Pettersson skrev sanningen – döms att betala 10 000 kronor för förtal

Pettersson och Petterssons blogg har pekat ut Tahir Mujtaba, pakistansk medborgare boende i Umeå som brottsling och klandervärd i sitt levnadssätt. Det är inte försvarligt att lämna uppgifterna i inlägget och kommentarerna, detta trots att inlägget baserades på offentlig information och enligt Nyköpings Tingsrätt  var och är sanna. 

-Pettersson menar fortfarande att det var försvarligt att gå ut med herr Mujtabas namn och bild men kommer givetvis att följa domstolens beslut när möjligheterna att överklaga är uttömda.

Bakgrund, hösten 2013 hade det skett 14 kvinnoöverfall i Umeå. Det beskrevs som en stad i skräck i media och förövaren kallades “Campusmannen”. När han greps var det enligt min mening försvarligt att gå ut med namn och bild för att skydda och varna andra kvinnor genom att publicera namn och bild. Allmänheten hade också rätt att veta om det var Mujtaba som låg bakom alla kvinnoöverfall eller om det fanns andra förövare. Tahir Mujtaba gav också uttryck för kvinnofientliga åsikter på sin Facebookprofil som numera är borttagen. Jag anser att jag hade rätt att sprida de offentliga uppgifterna med ett journalistiskt syfte.

Nåväl, Pettersson döms att betala 10 000 kronor i skadestånd mot normalt 5 000 kronor för denna typ av brott, anledningen till den dubbla summan är att inlägget legat ute länge och att Pettersson inte tagit bort det. 

Mujtaba hade dock begärt 20 000 kronor.

Tahir Mujtaba, född 1982. Medborgare i Pakistan. Tolkbehov på urdu. Dömdes för ofredande och sexuellt ofredande till skyddstillsyn med särskild behandlingsplan. Om fängelse hade valts skulle 1 månad dömts ut. Övervakningen ska pågå till 2015-10-02. Tahir Mujtaba ska utge skadestånd till de fyra kvinnorna med sammanlagt 22 000 kr. INGEN UTVISNING. Mål nr B 2635-13

-Pettersson ska alltså betala 10 000 kronor i skadestånd men Tahir Mujtaba ska stå för sina egna rättegångskostnader som var 900 kronor i ansökningsavgift. Som jämförelse så dömdes Mujtaba att betala 5 000 respektive 7 000 kronor till de kvinnor han ofredat.

Artikeln från hattidningen Södermanlands Nyheter som beskriver den dömde herr Mujtaba som misstänkt brottsling, dessutom skriver journalisten Sven Rydén att det inte var fråga om någon grövre brottslighet, undrar om kvinnorna tycker att Tahirs tilltag jämförs med felparkering.  .2015-09-23_0647

TIDIGARE 2015-02-11. Tahir Mujtaba ger sig inte. Nu yrkar han att tingsrätten ska förpliktiga Pettersson att betala honom 20 000 kronor. Anledningen till detta är att han anser att jag gjort mig skyldig till förtal enligt 5 kap 1 § i brottsbalken genom att sprida kränkande uppgifter på Petterssons blogg och tillåta kommentarer med kränkande innehåll från läsare. Uppgifterna har utpekat Takir Mujtaba som brottsling eller varit ägnade att utsätta honom för missaktning. Uppgifterna har fått en omfattande spridning i landet samt i Umeå där han bor. Tahir har till följd av uppgifternas spridning fått ta emot allvarliga hot. Hoten har gjort honom rädd och orolig för sin säkerhet. 

-Pettersson vill till ovanstående anteckningar från tingsrätten tillägga att uppgifterna har utpekat Tahir som brottsling bara för att han är en brottsling dömd i både Tingsrätt och Hovrätt. Att han får ta emot hot om han nu fått det kan också bero på de brott han begått i Umeå, inte på det som skrivs på bloggen. Han borde fråga sig hur kvinnorna i Umeå han har antastat känner sig i stället för att ta upp resurser av rättsamhället. Om Tahir känner sig hotad och utbekad i Umeå så får han väl flytta, gärna långt bort…Tahir är medborgare i Pakistan och kanske ska fundera på att återvända om han inte trivs.

Nåväl, tingsrätten kommer i morgon att får ett brev där jag bestrider yrkandet med hänvisning till tingsrättens tidigare dom i brottmålet.

TIDIGARE 2015-01-10 Pettersson åtalas vid Hovrätten?

Tahir Mujtaba anmälde Pettersson för brott mot Personuppgiftslagen (PUL). Det blev rättegång och Pettersson blev frikänd. Skam den som ger sig verkar Tahir Mujtaba tänka och har överklagat domen. Dock fick han inte med sig åklagare och det är mycket ovanligt. Ska han företräda sig själv i hovrätten eftersom det allmänna inte överklagat?

Tahirs överklagande
Tahirs överklagande

Sannolikt är det ett fett skadestånd han vill åt. Dock verkan det inte som han har reflekterat om varför han hamnat på Petterssons och andra bloggar.

Eftersom åtalet mot mig ogillades och skadeståndsfrågan inte drevs av åklagaren så kan inte Hovrätten avgöra saken utan avskriver troligen målet.

Då återstår för Tahir Mujtaba att börja om vid Nyköpings Tingsrätt och yrka skadestånd på grund av brottslig gärning. Ett problem för Tahir blir då att åtalet för brottslig gärning redan har prövats och det åtalet ogillades.

Det känns som Tahir har en lång och brant uppförsbacke framför sig men vi får se hur Hovrätten hanterar detta.

Tidigare 2014-11-20. Pettersson på rättegång

TIDIGARE 2014-11-22. Tahir Mujtaba känner sig uttittad

Tahir Mujtaba som anmält Pettersson för brott mot Personuppgiftslagen (PUL) påstod på videolänk och talade genom tolk att han kände sig väldigt kränk och hade blivit tvungen att flytta och det var bloggens fel enligt honom. Han påstod att han blivit kallat islamist och utsatt för rasistiska uttalanden. Tahir sa även att han kände sig uttittad på gatorna i Umeå och det var bloggens fel.

Tahir var också väldigt besviken på att han inte direkt fick 30 000 kronor i skadestånd som han sagt i polisförhören att han ville ha. Rättens ordförande berättade att Tahir fått ett brev hemskickat till sig där han skulle specificera skadeståndet men att han inte svarat på det så nu måste han börja om och stämma mig igen. Tahir som dömts enligt nedan tycker även domstolen ska se till att allt om honom försvinner från nätet och att Petterssonsblogg.se sprider hat…

Umeå tingsrätt dömde:

 • Tahir Mujtaba, född 1982. Medborgare i Pakistan. Tolkbehov på urdu. För Ofredande och Sexuellt ofredande till Skyddstillsyn med särskild behandlingsplan. Om fängelse hade valts skulle 1 månad dömts ut. Övervakningen ska pågå till 2015-10-02.
 • Tahir Mujtaba ska utge skadestånd till de fyra kvinnorna med sammanlagt 22 000 kr.
 • Mål nr B 2635-13
 • INGEN UTVISNING

Tahir satt även i rätten och blåljög, påstod att han hade överklagat. Hovrätten fastställde dock domen redan 2014-08-01 och den låg fast så när på att han frikändes i det ena fallet men dömdes i tre fall. HOVRÄTTEN FÖR ÖVRE NORRLAND DOM B 374-14

-Pettersson hittade bildkollaget nedan på Exponerat och undrar om någon förstår varför Tahir Mujtaba känner sig uttittad…

Tahir_Mujtaba

Pettersson på rättegång

72 thoughts on “Pettersson skrev sanningen – döms att betala 10 000 kronor för förtal

 1. Sverige är bra, finns alltid sätt a tjäna pengar utan att arbeta! Om man (personen i fråga) skött sig hade Pettersson inte haft något a rapportera…o när Pettersson rapporterat om vad vederbörande ställt till med får inte allmänheten informeras. Trots a det berör allmänheten, dvs oss som försöker sköta oss OCH arbetar OCH betalar skatt!

  • Mujtaba Tahir, 19820422-1355, – finns en del på Flashback, han kan vara beväpnad med kniv idag!
   Läste åtalet, detta han blev dömd för är något han ägnat sig åt under en lååång tid och det är bara några få som vågat anmäla. Han har helt säkert planerat att våldta kvinnor och om han gjort det vet vi inte.
   Mujtaba Tahir har kommit mycket lindrigt undan!

 2. Tänker På Tage Danielsson, Han fick lära ” Tala alltid sanning”
  Pettersson har säkert fått lära det samma.
  Hela jävla etablissemanget står bakom ” Tala aldrig Sanning”
  Gapet till fotfolket har aldrig varit större i detta land.
  PK gräver sin egen grav men narcissismen hindrar dom att se.

 3. Enkel matematik.

  Sluta våldför dig på kvinnor = Så slutar nog dessa “förtal” och hot och iom det så behöver han inte känna oro för sin säkerhet.
  Eller så kanske han inte borde gjort det från början.

  Det är märkligt hur dessa människor får finnas kvar här i Sverige överhuvudtaget.
  Men i Sverige är det ok att trampa på ursprungsbefolkningen, på alla sätt man kan.

 4. Att den dömde urdu pratande skidåkaren, som ofta ofredar kvinnor, ska ha betalt för att man förmedlar offentliga uppgifter från en domstol.

  Är ju rent ut sagt horribelt. Tingsrättens beslut ligger på en mycket låg nivå och är inte försvarbart i en demokrati som Sverige.

  Lika lågt agerande ägnar sig SN:s “marionett-journalist” , Sven Rydén åt. Genom att undanhålla och förvanska fakta i det reportage som han har skrivit ihop i dagens SN.

  “Urdu -killen” benämns som ” misstänkt brottsling “, 4 gånger i artikeln.

  Vilket är en bedrift av journalisten Sven, när “Urdu -killen” redan är dömd.

  Sedan slänger SN:s lokalreporter även in det “obligatoriska” påståendet, för den tidningen , “den rasistiska hemsidan petterssonsblogg.se”.

  SN vart är ni på väg?

  Så maila mig ditt bankgironummer Pettersson, så slänger jag in 1/20-del av det horribla skadeståndet. Har lite pengar över, för att jag sparar in från att avstå prenumeration på östra Sörmlands lokaltidning SN.

  Som inte längre är en lokaltidning värt pengarna. Tyvärr.

  ” Vi ställer upp”, i Oxelösund.

 5. Googla på lexbase och stoppa pedofilerna, så får ni veta mer om kriminella typer, Pettersson kommer nu garanterat att finnas som “kriminell” i lexbase databas 😉

  • Ja det var sagt med fullt allvar till den som tryckte tummen ner, konstigt att “Lexbase” och “Stoppa pedofilerna” får finnas och inte åtalas för förtal, något för dig att ta upp Pettersson i en ev överklagan, inget illa ment till dig alls, men du kommer att finnas i Lexbase databas nu. sagt med glimten i ögat 😉

 6. Typiskt för detta islamistiska land! Slicka arslet på kriminella muhammedaner. Man blir såååå förbannad o uppgiven.
  Hoppas du överklagar.

 7. Har jag missat något?

  Mujtaba är dömd och har bevisligen begått brott. Ringa brott kanske vissa menar, men de utsatta kvinnorna kanske är av annan åsikt.

  Är någon misstänkt ska man inte hänga ut, men är man dömd är det en annan femma. Resonerar inte media så?

  Här har inte telefonnummer eller adress publicerats och inget hembesök gjorts. Enbart namn och bild på en dömd person och jag vill inte tro att Pettersson får bota för att “offret” tillhör den oantastliga delen av befolkningen.

  Innebär det här beslutet att alla brottslingar dom får namn och bild publicerade kan kräva skadestånd? Om så är fallet ligger media pyrt till.

 8. Sverige är numera ett land i moraliskt förfall, att bara acceptera en person som inte har någon som helst anknytning till Sverige som begår brott och som dessutom är medborgare i annat land, som behöver tolk, det är långt ifrån den moraliska gräns som en skattebetalande svensk orkar med.
  Varför inte sätta honom på nästa avgång tillbaka till där han kommer ifrån, han har visat sitt förakt för landet som tog emot honom.

  Det är oförlåtligt !

 9. Förtal för vad?
  För att återge det som nu är sant(enligt Nyköpings Tingsrätt)?
  Det är ju diarieförda uppgifter, en fastslagen dom. Offentliga uppgifter.

  Ja, man blir trött.

  • Jag heter Pettersson och är på inget vis hemlig. Servern tror jag ligger i USA men det har ingen betydelse. Bloggnamnet är registrerat på mig och jag har aldrig och tänker inte neka till det jag har skrivit.

   • Okej. Tack. (Jag trodde att om bloggen låg i USA – på amerikansk mark då är det USA som ska handlägga ditt ärende. Men så är tydligen inte fallet då.)

   • @ Kurt
    Den summan kommer vi aldrig att kunna skramla ihop till
    12 fruar, 43 barn, 14 kusiner, 10 farbröder, 8 mostrar, ska med flyttlasset hem 😀

 10. Sverige är ett ruttet samhälle och det genomsyrar nu tyvärr även våra domstolar som uppenbarligen står på brottslingarnas sida.
  Och dom går här ännu längre med sumariska rättegångar och domar mot personer som talar sanning men hyllar lögnhalsarna och brottslingarna!
  Vidrigt är bara förnamnet!
  Jag sällar mig till dom övriga och bidrar gärna till böterna, då uteblir den tilltänkta effekten! Men vi behöver ett bank eller postgiro nummer tack!
  Janne

  PS. Jag kan även tänka mig ett bidrag till rattmuffen bil bilden och hans enkelbiljett från Sverige!

 11. Stå på dig bara Pettersson! Eftersom jag varken vill befatta mig med “swishning” , kortbetalning eller internetbanken så undrar jag om det finns möjligheter att bidraga via ett bankgironummer. Tycker att du utför ett hedervärt jobb. 🙂

 12. Pettersson …vi läsare vet ju inte hur du har det ekonomiskt ställt men du skall veta att du inte står ensam här och kanske inte har råd att betala denna summan, du skall dock veta att vi läsare/besökare kommer hjälpa dig 100% med att betala detta både med små och stora belopp om det skulle gå så långt efter att du överklagat och fått nej.
  Jag anser att du gjorde helt rätt med att publicera namn och bild mm och hoppas att du i framtiden inte ändrar på detta, och hoppas även att alla andra Sverigevänner känner samma sak och hjälper dig med detta och kanske framtida böter om du bara fortsätter så, våra kvinnor har rätt att få ta del av denna informationen oavsett vad någon säger och på vilket sätt som helst.

 13. Man upphör ta mej fan aldrig att förvånas i det här landet! Finns det överhuvudtaget inget rättvisa?

 14. BRA. Jag känner inte till dessa regler och vet inte om det är rätt beslut. Men tycker att det är bra att myndigheterna har koll på kriminella sajter som denna. Med tanke på fällande dom så är det ett bevis på att det är en kriminell handling. SÄPO nästa

  • Ali du borde kanske inte som utlänning och parasit,yttra dig i inrikespolitiska frågor… Vad gäller lag och rätt,är väl knappast en arab som du den rätta ? Eller känner du aset (ser på pyjamasen att ni tillhör samma sekt) som dömts i Umeå ?

   • Såg först nu efteråt att aset står under övervakning fram t.o.m. nästa fredag 2/10…Detta p.g.a domen mot honom,att behandlas med bakgrund till hans sexuella ofredande,och den därmed förordnade skyddstillsynen.
    Tyvärr borde även en sterilisering av berikaren ha kommit i fråga….Eller som vi säger i södra Sverige,”skära grisen”…

   • MR. Parasit? Pratar du om dig själv eller? Att du överhuvudtaget använder detta ord visar att du har en vidrig människosyn.

    Självklart ska personen ni pratar om också få sitt straff. Alla som begår brott ska straffas. Om lagarna säger att Pettersson har gjort en kriminell handling så är han kriminell. Så enkelt är det.

   • Ali:
    Du ställer dig alltså på sexuella förbrytarens sida !
    Jo ni två har väl som kusiner sen födseln,samma sjuka läggning….
    Sen vad gäller ordet “parasit”,är detta inte lämpat för oss pursvenskar Ali, utan förbehållet alla er lyckosökande,från 3:e världen !

   • MR 0 IQ. Du är knappast pursvensk. Och det uttrycket är klassiskt nazistiskt. Du kan inte ens svenska. Jag skrev “Självklart ska personen ni pratar om också få sitt straff” och du skrev sedan “Du ställer dig alltså på sexuella förbrytarens sida !”. Det visar att din svenska läsförståelse är usel.

    Kom ihåg att den dagen du går i pension kommer det att vara massa invandrare som livnär dig via skattesedeln. Och dina vårdare och läkare kommer att vara de du idag hatar. Kommer du då att vara parasit och gnälla? Lär dig snacka som människor.

   • Hellre skulle jag svälta än äta ert halal-slaktade kött ! F.ö. äter jag inte vare sig falafal,kamel,getter,och dricker ej hellre ert kamelpiss ! 🙁

  • Undrar om inte ni har missuppfattat det hela? Dom kriminella är alla murvlar som dagligen förskönar och undanhåller verkligheten för dom som betalar för vansinnet!

  • Ali, det är en fällande dom för förtal men jag blev frikänd i brottmålet som gällde Personuppgiftslagen, där tyckte domstolen att jag hade rätt att publicera uppgifterna.

   Men vi hade sluppit allt detta om mannen och muslimen från Pakistan hållit sig hemma eller skött sig när han kom hit.

   • SkIckar ett par hundralappar till hjälp. Inte mycket
    men många bäckar små….

 15. I landet har det med berikarnas hjälp pau à pau införts ren anarkism…
  Har skrivit det otaliga gånger men vad hjälper klagande,när vi nu ändrat landets styresskick till diktatur ? Domen mot Pettersson ännu ett bevis !
  Dock inte enbart Absurdistan som fullständigt blivit landet upp o. ner.
  FN har i dagarna utsett S-Arabiens ambassadör i Genf till ledare för FN´s människorättorganisation ! S-Arabien som leder ligan kring överträdelser.

 16. Detta är naturligtvis inget annat än ett försök att statuera exempel. Muhammedanen VAR ju “klandervärd”, lika klandervärd som Hagamannen. Jag skickar in några hundringar också.

 17. Förjävligt att kroknäsan fick delvis rätt.mot dig Pettersson, slänger över några hundringar till dig i morgon, nu ska du se på fan att varenda jävla kriminella adel i detta skeva land ska stämma dig :@

 18. Om en karlslok går omkring i Nattasärk ute bland människor
  så ska han inte bli förvånad om folk tittar konstigt på honom ?
  Sen är det väl inte konstigt om, alla tittar på en som är dömd
  för våldtäkt, en sådan skitstövel är värd att bli uttittad, egentligen
  skulle det stå intattuerat i pannan på aset

 19. Hej Pettersson

  Swishar över en femhundring som ett litet bidrag till skadeståndet. Inte för att jag vill att denna äckliga dömda ofredare ska ha pengar överhuvudtaget utan för att du ska kunna fortsätta bloggandet.

  Give ém hell.

  • Bra initiativ, jag gör detsamma, 500:-kr, hoppas fler inser att de bör hjälpa till!
   SKRÄMMANDE samhälle som växer fram där kriminellt avskum döms till skadestånd, det är en muslimsk strategi att utnyttja vår demokrati och vårt rättsväsende.
   En läkare dömdes till 60,000kr för att ha vägrat behandla en kvinna som inte ville ta i hand!
   UUUUUT med sådant här drägg!

 20. Araber och judar pratar ofta om heder och att de har blivit kränkta.
  Inte så konstigt att de känner sig kränkta när de inte har någon heder.

  • TILL: Two Different Shoes On

   Detta stämmer inte alls att judarna klagar alltid, att dem bli kränkta!
   Araber skyller på och ljuger alltid om judar och trakasserar dem!
   Judar endast försvarar sig själva, (likadant som du skulle också göra under samma situation ) vem skulle annars försvara judar?
   Vad hände under Hitlers tiden? Har du glömt det?
   Alla trodde på honom och den som försvarade judar, blev gasade likadant som judar och man gasade även alla oliktänkande och homosexuella, zigenare, och handikappade och så vidare! Alla trodde på Hitler, vad han sa!!! Nu alla tror på araber, vad de säger i Gaza eller PA och även i Sverige! I dagens läge har vi flyttat tillbaka till Hitlers tid!
   Varför ni tror på araber, dem kan aldrig tala sanning, kanske ni har börjat märka det?
   Ingen av oss är inte felfria, inte jag, inte du, inte judar heller, men man skall inte förtycka hela tiden judar! Man skall alltid förts leta efter sanning! Judar har lidit jätte mycket ondska av arabers sida, samma ondskans smak får vi just nu smaka här i Sverige!
   Sanningen kommer sakta men säkert fram, vem är den som ljuger och klagar?
   Araber använder heder mord, men inte israeler!
   Man skall inte tro på allt vad massmedia skriver!
   Har ni inte än märkt detta?
   Åk en gång till Israel, och se med ägna ögon,vilken fin land detta är!
   Det är det “Heliga landet” som Bibel skriver. Har varit där en gång och kan rekommendera en underbara resa till Israel!

   • IS Vän: vilken sanning pratar du om? Ge oss siffror. Hur många synagogor har blivit brända av muslimerna kontra hur många moskeer israeler bränt o förstört. Samma siffror kan du redovisa gentemot hur många respektive part mördar från motparten. Och hur många hus som respektive part river o.s.s.

    Visst. Palestina är väldigt vackert land och det är anledningen till att sionisterna snott det istället för att leva ifred och välja Alaska eller annan mark som de blev erbjudna.

    Så snacka inte skit och kom inte med klassiska lögner om faktum är det motsatta.

   • Jo allt vad du skriver stämmer möjligen…Men du vänder dig till fel media…
    Skriv/skicka ditt inlägg till Bonnierkoncernen,som är i stort ensamt ansvariga för de skrönor.lögner och vinklingar,som sker i deras hatblaskor !
    Petterssons blogg är ju sedan länge beskylld,för att vara Israelvänlig !!!!

   • Israels vän:
    Vill informera dig om,att det finns bland alla de tiotusentals besökare dagligen på bloggen följande.
    En del vänsterextrema,och en del arabiska lyckosökare (bl.a. ex. Ali,Malmöbo) samt ytterligare en eller annan vinddriven, ända borta från ost-Asien !

   • Usch för Is ra El!!!
    Jag har varit och åker aldrig dit igen!
    Holohoax kallar vi som genomskådat gasningsbluffen!
    Lyssna på pastor Williamsson, inte en enda jude blev gasad.
    Sen träffade jag inte en enda trevlig jude i Israel, däremot sympatiska tyskar som dök i Röda havet.

 21. Domstolen blandar ihop “pressetiska regler” med lagtext.

  Läser i tidningsrexten ovan att det står “misstänkt brottsling”; har domstolen missat att han är dömd? Jag kan hålla med om att det kan kännas läskigt att få sin nuna i media om man bara är ‘misstänkt’ men om samhällets dömande församling funnit att han är skyldig och själva anslagit hans namn, så finns det inga lagliga hinder för publicering.

  En politisk dom; hade säkert varit annorlunda om den dömde kvinnoförtryckaren hetat Pettersson och namnet publicerats på den ‘antirasistiska kärlekssajten’ svartmakt.se

 22. Eftersom Umeås kvinnor tidigare varit utsatta för Hagamannen som hängts ut av alla media, så är väl inte att undra på om näste potentielle ‘Hagaman’ också hamnar i rampljuset.
  Helt sjukt rättssystem i detta land. Stå på sig Pettersson.

 23. Tyvärr och av någon obegriplig anledning är den svenska lagstiftningen så skriven att man kan bli fälld för förtal om man skriver sanningen. Vi får övertyga kommande riksdagsmajoritet att ta bort både det och HMF ur lagstiftningen så vi kan bli en sann demokrati.

  Jag utgår ifrån att Pettersson kommer att överklaga tingsrättens dom.

 24. Sverige har blivit ett land där alla kriminella individer skall till varje pris skyddas. man talar aldrig om offren.Måtte SD få egen majotitet snart innan hela landet kolappsar………….

 25. Det är beklämmande att se hur vårt rättssystem ger en potentiell våldtäktsman upprättelse. Det ät tydligen viktigare att mannen ifråga får sin heder och ära bekräftad, än att se till att svenska kvinnor kan röra sig fritt på våra gator utan att bli antastade. Sedan undrar våra politiker hur SD kan öka i varje undersökning………

 26. Har det nånsin hänt att pissmedia – som hänger ut vita brottslingar titt som tätt – blivit dömda för förtal?

  • Både rättsväsendet-gemene man/kvinna läsare vet att permanent utvisning är det enda i längden hållbara vid om brott, med det så hade situationen kunnat undvikas i tidigt skede. Förkastligt att nu över huvud taget pröva sak(torde räcka med brottsofferjourernas kostnad) Återigen äventyras det predikamentmässigt runda hörnet och vid om mot förmodan förlust torde äldremedia känna viss oro(även retroaktivt) inte Pettersson.
   Men låt oss swisha över det vi kan för stunden avvara, intet för anspråks skull utan för bloggens/Petterssons gedigna arbete/framtid.

 27. Bidrar gärna med en slant till Pettersson. Allt för att skydda kvinnorna i landet.
  Hoppas Pettersson återkommer med detta ofta, så vi inte glömmer bort.
  Gärna var han senare uppger sig vara skriven, så att kvinnorna i området, får veta vem dem har som granne.
  Inte första gången politik blandas in i ett tryckfrihetsmål, och inte sista.

  • Exakt! En person i min närhet var väldigt glad att det blir fler och fler politiska domar. Jag blev oerhört besviken. Vi närmar oss ett fascistsamhälle med det synsättet. Om politiken ändras, får vi andra typer av domar. Väldigt obehagligt!

Kommentera