Ung kvinna mördad i Strömsund


INVANDRARVÅLD. Sent på onsdagseftermiddagen hittades en ung kvinna död i sin lägenhet i Strömsund. Polisen bekräftar att ett grovt våldsbrott ägt rum men har inte släppt några närmare detaljer om händelsen. En person har anhållits i sin frånvaro och enligt uppgifter jagas den misstänkta gärningsmannen, som uppges vara på flykt söderut.

Den unga kvinnan i 20-årsåldern bor sedan några månader tillsammans med sin dotter i en lägenhet i Strömsund i Jämtland. I tisdags kväll fick hon besök av en anhörig i 30-årsåldern. Sedan dess har andra familjemedlemmar inte lyckats få kontakt med henne.

På onsdagseftermiddagen valde de till slut att kontakta polisen, som åkte till adressen och tog sig in i bostaden. Där hittades mamman död men som tur var levde den treåriga dottern.

– Pettersson spekulerar, polisen är förtegen, anhörig på väg söderut, hur långt? Hoppas han inte når Rinkeby – det går rykten om att de inte har utlämningsavtal med Sverige…


2 responses to “Ung kvinna mördad i Strömsund

  • Vigor

    Men vad 17? Strömsund igen. Det är ju en liten liten ort. Verkar väldigt överrepresenterad i våldsstatistiken. Var ju en IMAM som blev skjuten där för några år sedan bara.

    Gilla

  • Peter Skoglund

    Nu är det ”Free Fallin”…………i Sverige.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: