Elever på särskola byts ut mot asylsökande

INVANDRING. I onsdags kväll fick eleverna på Björklidens gymnasium i Laholm, som är eller snarare var en särskola för elever med olika funktionsnedsättningar, veta att deras skola plötsligt förvandlats till ett asylboende.

56 asylsökande fördes till skolan bara några timmar efter eleverna fått beskedet, och inom kort väntas ytterligare 44 stycken. I dagsläget är boendet tidsbegränsat fram till oktober, men enligt Johan Mårtensson som är biträdande verksamhetschef för Jokarjo hoppas man på en förlängning.

Samtliga nyanlända säger sig vara från Syrien och de har tagit sig igenom Grekland, Makedonien, Serbien, Kroatien, Bulgarien, Österrike och Tyskland för att ta sig till Sverige, och väl här var Malmö slutmålet. Klagomålen börjar direkt, man vill inte bo på en liten ort, bland annat för att en kvinna är i behov av läkarvård och i Knäred “finns ingen doktor”.

Mamman till till en av eleverna som bodde på skolan har talat med Metro– Hur kan de bedriva en verksamhet som kallar sig skola och som värnar om de mest utsatta i samhället, och sedan dagen efter vända de eleverna ryggen för att det finns en chans att tjäna pengar? Det här handlar inte om human flyktingpolitik, det är bara business, säger elevens mamma.

– Min dotter behöver assistans 24 timmar om dygnet. Hon behöver tillsyn, mediciner och blir ibland orolig och ångestfylld. Det blir inte bättre av att det dundrar in 60 personer mitt i natten, säger mamman.

-Pettersson läser skolans pressmeddelande och inser att rektorn blåljuger. Bristande elevunderlag och dålig ekonomi kommer inte på en dag så det är skitsnack, den privatägda skolan vill tjäna pengar på de utsatta ungdomarnas bekostnad och svenska myndigheter spelar med…

Hallandsposten

14 thoughts on “Elever på särskola byts ut mot asylsökande

 1. Det är sådant här som verkligen får folk att vilja öppna sina hjärtan. Var precis hos mina föräldrar och de har ju kvar SVT och det tjatades om “hela Sverige skramlar”. Nån ny tiggarkampanj för att hjälpa de stackars nyanlända.

 2. Den här trippelidioten Bert Fjärt som försöker inbilla Svenska folket att han är “humanitär” är inget annat än Sveriges i särklass största GIRIDBUK och BEDARAGARE och skulle med omedelbar verkan låsas in för tid och evighet.

 3. De Svenskfientliga rövarna i makteliten har bestämt att krossa välfärdsstaten,det har dem noga planerat sen många år tillbaka.Sveriges själ har de ansvariga i makteliten sålt till djävulen själv,och därför har dessa landsförrädare utlämnat det Svenska folket totalt åt all världens värsta grova och mycket brutala brottslingar.Folket skall särbehandlas alltid till det sämre,förnedras,kränkas,smutskastas,beljugas, misshandlas,rånas,våldtas,ja tom mördas och därmed fråntas alla lagliga rättigheter och detta har vi sett en längre tid men det otäcka är att nu har strypsnaras dragits åt hårdare runt det hårt arbetande svenska folket vars enda uppgift verkar vara att vara skatte-trälar och dessutom finansiera vår egen av den galna makteliten välregisserade undergång..Alltid är det de fattiga,sjuka handikappade och svaga och mest utsattai samhället som landsförrädarna sätter i fronten att ta de värsta smällarna.Detta är så grymt och oförlåtligt!!!!
  Här fick jag sista beviset på det jag misstänkt och känt länge;

  Ur mörkrets hjärta.Karl Olov Arnstberg.Invandring och Mörkläggning.Mycket skrämmande och klargörande läsning.Läs hela inlägget i bloggen och sprid vidare.

  “Summan av kardemumman är att allt det som hänt inom migrationspolitiken med avseende på insatser och kostnader under åtminstone de senaste tjugo åren är medvetet och planerat. Visst kan det hända att det något eller några år drar iväg med någon ogenomtänkt utgift, men aldrig att detta kan pågå under längre tid. Det håller därför inte att påstå att politikerna är dumma, blinda, inte har koll, inte vet hur vi har det, inte vet vad det kostar etc. för är det något de har full koll på så är det kostnaderna. Den fråga man därför bör ställa är vem detta gynnar, vem drar fördel av den dolda men högst medvetet genomförda agendan för migrationspolitiken?”

 4. Så bra, muslimerna kom på rätt plats direkt, en särskola, de har enorma problem med det mesta. De ska tydligen också inkvarteras i fängelser, glöm inte att låsa efter dem!

  Med all respekt för barn med funktionshinder, ni är fantastiska! Ni förtjänar inte dessa otäcka neddragningar i vård och omsorg, istället kommer andra länders befolkningar före er!

  • Ja, om igen bektäftas att statistiska teorier är rätt;
   50 % av alla människor är dummare än snittet.
   Det syns på valresultatet.

 5. Det är så grymt att jag fäller en tår. Barn med grav fysiska och emotionell dysfunktion är värda noll och inget, jämfört med skäggiga störiga herrar som påstår sig komma från Syrien och som armbågat sig hit.

  Fy fan. Hoppas att KARMA drabbar och skolägaren och Bert Fucking Karlsson.

  • och dom som har röstat för att vi alla skall tvingas betala för att utrotas! Det kan vi vara lugna för att det kommer att göra, men det kommer knappast att drabba Bert Karlsson, när vi springer för livet i Sverigeistan, sitter han på en söderhavsö och hånskrattar åt oss!

Kommentera