Tyska polisen: Låt inte kristna och muslimska asylsökande bo tillsammans


INVANDRING. Misshandel, våldtäkt och maktkamper är en del av verkligheten på asylförläggningarna i Tyskland.  Därför har det i Thüringen beslutas att asylsökande i så stor utsträckning som möjligt bör placeras på asylförläggningarna efter etnicitet. Det efter att det i augusti inträffade våldsamma uppror på ett fullsatt galleria i staden Suhl, där 120 poliser var tvungna att ingripa.

Bataljen, som där 11 asylsökande och sex poliser skadades inträffade efter att en 25-årig man hade rivit sidor ur Koranen och spolas ner dem i toaletten.

I tisdags, nästan sex veckor efter incidenten, grep polisen 15 misstänkta, bland annat för dråpförsök.

Det har varit en massa bråk vid andra asylboenden och det är enligt chefen för den tyska polisunionen, Rainer Wendt, ett växande problem.

”Vi har upplevt detta våld under de senaste veckorna och månaderna. De bildar stenhårda kriminella grupper efter etnisk tillhörighet, religion eller klanstruktur och går på varandra med knivar och hemgjorda vapen,” berättar Wendt för Passauer Neuen Presse.

Han talar om ”hänsynslösa, kriminella strukturer” med både religiöst och politiskt motiverade konflikter, men också ren maktkamper.

Rainer Wendt efterlyser att man gör som i Thüringen och skiljer de asylsökande åt – särskilt kristna, kristna kvinnor och barn är i behov av skydd säger Wendt.

Die Welt har rapporterat flera fall av attacker mot kristna på asylförläggningarna och asylsökande i förvarsenheter och från föreningen de Orientaliska kristnas centralråd uppmanas också att placera de asylsökande efter religion.

”Vi måste göra oss kvitt illusionen att alla som kommer hit, är människorättsaktivister. Bland dem som anländer just nu, har en stor del en religiös uppfattning som minst ligger i linje med det muslimska brödraskapet”, säger Max Klingberg från människorättsorganisationen IGFM Die Welt.

Mer på Jyllands-Posten

-Pettersson noterar att tyska myndigheter och journalister, liksom danska diskuterar problemen med muslimer med det i Sverige förnekas att det är några problem – öppna er hjärtan, vi har kontroll…


11 responses to “Tyska polisen: Låt inte kristna och muslimska asylsökande bo tillsammans

 • Anders J

  Jag förstår inte varför muslimer reagerar när någon hädar Koranen. Om Allah nu är så allseende och allsmäktig som de påstår borde han på egen hand kunna straffa kättarna. Han borde inte behöva några människor till det.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  När ska Europa sluta ha dåligt samvete för nazismen och Adolf Hitler ?! Tyskland vill göra bot och bättring genom massimport av unga muslimska män….våldsamma, kriminella muslimska våldsverkare och galningar, – detta är självfallet inga ”flyktingar”.
  Möjligen kvinnor och barn som är kvar i krigens närområden, dit borde all hjälp riktas och Europa borde följa Ungerns kloka exempel och stänga gränserna hit med ALLA MEDEL, OM NÅGRA SKULLE DÖ AV DE HÄR SÅ GÖR DET INGENTING!!
  En civilisation som inte försvarar sig själv går under! Livet är en slump, – att solen är där den är, det är också en slump….Att det inte finns liv på Merkurius eller Venus är också en slump…..JORDEN BEFINNER SIG PÅ EXAKT RÄTT AVSTÅND….Jordens hav ligger där de gör och dunstar inte bort eftersom avståndet till SOLEN ÄR PERFEKT….
  Att vi har ett land som heter Sverige är en slump, att vi utvecklats till de vi är beror på hårt arbete, hyfsade gener osv….VI HAR BARA DETTA LAND SOM HETER SVERIGE….
  VARFÖR VILL VÄNSTERNAZISTERNA GE BORT DET TILL ISLAMS STORMTRUPPER???!
  VAKNA NU 87:AN!!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Om de får slåss ”i fred” så kanske de löser det mesta. Så får vi ta hand om resten om det blir nåt kvar.

  Inte fan kan de fly hit om de båda flyr ifrån varandra. Då är det ju samma skit här. Vi kan helt enkelt inte garantera skydd för någon av dem. Asyl är ju tänkt att vara skydd för flyende. När idén om att ge asyl i ett land först ”uppfanns” handlade det väl om att de flydde bort från något som så att säga inte följde efter utan kunde hållas borta. Det kan man ju inte säga att den här situationen möjliggör, tvärtom.

  Så muslimska länder bör därför i första hand ge asyl till de som har sådana preferenser.

  Gilla

 • Lena

  En förbaskat ”rälig” klut om huvudet , men höga svarta stövlar ock kort kjol, på en ful person så är det tillåtet, fy vad vidrigt.
  Dra tillbaka till era rötter omedelbart förbaskade gnälljönsar !

  Gilla

  • Mary Agnes

   Tack Lena, min nederländska är lite rostig, men jag fattar. Att media gör ett REPORTAGE… varför? Är det för att visa tittarna att lyxasylanterna är några kräsna typer. Eller för att visa att lägerkommendanten tvingar de stackars flyktingarna att äta vatten och bröd? Kul med Röda-Korset-skylten i början… vi ska skänka allt vad vi äger och har till dessa äckelmagade parasiter…

   Gilla

 • Ahmed

  Europa importerar medeltida konflikter, hur kan man ha en sådan dubbelmoral.

  Gilla

  • Lena

   För det är trendigt att göra det som vänstern önskar, då är de, en i den så viktiga gruppen, vänstern har förstört allt i Europa all kreativitet alla kunskaper ja ta mig tusan ALLT !
   De kan återvända till där de kom ifrån ….HORNPELLE !

   Gilla

 • Trodé

  Låt inte muslimer bo i kristna länder !

  Gilla

 • CarinaFina

  Tyska tidningen Die Welt har ett bra förslag. rasistiskt visserligen, men ändå. http://soldatmamma.blogspot.se/2015/09/detta-sa-mutti-merkel-aldrig-inte.html

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: