningar för att få mannen utlämnad till Sverige, enligt åklagarensom ävenberättar att mannen befinner sig i Danmark och ska utvisas därifrån.

-Pettersson hoppas att danskarna inte skickar honom till Sverige…

TIDIGARE 2015-03-23. Justitie- och migrationsminister Morgon Johansson (S) har attackerats med skum från en brandsläckare. Det skriverKristianstadsbladet. Det var i eftermiddags som Johansson besökte det nedlagda Broby sjukhus, som i dag används som flyktingboende, när en man ryckte ner en brandsläckare och sprutade skum på honom. Säpo ska ha tagit hand om personen och fört undan ministern.


16 responses to “Jag hatar dig migrationsministern

 • facio g

  Muslimer hotar europa demografiskt, titta på följande larmerande rapport.

  Gilla

 • Sandor har dåligt samvete | Petterssons gör skillnad

  […] tack vare att jag igår förmiddag fick ett telefonsamtal från SÄPO. Detta p g a av mitt mail till migrationsminister Morgan Johansson där jag beklagade att den asylsökande mannen som i våras sprutade ner honom med en skumsläckare […]

  Gilla

 • Lena

  Om någon är vaken, kanske måste hålla sig vaken så finns det lite skön nostalgi att titta på här. Inget är för evigt, dock en vacker film och för er som känner Malmö, en härlig stund år 1961.
  http://www.filmarkivet.se/sv/film/?movieid=236

  Gilla

 • Tony

  Det kommer en dag även för sådana som Morgan Johansson
  det ska han vara medveten om………

  Gilla

 • mari

  Det är för jävligt som våra politiker hanterar våra liv.
  Här ska fan inte delas ut några uppehållstillstånd. Dom ska hem, lyxkryssarna

  Gilla

 • mari

  Jag skriver under. Bra jobbat

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  MODIGT Sandor!! Du är en riktig hjälte, varje ord är sant av det Sandor skriver. Morgan Johansson är en yrkespolitiker och styrd av den linje som en verklighetsfrånvänd Socialdemokratisk styrelse bestämt, dvs allt som exempelvis kan tolkas som ”rasism” är bannlyst, – Palestina var det första Socialdemokraterna erkände när de kom till makten….DETTA ÄR EN SOCIALDEMOKRATISK POLITIK SOM REDAN OLOF PALME STAKADE UT, DET ÄR MYCKET KONSTIGT ATT DE INTE KAN ÄNDRA SPÅR NÄR DE SER VART DET BARKAR….

  Gilla

 • Trynbald

  Socialrövardemokraterna eller hatpartiet dom bykskitiga. Fy för bövelen för dessa missdådare.

  Gilla

 • Ståfräs

  Älskar Morgans fru honom, älskar hans barn honom, hans föräldrar, svärföräldrar?
  JAG skulle inte kunna leva en minut med hans samvete, men kanske är det legio inom PK- DÖ gänget som måste hata sig själv och älska Islam

  Gilla

 • Galten

  Vi är en hel del som sätter våra signum under Sandors välformulerade brev till dvärgen.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  EMPATI åt dem som aldrig visat någon eller kan stava till ordet, – MEDMÄNSKLIGHET till de från satans sekten som aldrig visat någon, GODHET I MÄNGDER till dem som styrs av en ideologi – islam – där godhet är förbjuden och där man lär ut att mörda alla icke-muslimer är det enda rätta enligt koranen och sharialagarna.
  Knappast logiskt, Socialdemokratisk politik som kommer att krossa vårt land Sverige och vår DEMOKRATI och våra MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER. De delar inte vår värdegrund men kommer för att utnyttja det som finns kvar av vårt välfärdssystem.
  NU RÄCKER DET, VI MÅSTE STOPPA MASSINVANDRINGEN, ANNARS GÅR VI UNDER OCH FÅR LEVA I KAOS KONFLIKTER!!!

  Gilla

 • ÅMÅL

  LYSANDE ARTIKEL
  om eländet som gör att jag inte tänker på annat –
  dag som natt!

  Gilla

 • Frank

  Jag håller med!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: