Centerpartist tvingas vika ned sig

Staffan Danielsson, centerpartist från Östergötland och riksdagsman, tvingades igår ge upp sin kritik mot svensk asylinvandring.

Danielsson insåg det omöjliga, nämligen att försöka förmå sina partikamrater att se hur problemen växt och fortsätter växa i kölvattnet av världens mest generösa asylpolitik.

Svensk media vältrar sig i nyheten att Danielsson tvingade sig själv att gå upp i talarstolen under pågående centerstämma och där erkänna sig besegrad. Applåderna bland de närvarande centerpartisterna ville aldrig ta slut när Danielsson förklarade sig besegrad.

En förkrossande majoritet av Sveriges centerpartistiska politiker vill nu se att Sverige fortsätter på den inslagna linjen, trots att problemen vuxit sig ännu större än under de åtta år som partiet satt vid makten. Inte nog med det, Centerpartiet vill också göra det både mer attraktivt och enkelt för flyktingar att ta sig till Sverige och en övervägande del av flyktingarna vet vi är muslimer och när gruppen muslimer nu växer sig allt starkare, lär också kraven och omvandlingen av det svenska samhället ske i rask takt och frågan är varför Centerpartiet önskar den utvecklingen?

Hur Centerpartiets väljare ser på saken lär vi få se, men i takt med att problemen uppstår i starka centerfästen (finns de?), lär missnöjet visa sig och det kan ge genomslagskraft i kommande val.

Källa: SR

Vill du kontakta dina lokala centerpartister har du kontaktuppgifter här, men ställ väl motiverade frågor, gör det på ett hövligt sätt och inte med trams, lögner, eller hot.

Så här skriver Staffan Danielsson om beslutet på sin blogg

Tidigare från Staffan Danielsson:

Orkar vi som litet land ligga före alla andra i asylfrågor (25/9-2015)

Ålderstesta ensamkommande (10/8-2015)

Flyktingpolitiken kan leda till att Sverige går in i väggen (13/7-2015)

Sverige klarar inte ökningen av fler flyktingbarn (6/6-2015)

Nu är det dags för övriga partier att ta migrationspolitiken på allvar (5/12-2014)

Jag bemöts med personangrepp när jag försöker diskutera flyktingfrågan (19/9-2013)

Annie Lööf som manar på sina partikamrater att fortsätta på den ytterst generösa linjen, har precis som övriga partitoppar valt att bosätta sig i områden där man inte ser spår av mångkulturen.

I lilla Maramö, där lilla Annie växte upp,  med sina 70 invånare har säkerligen inte märkt av asyltillströmningen av araber och afrikaner på samma sätt som i andra delar av landet…

2

…och i sin nya, fina och säkert svindyra bostad som ligger omgiven av lummig grönska och andra fina villor, lär hon knappast se några tiggare, fruntimmer i slöja eller arabiska unga män som kastar lystna blickar efter unga blondiner. Vilket Sverige Annies och Carl-Johans lilla nyfödda växer upp i oroar nog många, men inte Annie själv som propagerar för att det Sverige majoriteten av oss vuxit upp i snart är ett minne blott.

 

 

12 thoughts on “Centerpartist tvingas vika ned sig

 1. C bestämde just att de skall bjuda in främmande soldater till svensk mark i syfte att dessa soldater skall kunna skydda C-politiker med flera mot folkets vrede och mot effekterna av Cs fruktansvärda politik. Danielsson röstade för detta också så det kräket ger jag inte mycket för. Hans lojalitet är till Washington och till de andra tjuvarna i etablisemanget, inte till svenskarna.

  Hans så kallade “invandringsmotstånd” beror sannolikt på att han är orolig för att den oordning som invandringen för med sig kan skapa så mycket oordning så att det förtryckarsystem som han livnär sig på kan rasa.

 2. Jag skrev på annan plats att Centern är totalkörda. De gör inte många rätt och några oliktänkande accepteras inte under Annies regim. Hennes vikarie Anders W Jonsson är också en rabiat snudd på otäck människa. Att han kan vara läkare i botten är för mig ett mysterium.

 3. Lite OT; jag har skrivit denna fråga på flera forum men får inga svar…betyder det att det inte finns något svar? Frågan är denna: Kan vi på något sätt göra ett skatteuppror? Kan vi helt enkelt vägra betala skatt? Går det rent tekniskt att göra eller är Sveriges skatteindrivning så effektiv att man inte kan undanhålla skatt?

  • Det föreslogs på någon samizdat-media att vi ska göra ett avdrag i deklarationen för de kostnader invandringen medför. Då vi inte har fått rösta om vi vill vara med och bekosta invandringen så gör vi ett skatteavdrag på denna summa. Skulle alla som är emot vansinnet göra detta så blevo det en enorm arbetsbörda för skatteverket. Det nämndes dock inte hur stor summan var.

   Vad jag har förstått reagerar skatteverket om deklarationen avviker från tidigare års deklaration/er och om så är fallet inleds en närmare granskning.

  • Handla i affärer som inte ger kvitto.
   När du småpratar med frisören, råka säga att du ogillar att betala skatt, då brukar somliga frisörer låta bli att ge dig ett kvitto när du ska betala.
   Och så vidare. Så småning kommer skatteupproret komma dig till del också, om inte annat så i bättre mental hälsa 🙂

 4. Vågar han inte stå upp för sina åsikter. Kan det vara så att han istället föredrar att hålla sig kvar vid köttgrytorna? Med andra ord är inte politik avsett för den som har förslag på hur samhället skall utvecklas.

 5. Det feta RLF plus Stureplanscentern kan väl
  bekosta en stor del av invandringen? Det är
  bara att konstatera att det är inte bara ett litet
  antal politiker som har fått kortslutning i dom
  övre regionerna, det fullkomligt dräller av rena
  sågspånsfabrikanter ibland dem.
  Men inte en jävel bland dem har någon lösning på
  hur dessa horder ska försörjas. Om i bästa fall
  en av en familj på 6-7 personer får jobb efter tio års
  väntan, så betalar detta på intet vis kostnaderna för
  övriga. Man snackar om nya jobb, men vet inte ett
  smack om var dessa nya jobb som inte finns ska
  växa fram. Är det inom Lantbruket? Knappast det
  finns ingen branch som rationaliserat bort folk värre
  än denna. Stureplans figurerna som verkar att
  dominera centerpartiet idag ordnar inte några jobb
  i sina inavlade områden, men det är kanske roligt
  för dem att träffas i någon slags Halleluja stämning
  vart annat år och prata skit, för det är just vad dom gör!

Kommentera