Sandor har dåligt samvete

INSÄNDARE Malmö 8-10-2015

Jag har fått dåligt samvete. Detta tack vare att jag igår förmiddag fick ett telefonsamtal från SÄPO. Detta p g a av mitt mail till migrationsminister Morgan Johansson där jag beklagade att den asylsökande mannen som i våras sprutade ner honom med en skumsläckare under ett besök på en flyktingförläggning i Skåne inte var utrustad med samma vapen som han hade när han knivskar en dansk polisman svårt på en flyktingförläggning i Danmark. 

Efter besprutningen av migrationsministern så åkte alltså mannen tydligen till Danmark där han också sökte asyl och visade upp sina mångkulturella färdigheter genom att nästan knivdöda en polisman.

Tydligen så blev lille Morgan mycket ledsen när han läst mitt mail och tog tydligen kontakt med SÄPO för att söka tröst mot den stygge Sandor Herold som återigen hade skrivit elaka mail till ministrar i regeringen. Senast det hände var för ca 3-4 år sedan då jag skickade mail till bl.a Birgitta Olsson, fp och Andreas Carlgren, c.

Tydligen så blev dom också ledsna och detta resulterade i att jag fick hembesök av två SÄPO-ister som tog mig i örat och uppmanade mig att vara snällare mot våra makthavare.

Nu blev det denna gång inget hembesök, vilket i och för sig var lite tråkigt för vi hade ett par trevliga timmar tillsammans, utan det räckte med ett samtal där jag lovade att jag inte skulle bära hand på lille Morgan.

Jag bedyrade för SÄPO-mannen att jag aldrig i mitt liv har utsatt någon för fysisk misshandel och att jag definitivt aldrig skulle kunna tänka mig att göra detta mot småväxta individer, så lille Morgan kan känna sig helt trygg.

Däremot så har jag mycket dåligt samvete för att lille Morgan blev ledsen och jag har funderat mycket på hur jag skulle kunna få lille Morgan på bättre humör.

Jag har två uppslag för hur jag skulle kunna lösa detta. Den ena är att köpa några Alfons Åbergböcker till lille Morgan eftersom jag tycker att han är ganska lik honom med sitt snaggade hår. Böckerna är ju dessutom lättlästa och skulle ju kunna bli ett välbehövligt avbrott mot alla svårförståeliga politiska texter som han måste gå igenom varje dag.

Det andra uppslaget fick jag när jag såg lille Morgan tillsammans med Migrationsverkets generaldirektör på en presskonferens härom dagen.

Jag tyckte att lille Morgans kostym var alldeles för stor för honom så jag undrar om inte lille Morgan skulle uppskatta att få en kostym med bättre passform.

Men för att hitta hans storlek så undrar jag om jag inte får gå till en Polarn och Pyret-butik som ju säljer uteslutande barnkläder.

Är det någon som har bättre förslag hur jag skulle kunna få lille Morgan gladare så är jag tacksam om ni mailade dessa till mig.

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson hoppas och tror att Säpo vet att det finns större hot än Sandor men att det är andra som bestämmer.

Tittar ni förresten HÄR och HÄR ibland för att se vilka som besöker Petterssons…

59 thoughts on “Sandor har dåligt samvete

  1. Ganska roligt att Malmöbo skriver om pyramiderna i Egypten. Vet han när de byggdes? Och av vilka? Var det inte på förslag från fanatiska muslimer att de skulle rivas förresten?
    Som de river och förstör allt världsarv i många länder som fanns lååångt innan karavanplundraren hittade på islam.

  2. Mitt råd:

    Sluta vara en omogen idiot. Ja du vet precis vad jag menar. Tänk med huvudet snarare än magen. Det du beskriver i din artikel är huvudet frånkopplat från känslor och sen jämrar du om ånger.

    Lär du dig aldrig något undrar vi som läser din blogg. Det har hänt förut säger du, ja tydligen har det, och nu händer det igen. Så är inte bättre än de människor du kritiserar egentligen.

    Om du vill spela någon som helst roll i debatten måste du städa framför egen dörr först.

    Jag gillar dissidenter men inte debattörer med våldsagenda. Då går jag någon annanstans. Det smakar plåt i munnen. Men jag vet att du kan skriva bra och aktuellt och intressant. Men gör aldrig om det här igen. Du är ett klick borta från att vara helt glömd. Kom i håg det.

    • Bra skrivet! Man ska inte sänka sig till så låga nivåer, och tävla om vem som kan gå lägst. Och, ja, jag är ”rasist” etc och vill helst stänga gränserna och att Sverige lämnar Schengen osv. Så var det sagt. Nu får vi se om jag blir blockad?

      • 87:an har sagt sitt, klockorna har stannat och blommorna vissnat!

  3. Jag har mailat flera ministrar flertalet ggr men aldrig fått ett enda svar.verkligen skitdåligt av dem.Man måste alltså vara lite tuffare och råare i tonen för att få dem att reagera.Åt hell med de Sverigehatande landsförrädarna i riksdag och regering!

    • Stöder alla dessa besökare på bloggen med donationer till bloggens drift eller åker de snålskjuts?

    • Mina erfarenheter är annorlunda. Det kanske har att göra med hur man formulerar sig?! Jag ställde en fråga till samtliga riksdagspartier – det gällde organdonation. Jag hade registrerat mig som donator, men undrade om man kunde ställa villkor? Jag ville inte att min njure ska hamna i någon mördare eller i en muslim.. Jag fick svar från samtliga partier! Inte det svar jag ville ha iofs, men dock svar! Så jag avregistrerade mig som organ-donator, och gjorde istället ett avtal med Karolinska Institutet om att ”skänka min kropp till forskningen”. Dvs låta läkarstuderande använda min döda kropp i utbildningssyfte. Det här är en viktig fråga för mig. Bara tanken på att en Ahmed eller en Muhammed skulle få mitt hjärta, ena lungan, en njure etc är så fruktansvärt vämjelig.. Men så som lagstiftningen ser ut idag så kan man inte välja vem vill stödja,. Så jag avstår helt från organdonation. Fel eller rätt?

  4. Visst är det fantastiskt!
    Tänk att vi skriver direkt till alla myndigheter och
    tidningsredaktioner i hela vårt land!
    Jag är mäkta imponerad av vav ”Pettersson” har
    arrangerat.
    För min del får myndigheterna gärna kontakta Pettersson och
    få min identitet (myndigheterna har naturligtvis
    redan hackat den).

  5. Det som är det geniala med dvärgväxt är att inga pengar i världen kan bota den.

    Jan Oskar Sverre Lucien Henri Guillou, har försökt men misslyckats. Att kompensera sin dvärgväxt med ett långt namn är också verkningslöst 🙂

    Att på avstånd skjuta utrotningshotade djur i Afrika botar inte heller dvärgväxt.

    Det har den blodtörstige kommunisten Jan Oskar Sverre Lucien Henri Guillou också provat……

    ….och han är fortfarande dvärgväxt!

  6. För några år sedan var det en tävling i tidningen Z om vad Sigvard Marjasin skulle göra efter att han slutat som landshövding. Förslaget som vann var förskollärare. Han kunde ju klippa och klistra och dessutom så behövde man ju inte köpa nya möbler. Han kunde använda barnens.

  7. Ett tråkigt framträdande av SÄPO men en rolig beskrivning. Påminner om om den vanliga polisen poängjakt.

  8. Stor kram till Sandor, Du är för härlig! Så ska de tas!

    Jag blir också chockad över den ”spaning” som bedrivs av t ex Polis och Försvar. Förstår nu varför de har så svårt att hitta bovar och terrorister – de letar på fel ställen.

  9. Måste man vara beredd på att få påhälsning av SÄPO nu när man har skickat mejl och talat etablissemanget till rätta

  10. Rikspolisstyrelsen, Försvarsstaben, Försämringskassan, Riksdagen, Regeringskansliet, Sundsvalls Tidning(vad de nu ska ut på Internet och göra), Skolverket…ja, de är kanske nyfikna på vad helt vanligt folk tycker och tänker om dem, kanske få nån sorts återkoppling från verkligheten. För omväxlings skull.

    Vilket härligt inlägg, Sandor! Det tog en bra stund innan skrattkramperna lade sig. SÄPO i telefon och SÄPO på hembesök….ojojoj.

  11. Morgan kan väl fråga Ullenhag om han kan få låna lådan som han stog på i en partiledardebatt………..

    • Ja säga vad man vill om Morgan men någon ”stor” statsman är han inte. Faktiskt inte på något plan när jag tänker efter.

  12. Sandor….Du är en HJÄLTE och en MODIG man….de flesta tiger och lider och kommer aldrig till tals eftersom de är rädda för att bl.a förlora sitt arbete….du tar inte den risken men inte många vågar ändå gå emot den vänsternazistiska mobben och den elit av Socialdemokrater som vill förstöra Sverige….Jag ska erkänna att jag ringt några samtal till Socialdemokraterna men då kommit till en telefonsvarare där jag uppmanat dem att gå in här på bloggen och läsa mina inlägg. JAG HAR ALDRIG HOTAD NÅGON…! Men jag har som svensk rätt att uttrycka min oro och rätten att uppmana dem att sluta välkomna Islamiska Staten och människor utan pass och ID handlingar eftersom jag tycker det är viktigt för Sveriges och kvinnor och barn och allas vår säkerhet….Jag avslutade samtalet till Socialdemokraterna med ”far åt helvete” och dylikt men inga hot.
    Kanske meningslöst, de skiter i Sverige och dess befolkning, de har sedan decennier värnat massinvandringen av kriminella, det började för c:a 40 år sedan då Sossarna gullade med alla från Bangladesh….Mycket ”trevligt” slödder kom till Sverige då bland annat Märta Petterssons mördare Roy Rhaman som belönades med 8miljoner av JK för att ha våldtagit, strypt och bränt upp Märta Pettersson i Sätra….Han var anställd som hemvårdare….Jag önskar att Morgan och de andra ledande Socialdemokraterna också utsätts för grova brott vilket är vardag för befolkningen i det mångkriminella helvete politikerfrälset skapat!

  13. En ny kostym till lille Morgan? Varför inte göra en förfrågan hos halvmetern Sigvard Marjazin, NI vet han klippa/klistra och bedra!
    Tex

  14. Här har du verkligen överträffat dig själv Sandor, kan fortfarande inte sluta att garva. Mycket bra! 🙂 🙂 🙁

    • Ojdå! Den sista gubben blev visst helt förvriden. Får skylla på mina skrattkramper. 🙂

  15. Den lille komplexfyllda mannen ser för löjlig ut. Hur lång är kräket? 165cm?

    Tänk er den mannen med rock. Det är den ultimata förnedringen för kortväxta.

    Dvärgväxta skall definitivt inte ha rock.

    morgan johansson är dvärgväxt.

    • Han är säkert inte mer än en och en halv lort hög Synonymen, men vad roligare är, han ser mer och mer vettskrämd ut för varje framträdande han gör numera. 🙂

  16. Sen tycker jag som SD, ta ditt pick och pack och dra hem till Ungern Sandor. Det är väl inget krig där

    • Nu framforde han inget hot. Han tyckte bara att det var illa att en oskyldig polis skadades och inte en skyldig politiker.

    • Malmöbo…Du är en sopa….Sandor är EN HJÄLTE, han har gjort rätt för sig i hela sitt liv som bl.a. lookförare som är ett hederligt yrke. Ni muslimer duger ingenting till annat än att snylta på staten och det vet du, en skam att Sverige inte har någon gränskontroll utan släpper in sådana som dig!

      • En hjälte är den som tänker på andra, inte klagar dag in och dag ut. En som försöker Lösa problem istället för gnälla på allt och alla.
        Sen vet jag inte om lookförare är ett bra yrke, men lokförare är det definitivt. jag har goda vänner som är det.
        Sen det ständiga tjatet om varför folk kommer hit. Hade ni istället för skaffa 1 barn, skaffat minst 3-4 så hade vi inte behövt fylla på med nya. Gilla läget bara eller se till att hitta hålet, om det redan är kört för er så att säga 😉

      • Kvalitet är bättre än kvantitet, dock svårt för en del att förstå.
        Palestina är ju numera en stat enligt svenska normer sååååååååååå………………………….för din del varför inte !

      • Malmöbo….Malmö går idag back med 4,5miljarder per år tack vare ”leddjur” som dig, hur kommer att hända tror du när Socialdemokraterna fyllt upp hela Sverige med dysfunktionella muslimer tror du?
        Jag tror inte du känner någon lokförare som du påstår, ingen muslim klarar testerna till lokförare, de är nästan samma tester som för pilot….Hur ska en muslim kunna klara dessa utan fusk ? Vi pratar om säkerhetsarbeten, vilka vill sätta sig på ett flyg ex Emirates med muslimska piloter. Eller ett lok med en muslimsk lokförare ?
        Massinvandringen kommer att bli en katastrof för Sverige eftersom de som tar sig hit är extremt farliga dysfunktionella muslimer. Vi leddjur/däggdjur som går under beteckningen ”människa” har genom evolutionen utvecklats åt olika håll, vår ras blev skapare, uppfinnare, utvecklare av mänskligheten som förbättrat levnadsvillkoren för människan, den ras av leddjur/däggdjur som kommer från mellanöstern har bara bidragit ned kaos och elände beroende på extremt dåliga gener, kusin och syskonäktenskap samt ”religionen”/ideologin islam som uppmanar till aggressivt beteende mot samhället och slakt av medmänniskor. Så kan aldrig civiliserade samhällen som vill uppnå framgång byggas.
        Det kommer tyvärr Sverige att bli ytterligare ett exempel på, Sverige kommer att gå under tack vare importen av parasiterande muslimer och våldsideologin islam. Sverige går mot katastrof och massinvandringen finansieras med gigantiska lån, det kommer att slå mycket hårt mot hela samhället förr eller senare.

      • Att skylla de 4.5 miljarderna på invandring är att idiotförklara sig grovt.
        Jag har väl inte sagt att mina vänner som är lokförare är muslimer, mina vänner kommer från olika länder med olika tro.
        Och visst är det en utbildning som kräver mycket av en, men det är inte som att vara pilot, vissa delar lättare än piloten men vissa mycket enklare. där var du också ute o cyklade.

        Men varför står pyramiderna i Egypten och inte i Sverige bland ”civiliserade” , varför har ”civiliserade” varit beroende av de du kallar djur alltid?

    • Malmöbo bidrar med så många ”kloka” råd så det är svårt att hinna med i svängarna. Hur är det förresten med Malmö nu för tiden är ni en del av Syrien nu eller är ni fortfarande svenskt territorium? Om du vill kan jag sätta en tumme ner på mitt inlägg direkt så slipper du det besväret.

      • Tack björn :). Jodå, Malmö är jättefin stad med många möjligheter. kom hit så bjuder jag gärna på en kopp kaffe. o det med ”tummen upp/ner”. Jag är för gammal för sånt mon vän, det brukar mina barn som är 7 och 11 gilla.

      • Va har du bara t v å barn ?? Ni araber brukar ju ha minst 5-6 stycken..Ingen normal nomadfamilj kan leva på bidragen från så få….Kolla så inte din stackars fru,har skaffat de för er otillåtna pillret !

      • Björn och Mr Q….Bra svar till Malmöbo…..Sveriges framtidsutsikter är nattsvarta och nu väntar jag på en ekonomisk kollaps i någon form, kanske en bostadsbubbla, sedan kommer det att gå fort utför….
        TYVÄRR KOMMER MÅNGA UR DEN SVENSKA BEFOLKNINGEN ATT ”SLAKTAS”/UTSÄTTAS FÖR BROTT I DET MÅNGKRIMINELLA LÖVENSKA PARADISET….Men man måste vara ärlig, det är ett beställt helvete av 87:an….

  17. Wow! Nu har de inget att göra längre i SÄPO. De skulle kolla gränserna kanske, efter IS-mördare och andra groteska figurer som massinvandrar. Könsstympare, hedersmördare, muslimer med svenskhat, kolla upp var alla som fått avslag på sin asylansökan är på vift någonstans! Jag blir illamående av Sverige av idag! Hur orkar de bara!!!

    • Joy….bra kommentar, SÄPO gör inte sitt jobb, ynkligt att störa Sandor med telefonsamtal!
      SÄPO är möjligen politiskt styrd, ett tag hade Sossarna en egen spionorganisation, IB….
      Beträffande bombmannen på Drottninggatan gjorde de ett uselt jobb enligt Uppdrag Granskning….SKRÄMMANDE med tanke på vad som kan komma med tanke på de figurer Löven släpper in i Sverige utan pass och ID!

  18. SÄPO borde ha avsevärt viktigare saker att ägna sin tid åt. Ser ni nu – mina liknelser med Nordkorea blir mer och mer sanna! Skillnaden är väl möjligen att det inte väller in asylsökande där….

  19. Du Pettersson, dom tror att du Findus och Pettersson Tänk vad besvikna dom blir för dom trodde att dom skulle få en rolig halvtimme

  20. Vilket intresse som visas från PK hållet? Hur kan det vara
    att dom är så intresserade av det som dom brukar benämna
    som pissrännor?? Det verkar som om dom är livrädda!

  21. Inser nu Pettersson,efter att tittat på dina besökarlistor,att trafiken är så enorm att några av mina kommentarer försvinner ut i rymden !
    För man har väl inte från FK,STASI,PK-hatpressen (landet runt) och Försvarstaben,hackat sig in på bloggen,samt sitter och lusläser mina naiva kommentarer ?????? Herredj-lar vilket land Sverige har förvandlats till.

    • Vi befinner oss ”i gott sällskap” Maja…Som du ser skiljer inte såååå förfärligt mycket,från gamla goda Sovjettiden.
      Vad gäller DDR,har Absurdistan sen länge överträffat dem.

  22. Ha ha !
    tur att Säpo håller koll på stor busen,är ju klart ett hot mot fd riketssäkerhet.som inte finns längre pga bortagna gränser.

Kommentera