Äntligen en plan för att tömma zigenarlägren i Malmö


– Pettersson kan avslöja Malmö kommunstyrelses ordförande Katrin Stjernfeldt Jammehs plan för att snarast utrymma den tomt i hörnet Industrigatan – Nobelvägen som ockuperas av minst 300 EU-Migranter.

Hennes plan, som är framtagen i samarbete med både Miljöpartiet och Vänsterpartiet är som följer:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… osv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malmös mäktigaste kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) med sin man som hon inte brukar visa sig offentligt med...

Malmös mäktigaste kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) planerar tillsammans med sin man…


11 responses to “Äntligen en plan för att tömma zigenarlägren i Malmö

 • Galten

  ”Sheriffen” vill nu tömma campingen innan årsskiftet, men det återstår att se. Snacka så det går, det går ju. Men att snacka så det går, det går inte.
  http://www.sydsvenskan.se/malmo/polis-ska-tomma-lagret-till-arsskiftet/

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vid årsskiftet får Malmö ett nytt acceleratorprogram. ”Fast Track Malmö” ska locka talanger, från bland annat Stockholm, att flytta till Skåne.

  Den första oktober börjar rekryteringen till Malmös nya acceleratorprogram Fast Track Malmö.

  Acceleratorprogrammet är ett samarbete mellan fyra organisationer: Almi invest, Minc, Malmö startups och Invest in Skåne. Målsättningen är att locka fler startup-bolag att etablera sig i Malmö.

  ”Det här är ett sätt att få bolag att komma till södra Sverige som är ett grymt ställe att starta bolag på. Om man jämför med London, Berlin och Stockholm så är det enkelt att hitta boende, billigt och lätt att hitta bra folk här nere”, säger Joel Larsson, affärsutvecklare på Minc och programansvarig för Fast Track Malmö.

  Jag som trodde Malmö redan var ”överbefolkat” med ”talanger”. Bostäder verkar inte heller vara någon bristvara. Har någon meddelat bostadsministern eller Migrationsverket detta?

  Gilla

 • Pica pica

  Snart kommer man att beordra svenska arbetslösa ungdomar att tömma och städa deras bajamajor.

  Gilla

 • jockfall

  En tändsticka skulle lösa problemet.

  Gilla

 • Galten

  De tillåter att ockupationen och svineriet får fortsätta.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6265602

  Gilla

 • Mary Agnes

  Det kåkstadsliknande lägret på Industrigatan i Malmö får vara kvar, efter ett beslut i mark- och miljödomstolen i Växjö. I lägret bor flera hundra personer i skjul, husvagnar och tält på en privatägd ödetomt. Miljöförvaltningen i Malmö har med hänvisning till hälsorisker försökt få bort lägret.

  Men länsstyrelsen upphävde det beslutet och nu har frågan prövats av mark- och miljödomstolen, som ger länsstyrelsen rätt, rapporterar P4 Malmöhus.

  Mark- och miljödomstolen kritiserar miljöförvaltningens förbud mot fortsatt boende på marken eftersom förvaltningen inte preciserat exakt vilka personer förbudet riktas mot. Miljönämnden har ”i och för sig haft anledning att ingripa mot de svåra sanitära missförhållandena som råder på platsen”, skriver mark- och miljödomstolen. Men att bara muntligen informera om beslutet, utan att precisera vilka individer som omfattas, räcker inte, anser domstolen.

  Skriver HD idag

  Gilla

 • steffoth

  Domaren Krister Thelin skriver idag på Det Goda Samhället att det finns två sätt att gå tillväga för att lösa problemen. Det första är att delge all avhysningsbeslut genom kungörelsedelgivning (ingen behöver då på förhand identifieras) det andra är att utnyttja sig av utlänningslagen som i praktiken säger att ingen får stanna i landet mer än i tre månader om man inte har fast bostad eller arbete.

  http://detgodasamhallet.com/2015/09/28/det-goda-uppsatet/

  Gilla

 • eva

  Vad bra! Då vet vi att hantering blir politiskt korrekt!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  dessa parasiter kan ju flytta in i Malmös Stadshus, så kommer det till nytta för någon. Malmös Stadshus gör inget för den Svenska befolkningen – öhh jo skadar oss allt de kan på alla möjliga sätt o vis. Kanske katrin flyttar in på den så Centrala tomten som hon har tillät att zigge får lov att bo på.. Visste ni att Malmö Kommun betalar hyra för tomten??? Svenska folkets pengar går till bara utomstående parasiter. Detta är ju stöld och en grovt kriminell handling anser jag att behandla skattepengar på detta sätt. Jag har TERMITTER i mitt hem, de kan jag bespruta och jag önskar att jag kunde behandla dessa tjuvar på samma sätt som stjäl vår välfärd. Hur kan detta få fortgå utan att någon klagar eller åtalar dessa handlingar.

  Gilla

 • age

  Ingen kommentar är kanske den bästa kommentaren.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: